Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לא לוחץ ידיים לאף אחד


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

מטעמי בריאות, אני לא לוחץ ידיים, לאף אחד, אף פעם. אנשים נעלבים כי חושבים, שאני אדם בלי כבוד וכ'ו, שלא נאה לי ללחוץ את ידם. זה לא נכון ולא כך הדבר.

לבודדים ולמתעניינים באמת, אני מסביר, שאין לי מושג, איפה הייתה היד של האחר, דקה לפני שהוא פגש אותי, ורק המחשבה על זה מגעילה אותי. מה דעתכם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

  • תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לך תסמונת כשל חיסוני כלשהי?

אם לא, טעמי הבריאות שלך מונפצים ואולי כדאי שתוועץ באיש מקצוע.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

אני מקווה שעם נשים במצבים אינטימיים אתה מתנהג שונה, גם שם אי אפשר לדעת מה היה דקה לפני.:lol: (מישהו היה חייב לתת את התגובה הזאת).

פורסם

עזוב לחיצות ידיים,

אתה נותן לאחרים להקליד לך במקלדת ?

אם כן קרא את הכתבה הבאה ותגלה ממצאים שיטרידו אותך לא פחות: [תגלה שהאסלה בבית נקיה יותר].

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=552609

 

ואם הדבר באמת מטריד אותך ברמות:

 

קנה את המוצרים הבאים:

http://www.sanomh.co.il/catalog.asp?catId=2678&parent=2676

 

 

אני מאמין שאם תהיה סטרילי מדי תביא על עצמך מחלות והיה חסין פחות מבחינה אימיונית.

שטוף ידיים מספר פעמים ביום עם סבון פשוט ופתרת את רוב הבעיות [ספציפית לפני שאתה אוכל ומכניס משהו לפה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

דעתנו שכנראה יש לך ג'רמופוביה. אתה גם שוטף ידיים במשך דקות ארוכות? לא מוכן לשתות מאותה פיה כמו אנשים שקרובים אליך? מנקה את הבית באובססיביות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שאמרו - תהפוך את המקלדת של המחשב ותראה כמה דברים נושרים ממנה (לכלוך, שאר ירקות, בנוסף למה שנדבק על המקשים).

שלא נדבר על שפופרות של מכשירי טלפון, ששם כ"א "משפריץ" רוק + את מה כל שאכל...

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תלחץ ידיים כאשר זה בא מתך כוונה לפגוע ולזלזל בבן אדם וכשהוא ישאל למה, תזרוק לו את התירוץ של החיידקים - זה משיג אפקט יותר טוב ככה.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

איש אי שבאמנותו יחיה.

אם זאת, מדובר בהגזמה פראית ללא תימוכין ו/או סימוכין.

אם זה באמת מטריד אותך, תחזיק עליך ג'ל חיטוי ללא מים וסע לשלום.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ותלוי כמובן מה המקצוע שלך. אם הוא לא מחייב לחיצות ידיים, התנהלותך (המעט מוזרה) בעולם תהיה קלה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

דעתי?

קצת מוזר.

אתה יודע שהגוף מתוכנן כך שיוכל להתמודד עם לחיצת ידיים וקצת חיידקים פה ושם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני יחסית סטרילי, אבל לדעתי ההמנעות שלך מלחיצת ידים היא מיותרת.

 

לפני שאני אוכל אני משתדל תמיד לרחוץ ידיים עם סבון, מספיק בחלט כדי למנוע חידקי מעיים למיניהם (שלא נדע :twisted: )

 

מעבר לזאת, את הבקטריות שמעבירים לך מלחיצת ידיים אתה יכול לקבל בברכה גם מידיות של דלתות, כפתורים של מעלית, מקלדות, כסף - ובקיצור, הדוגמאות לא נגמרות. עדיף לך להקפיד על רחיצת ידיים לפני אוכל מאשר לא לרחוץ ולחשוב שהידיים שלך סטריליות לחלוטין - כי הן לא, ובמידה ואתה גם רוחץ וגם לא לוחץ ידיים, באמת שאין צורך בהמנעות הזו.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...