Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע במה אתה עוסק בחייך אבל אני אתן לך זוית קצת שונה משאר החברים, אני מגיע לפגישה עיסקית, כולי מחוייך ומנומס, מושיט את ידי ללחיצת יד חמה (גם נימוס וגם אפשר לדעת המון על הבן אדם מולך מהדרך שהוא לוחץ יד) והצד השני במפגיע משאיר אותי כמו שמוק עם היד באויר, עיסקה לא תצא מהפגישה הזאת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני דווקא מבין את העניין ורואה את הצד ההגיוני שבו.

אחת ה"בעיות" שלי היא שהיגיינה היא במקום הראשון ולכן יוצא שאני שוטף ידיים יותר מפעם אחת ביום(עדיין לא ברמה שיהיה ניתן לקרוא לי אובססיבי).

אני שוטף ידיים לפני שאני נוגע באוכל, בין אם מדובר בארוחה ובין אם מדובר בסנדביץ' מזדמן.

בעולם שלנו ובמיוחד בעולם העסקים, לחיצת יד היא הרבה יותר מכובדת מלברך לשלום או פשוט להגיד "היי".

אני אגיד לכם מה הבעיה הכי גדולה פה: מה קורה כשמכירים מישהי חדשה?

אתם לא מבינים כמה פעמים אכלתי סרטים, עד שהחלטתי שלא כולן תהיינה בתולת, רק כדי לפגוש אותי (טיפשי, אבל לקח לי מספיק זמן להבין זאת).

בהצלחה לכולנו בעולם החיידקים הנוראי הזה :)

פורסם
אני דווקא מבין את העניין ורואה את הצד ההגיוני שבו.

אחת ה"בעיות" שלי היא שהיגיינה היא במקום הראשון ולכן יוצא שאני שוטף ידיים יותר מפעם אחת ביום(עדיין לא ברמה שיהיה ניתן לקרוא לי אובססיבי).

אני שוטף ידיים לפני שאני נוגע באוכל, בין אם מדובר בארוחה ובין אם מדובר בסנדביץ' מזדמן.

בעולם שלנו ובמיוחד בעולם העסקים, לחיצת יד היא הרבה יותר מכובדת מלברך לשלום או פשוט להגיד "היי".

אני אגיד לכם מה הבעיה הכי גדולה פה: מה קורה כשמכירים מישהי חדשה?

אתם לא מבינים כמה פעמים אכלתי סרטים, עד שהחלטתי שלא כולן תהיינה בתולת, רק כדי לפגוש אותי (טיפשי, אבל לקח לי מספיק זמן להבין זאת).

בהצלחה לכולנו בעולם החיידקים הנוראי הזה :)

תמיד אפשר לשפשף שן שום על הז#ן, הורג את כל החיידקים.

פורסם

לדעתי אי לחיצת יד מוצדקת רק במקרים מסויימים, למשל, יש אחד בעבודה שכבר מספר פעמים ראיתי אותו יוצא מהתא בשירותים ישירות החוצה בלי לעבור בכיור ולשטוף ידיים. זה אדם שאני לא אלחץ לו יד... :)

אבל כל שאר האחרים : חפים מפשע כל עוד לא הוכח אחרת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה דעתכם?

כשאתה משלם על מוצר\שירות מסויים- אתה נוהג לקבל עודף ?

כשאתה אוכל במסעדה, אתה משתמש בסכו"ם של המסעדה ?

כשאתה אוכל פיתה עם פלאפל, אתה אוכל גם את הפיתה ?

בכל אחת מהסיטואציה הזאת היה מעורב מגע ידיים של מישהו.

יש לך רשיון ?

משמע אתה במינימום בן 17,ועדיין אתה חי למרות כל הפעמים שאכלת במסעדות (ומישהו החזיק את הסכין\מזלג שלך ביד שלו כדי לפלש אותם), אתה עדיין חי למרות שאתה משתמש בכסף ומקבל עודף (שלרוב נגעו בו כבר 100K אצבעות אחרות לפנייך), ואתה עדיין חי למרות שכנראה אכלת איזו מנה פלאפל בחיים שלך (ומישהו חתך את הפיתה כשהוא אוחז בה בידו,מישהו גם חתך את הסלט כשהוא אוחז בעגבניה וכו').

בקיצור,כן, יש פה סוג של בעיה בריאותית, לאו דווקא שקשורה לסטריליות...

:wink:

אני לא יודע במה אתה עוסק בחייך אבל אני אתן לך זוית קצת שונה משאר החברים, אני מגיע לפגישה עיסקית, כולי מחוייך ומנומס, מושיט את ידי ללחיצת יד חמה (גם נימוס וגם אפשר לדעת המון על הבן אדם מולך מהדרך שהוא לוחץ יד) והצד השני במפגיע משאיר אותי כמו שמוק עם היד באויר, עיסקה לא תצא מהפגישה הזאת!

גם אני חשבתי בדיוק על אותו דבר, אי אפשר לנהל עסקאות בלי ללחוץ ידיים של אחרים.

דמיין סיטואציה:

חבר שלך קיבל לסופ"ש פורשה 911 והוא מזמין אותך לבוא איתו בשבת לטיול בערד-סדום כדי להנות מהרכב.

מה תעדיף, שחבר שלך יהיה נהג חדש שיפחד לעבור 100 קמ"ש ושניכם לא תיהנו מהרכב או שהחבר שלך יהיה מישהו שכבר עבר כמה קורסי נהיגה מתקדמים וצירופי מילים כמו "היגוי יתר"\"דריפט"\"כח סוס" לא זרים לו ?

ועכשיו אני שואל:

למה (לעזעזאל) שתבחר אחרת למיטה ?...

אתה רוצה מישהי שמז?***נת כאילו תקוע לה שלט "ל" על הגב או מישהי שבשנייה שתחשוב שאתה הכי תותח היא תגיד לך "ילד, בוא תראה איך עושים את זה כמו שצריך...".

במילותיה של חברה (אקס מלכת יופי בישראל):

"כשהז**ן טוב זה כי הבחור יודע לז**ן, כשהז**ן היה פצצה זה כשאני ז***תי אותו"...

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לפני שאתם הולכים רחוק מידי - לפעמים זו פשוט הפרעה ואין מה לעשות.

אני מכיר מישהו עם בעיה כל כך קשה שאפילו לקרוא ספר הוא לא מוכן.

פורסם

חבר שלך קיבל לסופ"ש פורשה 911 והוא מזמין אותך לבוא איתו בשבת לטיול בערד-סדום כדי להנות מהרכב.

מה תעדיף, שחבר שלך יהיה נהג חדש שיפחד לעבור 100 קמ"ש ושניכם לא תיהנו מהרכב או שהחבר שלך יהיה מישהו שכבר עבר כמה קורסי נהיגה מתקדמים וצירופי מילים כמו "היגוי יתר"\"דריפט"\"כח סוס" לא זרים לו ?

ועכשיו אני שואל:

למה (לעזעזאל) שתבחר אחרת למיטה ?...

אתה רוצה מישהי שמז?***נת כאילו תקוע לה שלט "ל" על הגב או מישהי שבשנייה שתחשוב שאתה הכי תותח היא תגיד לך "ילד, בוא תראה איך עושים את זה כמו שצריך...".

במילותיה של חברה (אקס מלכת יופי בישראל):

"כשהז**ן טוב זה כי הבחור יודע לז**ן, כשהז**ן היה פצצה זה כשאני ז***תי אותו"...

:lol:

חבר - לקחת את זה רחוק הרבה יותר מדי.

לא דיברתי בהכרח על המובן המיני של הקשר עם בחורה, אלא יותר גרוע מזה! אני מדבר איתך על השלבים התמימים לפני זה - להחזיק ידיים, נשיקה ראשונה וכו"...

מה תמיד היה האידיאל שלי? להיות עם אותה בחורה "ראשונה" לכל החיים ולחוות את האהבה הכי טוב שאפשר. עוד פעם, אני מודע לכך שאני נשמע פה טיפשי, אבל עד לפני כמה שניים, ממש האמנתי בביטוי הזה "אהבה ממבט ראשון". היום? היום אני פשוט חיי את החיים ומקווה שהביטוי הזה יקפוץ לביקור מתישהו בעתיד :).

פורסם

כמו שבגירה אמר,ניתן ללמוד המון על בנאדם מלחיצת היד שלו.

זה פשוט חוסר כבוד,אלא אם כן אתה ממש סטרילי וזה כבר מוגזם:roll:

שלא לדבר על כמה עדות שבהם אי לחיצת יד יכולה להביא לדקירה וכו:-P

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אז אני מבין שאין שום מצב שבעולם שאתה יורד לבת זוג שלך! :lol:

פורסם

היי לכולם!

עפתם עליי קצת בתגובות ונסחפתם מאוד. אענה למי ש"מצאה חן בעיני" תשובתו.

עובד כל היום מול מקלדת, במשרד, אם למשל לא אגיע בבוקר למשרד ולא אדליק את המחשב, אף אחד אחר במקומי לא ידליק.

יש מפתח למשרד, ואני ורק אני מחזיק בו. (בלי כל קשר לסטריליות שלי)

אם לצמש, סתם לדוגמא, טסתי לשבוע לחו"ל, המשרד יהיה נעו וסגור שבוע שלם, פשוט אף אחד לא נכנס לשם.

בעבודה, לעולם אינני נכנס ל"ישיבה בכיסא הכבוד", מקסימום השתנה פה ושם, וגם אז, כן, רוחץ היטב את הידיים של בסבון ומנגב היטב עם נייר.

תתפלאו, אבל אני לא מדבר בטלפונים של אחרים (תיארתי לעצמי שתכתבו על טלפונים, כוסות ועוד).

למשל דוגמא: "קח אחי, הנה היא בסלולארי אצלי, דבר איתה" אני עונה: תן לה את המספר שלי שתתקשר היא אליי/מה המספר שלה אני אתקשר אלה (לא מדובר באהובה, אלא בלקוחה וכ'ו)

בעניין אהובות כאלה ואחרות, נשים שיצאתי איתן וכ'ו, היו שחלקו עליה כן, אבל כולן הבינו ולא חשבו שאני מטורף ומשוגע ואובר נקי, כמו שחלקכם פה כתב לי. השאר הסתדר עם זה וקיבל את זה בהבנה.

שתייה חמה בבוקר? יש לי ספל שבא איתי בבוקר מהבית, אני מכין לעצמי, שותה ושם את הספל בצד, אףאחד לא שותה בספל הזה. למחרת (כמו בכל יום) ספל חדש כמובן. אני חושב שכיסיתי את הכל

נ.ב קטנטן - כשאני יושב על "כיסא הכבוד", לעולם אינני מנגב עם נייר ויום טוב, אלא עם מגבונים לחים, שיהיה נקי ונעים.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
היי לכולם!

עפתם עליי קצת בתגובות ונסחפתם מאוד. אענה למי ש"מצאה חן בעיני" תשובתו.

עובד כל היום מול מקלדת, במשרד, אם למשל לא אגיע בבוקר למשרד ולא אדליק את המחשב, אף אחד אחר במקומי לא ידליק.

יש מפתח למשרד, ואני ורק אני מחזיק בו. (בלי כל קשר לסטריליות שלי)

אם לצמש, סתם לדוגמא, טסתי לשבוע לחו"ל, המשרד יהיה נעו וסגור שבוע שלם, פשוט אף אחד לא נכנס לשם.

בעבודה, לעולם אינני נכנס ל"ישיבה בכיסא הכבוד", מקסימום השתנה פה ושם, וגם אז, כן, רוחץ היטב את הידיים של בסבון ומנגב היטב עם נייר.

תתפלאו, אבל אני לא מדבר בטלפונים של אחרים (תיארתי לעצמי שתכתבו על טלפונים, כוסות ועוד).

למשל דוגמא: "קח אחי, הנה היא בסלולארי אצלי, דבר איתה" אני עונה: תן לה את המספר שלי שתתקשר היא אליי/מה המספר שלה אני אתקשר אלה (לא מדובר באהובה, אלא בלקוחה וכ'ו)

בעניין אהובות כאלה ואחרות, נשים שיצאתי איתן וכ'ו, היו שחלקו עליה כן, אבל כולן הבינו ולא חשבו שאני מטורף ומשוגע ואובר נקי, כמו שחלקכם פה כתב לי. השאר הסתדר עם זה וקיבל את זה בהבנה.

שתייה חמה בבוקר? יש לי ספל שבא איתי בבוקר מהבית, אני מכין לעצמי, שותה ושם את הספל בצד, אףאחד לא שותה בספל הזה. למחרת (כמו בכל יום) ספל חדש כמובן. אני חושב שכיסיתי את הכל

נ.ב קטנטן - כשאני יושב על "כיסא הכבוד", לעולם אינני מנגב עם נייר ויום טוב, אלא עם מגבונים לחים, שיהיה נקי ונעים.

ואם הבטן לוחצת או במקרה הגרוע אתה סובל משלשולים ?

היום בכול חברת הייטק יש ריפוד מנייר חד-פעמי לכיסוי מושב האסלה.

האם במקרה אתה סובל מ-OCD ברמה כולשהי ? האם אתה סובל מחרדות ?

במידה והתשובות הם כן אז יש טיפול.

ההגיינה המוגזמת שלך מצביעה על בעיה יותר עמוקה. ההגיינה או הדברים שאתה נמנע מלגעת בהם הם למעשה ביטוי של בעיה נפשית מסויימת שכרגע זו הדרך שלה לפרוץ החוצה.

כנס לטיפול 15K בהקדם האפשרי.

איזה כייף לי :)

פורסם

OCD היא הפרעה קשה מאוד וניתן בנקל להבין לפי דברי בעל הגימני שהוא לא לוקה בה.

מצד שניOCPD היא הפרעה הרבה יותר קלה ונפוצה שניתנת לאיבחון וטיפול בקלות יתירה.

אם אתה שלם עם מצבך ואין לך בעיה איתו, אז אשריך.

אם אתה מרגיש שהעניין פוגע בך ובאיכות חייך, דע שהעניין ניתן לטיפול.

סתם הערה כללית על השרשור, כמה מכם מציינים " אם עשיתי XYZ אז מקסימום שוטף ידיים לפני האוכל".

יש מישהוא שניגש לאכול מבלי לשטוף ידיים לפני בכל מצב?:shock:

זה האלף בית של כללי היגיינה בסיסיים!

פורסם
ואם הבטן לוחצת או במקרה הגרוע אתה סובל משלשולים ?

היום בכול חברת הייטק יש ריפוד מנייר חד-פעמי לכיסוי מושב האסלה.

האם במקרה אתה סובל מ-OCD ברמה כולשהי ? האם אתה סובל מחרדות ?

במידה והתשובות הם כן אז יש טיפול.

ההגיינה המוגזמת שלך מצביעה על בעיה יותר עמוקה. ההגיינה או הדברים שאתה נמנע מלגעת בהם הם למעשה ביטוי של בעיה נפשית מסויימת שכרגע זו הדרך שלה לפרוץ החוצה.

כנס לטיפול 15K בהקדם האפשרי.

בטח סובל מ"חרדות", כמו כולנו, לבריאות שלי.

לא יודע למה קראת לזה דווקא "חרדות" אבל אוקי.

היגיינה מוגזמת? למה? כי אני מקפיד לרחוץ ידיים במים וסבון? כי אני לא וחץ ידיים של אנשים?

מכאן ועד "בעייה נפשית" הדרך ארוכה במיוחד.

(אלא אם כן תסביר לי על מה ולמה, ואם זה יהיה מספיק הגיוני, אולי אסכים איתך)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...