Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חייב בצחוק (הגלונים של האקונומיקה).

אני מכיר עוד כאלה שמחטאים את השרותים אחרי ש"עברו" בהם אורחים. לא רואה עם זה כל פסול. טבעי שהצרכים של אחרים יגעילו אותך יותר מאילו שלך /של בני משפחתך. תחשבו על זה.

לא יודע למה, אבל בצחוק או לא בצחוק, אני חושב שהיתה פה הגזמה בהתייחסות לפותח ההודעה + לכל ה-OCD-ים שייחסתם לו.

alfa 156 2.5.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ג'ימני זה בסדר לי יש הפרעה הפוכה , אני חושב שאם בגירה ירצה לחרבן אצלי הוא יבקש אקונומיקה כדי לנקות לפני החרבון ....

ובנימה מעט יותר רצינית :

גזוז

מילים ולחן: דני סנדרסון

תה עושה סחרחורת

ולבן עושה לי רע,

ורגל תרנגולת

מעוררת בי בחילה.

אני נמנע מלאכול דברים

שיש בהם מן הנזק.

וזה כולל עוגות תמרים

ביצים, זיתים ושסק.

לא נוגע בכוסות שלא רחצו אותן,

וצלחות דביקות שלא ניגבו אותן.

נזהר מאוד, וישנה סיבה לי,

כי בכל מקום בלי נקיון

יש חיידק פוטנציאלי.

גלידה מצננת

וטשולנט עושה ורידים,

והבטן מתנוונת

כשסנדוויץ' לועסים.

חיידקים נמצאים על

העצים ובשמיים,

אני כמעט ולא נושם

ולא נכנס למים.

לעולם לא מפהק בפה פתוח

עד שלא בודק את כיוון הרוח.

נזהר באופן מדיקלי

לחיות עד מאה ושלושים,

פחות מזה לא בא לי.

מי שם מתקרב לו?

נראה לי קצת חשוד,

והופס, הוא מתעטש לו

אני עכשיו אבוד.

לא תהיה ברירה

אני אסגור את עצמי בחדר.

לא אצא שניה אחת

גם לא בליל הסדר.

אשטוף את הסבון לפני מקלחת

ארים ת'טלפון רק עם מטפחת.

יום, יום אבדוק את חום המצח

ואם הכל ילך יפה

פשוט אחיה לנצח.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

1. אף אחד לא אמר שאתה חולה נפש אלא שיש לך איזה הפרעה התנהגותית.

אני ממשלא מסתכל עליך אחרת מאשר הייתי מסתכל על מישהוא שיש לו שפעת.

יש לך איזה בעיה קלה שבמידה ותטפל בה היא יכולה להיות יותר קלה, במידה ולא תטפל, היא עלולה (אבל לחלוטין לא חייבת) להחמיר או להשאר ככה עד אחרון ימיך בשיבה טובה.

2. אתה לא מבין שלשפוך גלונים של אקונומיקה על כל השרותים וסביבתם זאת לא התנהגות נורמטיבית?

3. תתנחם, אתה עוד במצב טוב. אני גר 50 ק"מ מחבר שלי ואם אני צריך לשרותים הוא שולח אותי הביתה לחרבן, אם אני (או כל אדם אחר) ישתמש בשרותים שלו, נראה לי הוא מפרסם מודעת מכירה לבית (ותאמין לי, אני לחלוטין לא צוחק).

4. מותר לי, ברשותך כמובן, להמשיך לשאול אותך שאלות מנחות?

במידה ומתאים לך לענות:

1. האם דברים מסודרים אצלך על שולחן העבודה באופן קבוע?

במידה וכן, במידה ואני מגיע לפגישה אצלך ומזיז את אחד מהם, האם אתה חש צורך בילתי נשלט להחזיר אותו למקום המיועד?

2. אם בסופר יש מוצר שמישהוא בדק והחזיר למדף מתחת ואתה עובר ליד, אתה מחזיר אותו למקום הנכון?

3. במידה ואתה צריך לספור מספר רב של מוצרים או כמות גדולה של כסף, כמה פעמים בד"כ לוקח לך לספור אותם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעל ג'מיני, אשמח לדעת מה עשית בטירונות?

תגובתי כנראה לא תהיה שונה משל שאר המגיבים.

קשה לנו להבין אותך, כי ה"בעיה" שלך היא משהו חריג, שבדרך כלל אדם נורמטיבי לא היה עושה.

הייתי די נפגע אם במקרה הייתי מושיט יד והיא הייתה נשארת באוויר כי אתה נגעל (אני יודע שזה לא באשמתך, וככה אתה רגיל, אבל זה לא משנה באותו רגע)...

Honda civic EJ6

פורסם

הוא נמצא במצב כזה שאם תנסה להשתמש בשרותים, נראה לי שהאופציה מצידו תהיה להוריד לך את האת בראש .

בכל מקרה, מצטער לשמוע על התוכי שלך, ת.נ.צ.ב.ה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה סובל מבעייה שאני מקווה שתיפתר עם הולדת ילדך\תך הראשונ\ה שלפתע ישלשלו או ישתינו, ללא התרעה, ושיקיאו ויפלטו. אותם ילדים יחזרו מהפעוטון מלאים חול, בוץ, נזלת, כתמי אוכל וכו - לעיתים גם ינשכו אותם ילדים אחרים ואפילו יחזרו עם כינים מהגן - אז מה תעשה תתאבד ? תשפוך עליהם אקונומיקה ? לא, אתה תקלח אותם עם מים וסבון, כמו שהורייך עשו לך.'

תמיד תזכור שיש 1.2 מיליארד הודים שמשתמשים ביד שמאל ושיש עוד כמיליארד אפריקאים שסובלים מתשתיות לקויות וחוסר במים שגורמים להיגיינה לקויה - למרות זאת אנשים חיים ומתרבים.

אני לא אומר שצריך לחיות בסביבה מלוכלכת, אבל לא צריך להגזים - שטוף ידיים לפני ארוחה ולאחר יציאה מהשירותים, תתקלח פעם פעמיים ביום, תחליף בגדים וגרביים, צחצח שיניים וזה מספיק.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
האם אתה צוחק או מתכוון באמת לדברים שרשמת.

מתכוון לכל מילה, ממש לכלמילה, אומנם כתבתי גלונים, אבל התכוונתי לחצי בקבוק.

אף אחד לא חושב שאתה מטורף, חולה נפש...יש לך בעיונת קטנה.

בעיונת או לא בעיונת זה המצב, ככה אני חי וככה טוב לי.

לא חייב בצחוק (הגלונים של האקונומיקה).

אני מכיר עוד כאלה שמחטאים את השרותים אחרי ש"עברו" בהם אורחים. לא רואה עם זה כל פסול. טבעי שהצרכים של אחרים יגעילו אותך יותר מאילו שלך /של בני משפחתך. תחשבו על זה.

לא יודע למה, אבל בצחוק או לא בצחוק, אני חושב שהיתה פה הגזמה בהתייחסות לפותח ההודעה + לכל ה-OCD-ים שייחסתם לו.

אז יפה שאתה מכיר כאלה נוספים, זה הופך גם אותם לחולי נפש ומטורפים?

1. אף אחד לא אמר שאתה חולה נפש אלא שיש לך איזה הפרעה התנהגותית.

אני ממשלא מסתכל עליך אחרת מאשר הייתי מסתכל על מישהוא שיש לו שפעת.

יש לך איזה בעיה קלה שבמידה ותטפל בה היא יכולה להיות יותר קלה, במידה ולא תטפל, היא עלולה (אבל לחלוטין לא חייבת) להחמיר או להשאר ככה עד אחרון ימיך בשיבה טובה.

2. אתה לא מבין שלשפוך גלונים של אקונומיקה על כל השרותים וסביבתם זאת לא התנהגות נורמטיבית?

3. תתנחם, אתה עוד במצב טוב. אני גר 50 ק"מ מחבר שלי ואם אני צריך לשרותים הוא שולח אותי הביתה לחרבן, אם אני (או כל אדם אחר) ישתמש בשרותים שלו, נראה לי הוא מפרסם מודעת מכירה לבית (ותאמין לי, אני לחלוטין לא צוחק).

4. מותר לי, ברשותך כמובן, להמשיך לשאול אותך שאלות מנחות?

במידה ומתאים לך לענות:

1. האם דברים מסודרים אצלך על שולחן העבודה באופן קבוע?

במידה וכן, במידה ואני מגיע לפגישה אצלך ומזיז את אחד מהם, האם אתה חש צורך בילתי נשלט להחזיר אותו למקום המיועד?

2. אם בסופר יש מוצר שמישהוא בדק והחזיר למדף מתחת ואתה עובר ליד, אתה מחזיר אותו למקום הנכון?

3. במידה ואתה צריך לספור מספר רב של מוצרים או כמות גדולה של כסף, כמה פעמים בד"כ לוקח לך לספור אותם?

בגירה ידידי, תוכל אתה, ויוכלו השאר, לשאול כמה שאלות ובאיזה נוסח שירצו, זאת במידה ויהיו בוגרים ורציניים כשצריך (במקרה שלי ובנושא הזה, אין טיפת מקום לצחוקייה ודחקייה ואתעלם מכל אלה)

הדברים שמסודרים אצלי, אם בארון או על השולחן, אם במקלחת או ברכב, מסודרים כך רק משום, שהסדר עושה לי טוב בעיניים. כשיש סדר ואני יודע שלמשל שמתי את העט הזה, או את הכתבה ההיא, על השולחן, אף אחד לא נוגע בזה כי יודעים (ואת שמי הפרטי אשמור במערכת) ר לא אוהב כשנוגעים לו בדברים, כשנכנסים למרחב המחייה הפרטי שלו" ולכן אף אחד לא נוגע. לא אתפוצץ מזעם ולא ארגוז ואכעס אם יגעו, אבל משום שמכירים אותי, פשוט לא נוגעים.

אם בסופר ישנו (סתם לדוגמא כי העלית שאלה) מקרוני ואריזת ביסלי שמונחים בכלל על המלפפונים או הבצל, אני אלך ואקח מוצר אחר (נניח קלמנטינות או קיווי) ואבדוק בכל כמה דקות, המקרוני והביסלי הוזזו משם. בעצמי לא אזיז.

בעניין השאלה של המוצרים וספירתם, תצטרך להסביר את עצמך וכוונותייך. בעניין הכסף, תתפלא אתה ותתפלאו כל מי שמסוגל לקרוא את זה, מהיום ועד מחר ועד בכלל: לא סופר כסף.

(כן כן בדיוק מהסיבה שבגללה פתחתי את השירשור)

תגידו מה שתגידו, תענו מה שתענו, תחשבו מה שתחשבו, אבל זה המצב, ככה אני מתנהג וטוב לי.

דבר מאוד חשוב שלא אמרתי ואולי לא היה מובן:

אני לעולם אינני, כופה את ההתנהגות שלי, על בני ביתי.

אם יהיו אחרים, שקרובים אלי, ויתנהגו כמוני, נפלא. אבל עצם העובדה שאין, לא גורמת לי לרתוח מעצבים, או לצאת משלוותי וכ'ו.

נ.ב- לשואלי הטירונות:

הוצאתי ולא במרמה, אלא בחוקיות הכי חוקית שיש, היתר מיוחד, לקבלת חומרי נקיון בגלל שסבלתי מבעיות מעיים קשות (כן כן, אמיתי לחלוטין) והמפקדים הבינו, לא כעסו ולא רגזו, דווקא שמחו שהיה מי שמנקה היטב היטב לפניו ואחריו, כשהוא נמצא על "כיסא הכבוד"

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

היום הייתי באיזה משרד והושטתי את היד לאישה אחת ללחוץ לה את היד ראיתי שהיא מהססת להגיש לי את היד ,אבל בסוף הגישה ולחצנו ידיים (היה תענוג :-D) אז גם בסוף הפגישה הגשתי לה עוד פעם את היד והיא לחצה, נראה לי שיש עוד אנשים כמו פותח השרשור.

האמת שגם אני הייתי ככה , אבל זה עבר לי -שמעתי שאנשים כאלו חיים הרבה פחות.

אני מציע לך לשים כפפת ניילון על היד .

אז מה אתה עושה אם אתה צריך לנשק בחורה ? ראיתי כתבה שיש על השפתיים והלשון חיידקי קולי צואתיים (גם של נשים)

תאר לך שלנשים יש חרא בפה.

ואם הולכים עם בחורה והקונדום נקרע זה בכלל סרט אימה מי יודע איזה מסתננן עם איידס עלה עליה???

אחרי דבר כזה לחיצת ידיים זה שטויות....

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
היגיינה מוגזמת? למה?... כי אני לא וחץ ידיים של אנשים?

מכאן ועד "בעייה נפשית" הדרך ארוכה במיוחד.

(אלא אם כן תסביר לי על מה ולמה, ואם זה יהיה מספיק הגיוני, אולי אסכים איתך)

כן.

זו הגיינה מוגזמת.

מוגזמת, כי היא חורגת מהנורמה, בגדול.

ומוגזמת, כי היא לא נחוצה.

בעיה נפשית?

זהו מצב נפשי.

אם אין לך בעיה איתו, אז זו לא בעיה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

היתר מיוחד זה מצוין! ובעיות מעיים היו גם אצלי בטירונות (וירוסי שלשולים למיניהם).

מצטער שאני חופר, אבל סתם מתוך סקרנות, מה עשית עם הנשק? מה עשית כשהיה צריך לשכב על הרצפה, לזחול על עפר, או לישון על המזרן הצבאי?

מה אתה עושה כשצריך לפתוח ידיות של דלתות?

Honda civic EJ6

פורסם
זהו מצב נפשי. אם אין לך בעיה איתו, אז זו לא בעיה...

קצר וקולע.

כל עוד זה לא מפריע לתפקוד היומיומי או מציק לחברה,

זאת באמת לא בעיה.

(רוטנברג, להכניס לו כדורים, השתגעת?! רק חסר שתבקש ממנו לבצע סירוס עצמי!)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
היתר מיוחד זה מצוין! ובעיות מעיים היו גם אצלי בטירונות (וירוסי שלשולים למיניהם).

מצטער שאני חופר, אבל סתם מתוך סקרנות, מה עשית עם הנשק? מה עשית כשהיה צריך לשכב על הרצפה, לזחול על עפר, או לישון על המזרן הצבאי?

מה אתה עושה כשצריך לפתוח ידיות של דלתות?

מקודמייך התעלמתי, כי הם הפכו את זה לצחוקייה וכמו שאמרתי, מאלה אתעלם.

מעתה אענה (מההתחלה עשיתי כך), רק לאלה הרציניים, שנראה ששואלים ברצינות ורוצים לדעת באמת, מהי האמת. וובכן:

את הנשק אתה מקבל, כשהוא משומן ומגורז, ואתה בעצמך (וגם אם לא אני כן) מנקה ומחטא אותו.

בעניין הלשכב על העפר, לא שוכב ולא שכבתי, הסיבה איננה קשורה, לנושא השירשור, כלומר מבחינתי, אין קשר בין השניים, אחד לא אמור להפריע לשני.

לפתוח ידיית של דלתות?

תמיד יהיה לי משהו ביד (ממחטה או טישו) כדי לפתוח דלתות.

אגב קטנטן, בוודאי שמתם לב לכינוי שלי, וחלקכם ראה אותי, כותב בעניין טיולי השטח וכ'ו. בלי קשר ישיר לשיחה, אכתוב משהו מיוזמתי:

אני אוהב טיולי שטח, ובטיולים כאלה, אני לעולם לא שותה מבקבוקים של אחרים, תמיד יש לי את שלי. אני לעולם לא אוכל ישירות, נניח מצלחת חומוס משותפת, אלא שם לי קצת בצד. ברור שמהצלחת המרכזית, אבל שם לי בצד, בעזרת הסכו"ם שלי, לתוך הצלחת הפרטית שלי.

כוסות חד פעמיים? שייקחו אחרים ממני. אומנם אין לי בעייה לקחת של אחרים, אבל לרוב יש לי את שלי ואם נתקעתי ואין? לוקח מאחרים, כמובן אחרי שוידאתי שהן נקיות (ללא חול או אבק כזה או אחר) ובמידה והן לא נראות לי ראויות לשתייה, שותה מהבקבוקים של עצמי.

אני עצמי מודע לעניין, שלאחרים זה נראה מוזר. אני עצמי מבין, שלאחרים זה נראה הזוי ולא נורמלי אבל, זה אני ואני כאדם, טמוע בתוככם כחברה, ועליכם מוטלת החובה, אם לא לקבל אותי, לפחות להבין את המשמעות הלוגית שמסביב להתנהגות כזו. רק אחרי כן, שמורה לכם הזכות אפילו לא להכניס אותי לביתכם, אם ברצונכם לעשות כן.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מה שאתה כותב לגבי צלחות לא יוצא דופן.

מה שכתבת לגבי פתיחת דלתות הוא מאוד לא בגדר הנורמה

ומתאים באופן מופלא לתיאורים הרפואיים הרלוונטיים.

אתה מוזמן להתחפר עוד בפורום או לחלופין לפתוח את הראש ולקרוא מה שאנשים שבאמת מבינים בתחום כתבו עליו.

(גוגל)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...