Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קראתי הכל בעיון רב.

לא ארחיב ואפרט מעבר לנאמר אך אומר לך שלא הייתי מקל ראש בעניין.

נכון, זה אתה וזה מצבך ולטענתך הוא לא מפריע לך (אז למה נפתח השירוש מלהתחילה?) אבל זה יכול להחמיר.

אתה כל הזמן חוזר ואומר "המצב שלי" וכבר כתבתי ושאלתי, מזה ה"מצב שלי" הזה שאתה מדבר עליו ולמה הוא שונה משלי?

על הווארד יוז שמעת?

גם אצלו זה התחיל בקטנה.

אתה יכול להמשיך לחיות את חייך כך או שאתה יכול לנסות לפנות לאיש מקצוע, מה יש לך להפסיד.

הרי אתה מסכים עם זה שאתה חורג מהנורמה המקובלת, לא משהו שכדי לבדוק אותו?

למען הסר ספק, אני לא שופט, מבקר או צוחק עליך בשום אופן, גם אם פלפלתי את הודעותיי בקצת הומור זו לא סיבה להעלב.

נ.ב

מה ש"שבר אותי" וגרם לי לכתוב את התגובה מעל מילים אלו היה הציטוט הזה:

מה כבר יכול להיות ההיגיון מאחורי ההתנהגות הזאת, מה זה משנה אם המקרוני על המלפפון ואיך זה קשור לחיידקים?

אם כתבת ברצינות, תקבל תגובה רצינית:

לתפיסתי (ושוב ושוב, תקרא לי בשמות, תגיד מטורף, חולה נפש, לך לטיפול וכ'ואים וכ'ואים נוספים, אבל זה אני), אני לא מתכוון לגעת בדברים, שדקה לפני כן, מישהו השתעל עליהם, וגירגר את הליחה שלו, שם את היד על פיו, ואז יאללה נגע בביסלי הזה או בבננה הזו.

בוודאי אתה חושב לעצמך: "בטח הוא בוחר בסופר, עגבניות ומלפפונים, עם כפפות גומי" וובכן לא, בוחר עם היד, שמכוסה בשקית חד פעמית מניילון, שיש כמוה באלפי אלפים בסופר. בבית, כשהמצרכים כבר על השיש, אני מכניס את הירקות למקרר, וכשאני מוציא ירק כזה או אחר, הוא עובר רחיצה היטב היטב, תחת ברז המים. האמת היא שמבחינתי, הייתי מגדיל ועושה, ורוחץ את הירקות, טרם כניסתם למקרר אבל, זה לא טוב לירקות, ומרקיב אותם כשרוחצים ואז מכניסים לקירור.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי- שרשור זה הוא השיא בכמה שיותר תגובות ביום- כבוד!:)

מאיפה אתה באת עליי מאיפה??????

אם לא היית "התלמיד של....", כבר ממזמן הייתי סוגר איתך חשבונות.

באמת ננדמה לך שלשם כך פתחתי את השירשור הזה?

באמת נראה למישהו ממכם, שאני זקוק לעזרה, תמיכה או המלצה?

כבר אי אפשר סתם לשתף? כבר אי אפשר סתם להעביר פיסת מידע?

ברור לי, כמו שברור לכם, שזכותכם המלאה להגיב.

את רוב התגובות אכן ובהחלט אהבתי, חלקן היה הגיוני ובהחלט מרחיב, אופקים. (רמז לאחד מהמגיבים לשירשור שלי)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
בוודאי אתה חושב לעצמך: "בטח הוא בוחר בסופר' date=' עגבניות ומלפפונים, עם כפפות גומי" וובכן לא, בוחר עם היד, שמכוסה בשקית חד פעמית מניילון, שיש כמוה באלפי אלפים בסופר.[/quote']

אתה יודע איך זה נשמע? ככה:

"לבחור ירקות עם כפפות גומי?! מה אני משוגע? יש שקיות נילון"

מישהו שם שקית מניילון עם מקרוני על המלפפונים, מה זה משנה למלפפון?

אלפי אנשים נגעו בו גם ככה, מהחקלאי עד לבן דוד שמסדר אותם על מדף.

אתה באמת לא מבין שיש פה משהו מעבר?

הרי אם על כל מחלקת הירקות יהיו שקיות בסלי ומקרוני אתה תוותר על הקניות שלך לאותו היום או שתחזיר הכל למקום.

לי זה נשמע כאילו שאתה מספר חציי עובדות וקצת מכחיש, אולי אפילו לא בכוונה.

שוב, אני לא מעביר ביקורת ולא קורה לך משוגע, לא אתייחס להודעותיך באופן שונה בעקבות שירוש זה, אבל אני כן אמליץ לך לקפוץ לאיש מקצוע בנושא רק כדי לבדוק למה אתה חורג מהנורמה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה יודע איך זה נשמע? ככה:

"לבחור ירקות עם כפפות גומי?! מה אני משוגע? יש שקיות נילון"

מישהו שם שקית מניילון עם מקרוני על המלפפונים, מה זה משנה למלפפון?

אלפי אנשים נגעו בו גם ככה, מהחקלאי עד לבן דוד שמסדר אותם על מדף.

אתה באמת לא מבין שיש פה משהו מעבר?

הרי אם על כל מחלקת הירקות יהיו שקיות בסלי ומקרוני אתה תוותר על הקניות שלך לאותו היום או שתחזיר הכל למקום.

לי זה נשמע כאילו שאתה מספר חציי עובדות וקצת מכחיש, אולי אפילו לא בכוונה.

שוב, אני לא מעביר ביקורת ולא קורה לך משוגע, לא אתייחס להודעותיך באופן שונה בעקבות שירוש זה, אבל אני כן אמליץ לך לקפוץ לאיש מקצוע בנושא רק כדי לבדוק למה אתה חורג מהנורמה.

ועדיין אני לא רואה (כלומר אני כן רואה, ברור שרואה, אפילו מההודעה הראשונה, משהחל השירשור הזה ראיתי) מה לא בסדר בזה.

אדם שהולך קצת אחרת הוא שונה, אישה מלאה שתלך חשוףהיא שונה, אדם ששר ברחוב הוא מטורף, ואני שואל:

למה? למה לדעתכם זה כך? אולי אתם (לא אתם הקוראים, אתם כבני אדם, כולל אני) המטורפים? למה אני המטורף? למה אתם קוראים לזה הפרעה, מנסים לשכנע אותי שזה לא בסדר, לשלוח אותי לפסיכולוגים ולטיפולים?

אולי, רק אולי, תקבלו את זה ואותי, כמו שאני?

אני שוב אומר ושוב מזכיר: זה שיש לי את הצד הזה, לא ופך אותי, לא במישרין ולא בעקיפין, ל"אדם עם הפרעה". הכחשה? שו? על מה אתם כולכם מדברים? אריה שאוכל חסה, זו הכחשה, אדם ששונא את רעהו (יהיה אשר יהיה רעהו), זו הכחשה. אבל הכחשה? כי כך אני חי את חיי?

תתעוררו חבריי היקרים, קבלו אותי כאחד העם, אני כמוכם, לא שווה יותר ממכם ולא שווה פחות ממכם.

פורסם

ג'ימני, אי אפשר להטיל כזאת פצצה, ועוד בקארזפורום, בלי לחטוף קצת ריקושטים.:-)

על סמך התיאורים שלך, ושלך בלבד, ההתנהגות שלך היא בערך ההגדרה המילונית ל-OCD.

לא צריך להיעלב מזה. אתה גם לא חייב לטפל בזה אם לא בא לך. מה שכן מציעים לך פה כל מיני אנשים

הוא לאבחן את זה, סתם ככה, שתקבל מילה של איש מקצוע בתחום.

לזה יש אסתמה, האחר חצי עיוור עם צילינדר בשמים (אני, למשל), ולזה יש OCD.

באסתמה ובלקות ראייה מטפלים באמצעות פנייה לרופא המתאים שמספק פתרון מתאים,

כנ"ל לגבי OCD.

(ברגעים אלה ממש אתה חי בהכחשה, אבל לא נורא, סביר להניח שזה יעבור.)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ג'ימני, אי אפשר להטיל כזאת פצצה, ועוד בקארזפורום, בלי לחטוף קצת ריקושטים.:-)

על סמך התיאורים שלך, ושלך בלבד, ההתנהגות שלך היא בערך ההגדרה המילונית ל-OCD.

לא צריך להיעלב מזה. אתה גם לא חייב לטפל בזה אם לא בא לך. מה שכן מציעים לך פה כל מיני אנשים

הוא לאבחן את זה, סתם ככה, שתקבל מילה של איש מקצוע בתחום.

לזה יש אסתמה, האחר חצי עיוור עם צילינדר בשמים (אני, למשל), ולזה יש OCD.

באסתמה ובלקות ראייה מטפלים באמצעות פנייה לרופא המתאים שמספק פתרון מתאים,

כנ"ל לגבי OCD.

(ברגעים אלה ממש אתה חי בהכחשה, אבל לא נורא, סביר להניח שזה יעבור.)

אילו היה מפריע לי (וזה לא) הייתי מטפל. רק שאין במה לטפל, כי מבחינתי (ואחרים מפה קראו לזה בעייה, ולהרגשתי זה לא) אין בעייה. מבחינתי זו דרך חיים, כך חייתי כל חיי.

פורסם

יש לי שאלה,אם אתה הולך עם בחורה אתה נותן לה יד ? ואיך אפשר לדעת אם אין לה שם למטה הפרשות צהובות ?

אז בכל הרצינות ,מה אתה עושה במצבים כאלה שהרבה חמורים מלבחור ירקות . ואני שואל במלוא הרצינות.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בעל ג'ימני היקר, קראתי את הודעתך, ואני אישית? לא רואה

שום בעיה, ולא שופט אותך.

אני לא אשקר, ההיתי קצת נעלב אם ההיתי מושיט אליך יד

ולא ההית מושיט אלי יד בחזרה, תודה הרי שזה קצת מעליב.

אבל זה בסדר.

למרות שלדעתי זה יכול להרוס לך המון בחיים.

כי אנשים יעלבו ממך, יחשבו שאתה עושה את זה כי הם לא מצאו חן

בעינייך, שאתה מעליב אותם בכוונה, ועוד ועוד.

לדעתי אתה כן יכול ללחוץ יד, רק מיד לאחר מכן בשקט להשתמש בג'ל לחיטוי ידיים ופתרת את הבעיה ידידי!

שתדע שבזכות זה ששיתפת אותנו לימדת אותי דבר חדש.

אם פעם ההיתי נעלב מאדם שלא הושיט לי יד בחזרה, היום אני

מבין מאיזה מקום זה בא. כי אולי אותו אדם הוא כמוך ממש סטרילי,

וחשובה לו הסטריליות יותר מאדם אחר, לכן אני אכבד אותו. זכותו.

רק באמת שרואים שאתה מתגונן, כאילו תוקפים אותך.

למשל שים לב בהודעה לפני האחרונה שלך, תעבור עליה שוב.

אני גם חושב שלפי "חוקי הנורמה" אתה קצת שונה.

כי תודה הרי שמעט מאוד האנשים שאתה רואה בסופר

שבוחרים את המלפפונים עם שקית על היד, או פותחים דלת עם ממחטה.

לי אישית זה לא מפריע, ואני מבין שגם לך.

אבל אתה חייב להבין שלאחרים זה ניראה קצת (הרבה) מוזר, שונה.

בן אדם שפותח דלתות עם ממחטה?

בוחר מלפפונים עם שקית על היד?

לא קונה עגבניות בסופר רק כי מונחות עליהם שקית של ביסלי ומקרוני?

הרי אם לא תזיז את השקית ביסלי ומקרוני לא תקנה עגבניות!

אתה מבין למה זה ניראה מוזר?

אם אין לך ממחטה או נפלה לך המחחטה על שלולית והתלכלכה איך תפתח את הדלת? לא תיכנס לבנק או לקופת חולים לרופא?

אני חוזר, לי זה לא מפריע בעל ג'ימני היקר, אתה יכול לחיות את חייך

איך שתרצה, ואיך שתבחר לחיות אותם.

חוקי הנורמה וכל השטויות האלה זה סתם. זה פשוט ניראה שונה.

זה לא שיעצרו אותך מחר אם יראו שאתה פותח ידית של דלת עם ממחטה, או בוחר מלפפונים עם שקית על היד.

תחייה את חייך איך שתרצה, תהיה מאושר, תהיה בריא וכל טוב ידידי היקר! :razz:

פורסם

אדם שהולך קצת אחרת הוא שונה, אישה מלאה שתלך חשוףהיא שונה, אדם ששר ברחוב הוא מטורף, ואני שואל:

למה? למה לדעתכם זה כך? אולי אתם (לא אתם הקוראים, אתם כבני אדם, כולל אני) המטורפים? למה אני המטורף? למה אתם קוראים לזה הפרעה, מנסים לשכנע אותי שזה לא בסדר, לשלוח אותי לפסיכולוגים ולטיפולים?

אולי, רק אולי, תקבלו את זה ואותי, כמו שאני?

אני שוב אומר ושוב מזכיר: זה שיש לי את הצד הזה, לא ופך אותי, לא במישרין ולא בעקיפין, ל"אדם עם הפרעה". הכחשה? שו? על מה אתם כולכם מדברים? אריה שאוכל חסה, זו הכחשה, אדם ששונא את רעהו (יהיה אשר יהיה רעהו), זו הכחשה. אבל הכחשה? כי כך אני חי את חיי?

תתעוררו חבריי היקרים, קבלו אותי כאחד העם, אני כמוכם, לא שווה יותר ממכם ולא שווה פחות ממכם.

אתה ממשיך עם ההתגוננות המיותרת. אף אחד לא טען שאתה מטורף כמו שאף אחד לא טוען שאשה מלאה שהולכת חשופה היא מטורפת (סתם חסרת מודעות עצמית ובעלת טעם רע). אף אחד גם לא "לא מקבל" אותך. אני חושב שרוב המגיבים כאן אפילו אמרו שזו בעיה מוכרת וידועה ואנשים חיים עם זה כל חייהם בלי שום בעיה. ואף אחד לא חושב שהם פחות טובים מאנשים אחרים.

מה שכן בטוח הוא שמדובר בהפרעה מסוימת. לא כזו שתשלח אותך לבית משוגעים ולא כזו שדורשת טיפול תרופתי, אבל זהו בהחלט מצב שנמצא מחוץ לנורמה בעיקר מעצם היותו לא רציונלי. כלומר - אתה מודע לכך שבלא מעט מקרים התגובה שלך מוגזמת ביחס לסטריליות מהסביבה, אבל אתה ממשיך להתנהג ככה כי אתה לא יכול אחרת. שוב, זו בעיה אחרת לגמרי אם אתה לא מודע לכך שאתה מגזים בנושא הסניטציה. מספיק להעיף מבט סביבך ולראות את מיליוני האנשים האחרים שחיים בסדר גמור גם בלי להמנע ממגע בכל דבר שמישהו אחר נגע בו, או לנקות באובססיביות כל דבר שהם נוגעים בו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה ממשיך עם ההתגוננות המיותרת. אף אחד לא טען שאתה מטורף כמו שאף אחד לא טוען שאשה מלאה שהולכת חשופה היא מטורפת (סתם חסרת מודעות עצמית ובעלת טעם רע). אף אחד גם לא "לא מקבל" אותך. אני חושב שרוב המגיבים כאן אפילו אמרו שזו בעיה מוכרת וידועה ואנשים חיים עם זה כל חייהם בלי שום בעיה. ואף אחד לא חושב שהם פחות טובים מאנשים אחרים.

מה שכן בטוח הוא שמדובר בהפרעה מסוימת. לא כזו שתשלח אותך לבית משוגעים ולא כזו שדורשת טיפול תרופתי, אבל זהו בהחלט מצב שנמצא מחוץ לנורמה בעיקר מעצם היותו לא רציונלי. כלומר - אתה מודע לכך שבלא מעט מקרים התגובה שלך מוגזמת ביחס לסטריליות מהסביבה, אבל אתה ממשיך להתנהג ככה כי אתה לא יכול אחרת. שוב, זו בעיה אחרת לגמרי אם אתה לא מודע לכך שאתה מגזים בנושא הסניטציה. מספיק להעיף מבט סביבך ולראות את מיליוני האנשים האחרים שחיים בסדר גמור גם בלי להמנע ממגע בכל דבר שמישהו אחר נגע בו, או לנקות באובססיביות כל דבר שהם נוגעים בו...

רוני

אם לא תכתוב "שטויות" לא אצטרך "להתגונן"

מי אמר שאני "מתגונן"? מי אמר שאני מרגיש רע עם הדברים האלה?

תקרא לזה הפרעה, אני קורא לזה דרך חיים. תגיד: "בוינא ג'ימני, אנשים סביבך רואים את זה כדבר לא רגיל" אגיד לך צודק, נכון, כולכם צודקים.

אבל אני לא מסכים, עם הקביעה - "הפרעה". לא מקובלת עליי המילה הזו. אני לא רואה במילה "הפרעה" דבר שלילי, כשם שאני לא רואה בהתנהגות שלי, דבר שלילי. אני משוכנע שרובכם (אולי כולכם) לא התכוון להעליב או ללעוג, לצחוק או לזלזל, כשקרא לזה "הפרעה" ובכל זאת, לאףאחד אין זכות, לקרוא להתנהגות הזו הפרעה.

אתם לא רואים אותי אומר, לכל המייבאים בייבוא אישי, מאפרות למוסטנג 65 שלהם, באלפי דולרים "כדי שהרכב יהיה מושלם"

אתם לא רואים אותי, יוצא להפגנות מחאה וצועק נגד, כשישנם כל מיני מעריצים, שרודפים אחרי האלילים שלהם, שמתעלפים להם בהופעות (ע"ע שלמה ארצי, ע"ע אייל גולן) מרוב התרגשות וכ'ו. או שגם הם מופרעים?

מעניינת אותי הגישה הזו שלכם, של אלה שאינם "מופרעים" כמוני. מי קבע שאתם בסדר? בגלל שרובכם כאלה? אולי רובכם טועים ואני ושכמותי צודקים?

הפרעה? חה, הצחקתם אותי ידידיי...

פורסם
אילו היה מפריע לי (וזה לא) הייתי מטפל. רק שאין במה לטפל' date=' כי מבחינתי (ואחרים מפה קראו לזה בעייה, ולהרגשתי זה לא) אין בעייה. מבחינתי זו דרך חיים, כך חייתי כל חיי.[/quote']

ברשותך כמובן בן כמה אתה ? האם חברה או חבר שמו לב לעניין שמירת הניקיון המוגזמת שלך ?

איזה כייף לי :)

פורסם

הכחשה היא תופעה כל כך נפוצה, שאין היא מוגדרת כהפרעה.:-D

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ברשותך כמובן בן כמה אתה ? האם חברה או חבר שמו לב לעניין שמירת הניקיון המוגזמת שלך ?

את גילי לא אסגיר, מפאת הרצון שלי, שלא לשתף בפרטים מהסוג הזה.

בסביבות גיל 35 - 25.

ובקשר להמשך כתיבתך, צייתני כבר ועברוך אכתוב שוב:

בנות זוג שהיו, אם שמו לב או לא, לא משנה, אני התרעתי בפניהם, ברגע שעלה הנושא, שאני כזה.

כתבתי שהיו בנות שהרימו גבה (כצפוי, כמו שהרוב עשו פה) אבל שהרוב קיבלו את זה והבינו, שזה אני וזהו.

השארתי להם את האפשרות להחליט, אם הן נשארות או הוכות בגלל זה, מרחקות או מתקרבות.

לשמחתי, התקרבו ולא התרחקו, לא הפריעה להן ה"בעייה" כפי שאתם קוראים לזה, והכל היה בסדר.

כשלא עושים עניין ממשהו, אז אין בעייה להשלים איתו ולקבל אותו.

ממליץ לכל אלה שקראו כתיבתי, והגיבו בנימת "יש לך בעייה/הפרעה, לך תטפל בה"

פורסם

אהלן ג'ימני,

שנצלול עוד קצת למעמקי ה OCD?

בכדי שלא תיתגונן לשוא ובכדי שלא תיעלב (מיד גם נבין למה זה קורה), ברשותך אני אדבר, לפחות בהתחלה, על המאובחן הממוצע ב OCD ולא עליך ישירות.

המאובחן הקלאסי ב OCD הוא טיפוס מאוד חרדתי. חרד מהמוות, חרד מחיידקים, חרד מזיהומים, חרדות מאי סדר וכו'.

כל מהות התסמונת היא הצבת מחסומים בינו לבין גורמי הפחד.

כאשר באים ומסבירים לו באופן רציונלי על בעיתו, הוא ישר נעלב (ושוב, אני לא מדבר עליך אלא על פלוני-אלמוני אשר מפגין סימני OCD)כי זה מנגנון ההגנה הראשוני והפשוט ביותר בכדי להדוף מעליו את כל הרשעים שבאים ומנסים ברוב טירופם (בעניו כמובן) לשכנע אותו להוריד את המגנים אשר עומדים בעיניו ממש כחומה בצורה בינו ובין מוות וודאי ומיידי.

אם הם ממשיכים להציק, מערך ההגנה הבא הוא מיד שכנוע ש"אין שום בעיה", "זה אני וככה תמיד הייתי", "ההתנהגות הזאת בכלל לא מפריע לחיי" וכו' והתנגדות נחרצת לראות או אפילו לשמוע על בעל מקצוע ש"יטפל בעניין".

בעיני רוחו של הלוקה הממוצע ב OCD, ללכת למישהוא שיגרום לו להפסיק את ההתנהגות שלו, משול ללנסות לשכנע מטפס הרים ללכת לבעל מקצוע מיוחד שמתמחה בחיתוך חבלים בשעת הטיפוס.

אז לטענתך, זה לא מפריע לך, ככה היית תמיד, זה לא מפריע למשפחה, זה לא מפריע לחברים, זה לא מפריע בעבודה.

לטענתך...

מנסיוני עם OCD לסוגיו (ולצערי אני מכיר מאוד מקרוב כמה כאלה,תראה איך ידעתי לשאול אותך את כל השאלות הנכונות על הסופר, על סידור החפצים על השולחן, על השימוש בשירותים אצלך וכו'), באמת סליחה שאני אומר לך את זה בצורה כ"כ בוטה אבל אני פשוט לא מאמין לך!

אני לא בטוח שאתה מאמין לעצמך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים עם באגירה (וכל מי שכתב באותו כיוון)

חבר יקר,

אני בטוח שאם לא היית מרגיש שהמאפיין היחודי יחסית בהתנהגות שלך

מגביל או מפריע לך במהלך החיים, לא היית מציין זאת כלל.

כשאתה טוען שזאת לא הפרעה אז אתה טועה.

בחברה שבה אנחנו חיים יש נורמות מסויימות,

דפוס ההתנהגות שציינת חורג מהנורמות האלה.

אז כן, ביחס לרוב האוכלוסיה שמסביבך - יש לך הפרעה מסויימת.

זה לא אומר שעשית משהו רע או שאתה לא בסדר.

ולכל אדם שתפגוש ברחוב יש איזה מאפיין שחורג מהנורמות האלה

ובהן הן "חריג" יחסית.

אין עם הדברים האלה בעיה כל עוד הן לא מפריעות לסביבה

או שהן מפריעות לאדם שחווה אותן.

ובמקרה שלך, לפי כל השרשור הזה

אני רואה שהמאפיין הזה מפריע לך, אפילו אם מעט.

לכן אני ממליץ לך להוריד את המגננות

מכיוון שאף אחד מכותבי הפורום לא ניסה לפגוע, להעליב או לצחוק עליך.

אלא אך ורק להראות לך את התופעה הזאת מזווית אחרת

ולהכוין אותך לפתרון, דבר שיעזור בראש ובראשונה לך.

תקרא בנושא ללא מגננות ואולי תמצא דברים שזהים לאופי ההתנהגות שלך.

"I teach the fools some basic rules"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...