Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא לוחץ ידיים לאף אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי יותר מה להגיב.

אתם תבינו מה שתרצו, אתם תחשבו עליי מה שתרצו.

אני לא אשב ואשכנע אותכם, שאני רואה או לא רואה, צודק או טועה.

זה לא אומר שאני מסכים עם הקביעות שלכם. זה לא אומר שהשלמתי, עם מה שאמרתם.

זו דעתכם (מבחינתי שיהיו עובדות, שפרופסורים כתבו) וזהו.

בזאת תם הדיון, אלא אם יש לכם מה לחדש לי.

"תכחיש כמה שתרצה" "אתה אדם חולה" "אנשים מסוגך יש להם הפרעה"

בסדר, הבנתי, ניגמר הדיון עד להודעה, מעניינת, חדשה ואחרת, שתפתח ותרחיב לי את האופקים בנושא.

שתחדש ותשנה לי משהו (אני בספק ) אתם מוזמנם לנסות לשכנע אותי אחרת. בהצלחה.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי שאתה ניגש לזה בצורה כל כך שלילית.

אם נפגעת ממה שאני אישית כתבתי אז אני מתנצל

אבל לפעמים צריך להסתכל לאמת בעיניים גם אם היא קשה.

הכי קל להתייחס להודעות שנכתבו כעלבונות ולהגיב בהתאם

אבל הן לא, אלא נסיונות ,נואשים אולי, לעזור לך.

הייתי מוסיף שאפשר להביא את הסוס אל השוקת

אבל אני מפחד שתבחר להתייחס להשוואה שלי אליך כלבהמה.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

שמע, אין מה להמשיך את הדיון כי אני לא אשכנע אותך, אתה לא תשכנע אותי ובכלל, קשר בילתי אמצעי ובילתי אישי כמו האינטרנט זה לא המקום לדיונים מעמיקים שכאלה.

העצה הבאמת הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לחפש קבוצת תמיכה של אנשים עם תופעות דומות לשלך (אתה רואה, לא אמרתי הפרעה :wink: ), צבור אומץ, לך למפגש אחד, שב עם אנשים שסובלים מאותם תסמינים, מי בצורה יותר חמורה, מי בצורה פחות חמורה ותראה אם זאת מסגרת שמתאימה לך.

אין לך מושג כמה זה עוזר וכמה זה תומך ואם תחליט שזה לא מתאים, מה הפסדת?

ערב מבוזבז שבו לא מרקת את "כס המלכות" :wink:

וכשרות לציבור, קבל קישור וגם עוד קישור.

כל שנשאר זה רק לאחל לך הרבה אושר והרבה בריאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
שמע, אין מה להמשיך את הדיון כי אני לא אשכנע אותך, אתה לא תשכנע אותי ובכלל, קשר בילתי אמצעי ובילתי אישי כמו האינטרנט זה לא המקום לדיונים מעמיקים שכאלה.

העצה הבאמת הכי טובה שאני יכול לתת לך היא לחפש קבוצת תמיכה של אנשים עם תופעות דומות לשלך (אתה רואה, לא אמרתי הפרעה :wink: ), צבור אומץ, לך למפגש אחד, שב עם אנשים שסובלים מאותם תסמינים, מי בצורה יותר חמורה, מי בצורה פחות חמורה ותראה אם זאת מסגרת שמתאימה לך.

אין לך מושג כמה זה עוזר וכמה זה תומך ואם תחליט שזה לא מתאים, מה הפסדת?

ערב מבוזבז שבו לא מרקת את "כס המלכות" :wink:

וכשרות לציבור, קבל קישור וגם עוד קישור.

כל שנשאר זה רק לאחל לך הרבה אושר והרבה בריאות.

בגירה, איכזבת.

שעות אתה כותב, תומך, שואל שאלות ענייניות, ובסוף בהודעה אחת מטומטמת (וואלה מטומטמת, לא אתה, התוכן שלה) מייעץ לי על קבוצות תמיכה?

אז קראת לזה בשם אחר וזהו? עכשיו זה הופך את זה לבסדר? אולי חשבת שאני מחפש, חיזוק וטפיחה על השכם להתנהגות שלי, ולכן אתה (ודומייך) כותבים בצורה כזו?

לי טוב כמו שאני, אני לא מחפש לא ממך ולא מהאחרים, תמיכה והצדקה להתנהגות שלי.

טיפול? אולי תלך אתה לטיפול, שימנע ממך לחשוב שאתה בעל חיים? מה זה בכל בגירה?

(ברור לך חבר, שלא התכוונתי אלייך אישית, לא התכוונתי להתכתש, ולא התכוונתי להעליב ו/או להרגיז, רק לקחתי אותך כדוגמא.)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

התגובה הלא רציונלית והמשתלחת שלך היא הוכחה הניצחת לצידקתי!

רק הזכרתי איזה אופציה של מצב שיגרום לך להוריד את ההגנות ואתה יוצא למלחמה!

בא נסיים את העניין ככה, אני עשיתי את המקסימום בכדי להסביר את מה שלדעתי קורה לך, אם אתה חי עם זה בשלום, אשריך.

תבטיח לי רק שאם זה מחמיר, תטפל בעצמך.

הרבה אושר ובריאות

בגירה

נ.ב.

שאלת מה זה בגירה?

זה השם של החתולה שלי שתמיד מפריעה לי להקליד ודורכת בעצמה על המקלדת וגורמת לחלק מההודעות להראות ככה :

םוןי3אט8רצ4כם3וןעי 5אעהמ429.

אישתי טוענת שהיא מנסה לתקשר עם חללית האם שלה שיבואו לקחת אותה

בקשר לברכה שלך ששולחת אותי בעצמי לטיפול, תודה רבה אבל אני בטיפול כבר שנים רבות, מה שעוזר לי להיות אדם יותר טוב, חבר יותר טוב, בן זוג יותר טוב ובכלל, אדם יותר תורם לחברה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעל ג'ימיני,

מה היתה מטרת השירשור ?....

:?

הרי פתחת אותו מתוך זה שאתה בתוך תוכך מבין שהרגל מסויים שלך הינו יוצא מן הכלל, אם אותו הרגל היה הגיוני ונורמלי (גם עבורך), כנראה שלא היה צורך לפתוח שרשור שכותרתו "אצלי הכל בסדר".

בהתחלה היו כאלה שלקחו את העניין בציניות אבל בהמשך קיבלת תגובות הולמות והכוונה לאיך תוכל אולי להתגבר על ההרגל הזה במטרה לשפר את חייך.

ואז נכנסת למגננה (לא הבנתי למה ההודעה שבגירה כתב לך איכזבה אותך בטימטומה, דווקא הודעה מאוד בוגרת ועניינית!).

לכן אני שואל שוב,

מה היתה מטרת השירשור מלכתחילה ?

שואל כדי להבין אם יש משהו שפיספסנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ועדיין אני לא רואה (כלומר אני כן רואה, ברור שרואה, אפילו מההודעה הראשונה, משהחל השירשור הזה ראיתי) מה לא בסדר בזה.

אדם שהולך קצת אחרת הוא שונה, אישה מלאה שתלך חשוףהיא שונה, אדם ששר ברחוב הוא מטורף, ואני שואל:

למה? למה לדעתכם זה כך? אולי אתם (לא אתם הקוראים, אתם כבני אדם, כולל אני) המטורפים? למה אני המטורף? למה אתם קוראים לזה הפרעה, מנסים לשכנע אותי שזה לא בסדר, לשלוח אותי לפסיכולוגים ולטיפולים?

אולי, רק אולי, תקבלו את זה ואותי, כמו שאני?

אני שוב אומר ושוב מזכיר: זה שיש לי את הצד הזה, לא ופך אותי, לא במישרין ולא בעקיפין, ל"אדם עם הפרעה". הכחשה? שו? על מה אתם כולכם מדברים? אריה שאוכל חסה, זו הכחשה, אדם ששונא את רעהו (יהיה אשר יהיה רעהו), זו הכחשה. אבל הכחשה? כי כך אני חי את חיי?

תתעוררו חבריי היקרים, קבלו אותי כאחד העם, אני כמוכם, לא שווה יותר ממכם ולא שווה פחות ממכם.

לכל אחד יש הפרעה , כולנו שונים ואם כולנו היינו נורמאלים היה משעמם.

ההתנהגות שלך היא לא עיקבית , זה לא אדם שאומר אם אני אטפל באוטו כל 10000 ק"מ הוא תמיד יסע טוב .

מצד אחד אתה לא תאסוף את המלפפון כי יש שם שקית ביסלי, אבל אתה יודע שאת המלפפון הזה לא גידלו במעבדה , וכחקלאי אני מבטיח לך שגם אם הוא נפל על הריצפה בבית האריזה הוא מיד נזק חזרה למיכל .

לדעתי מי שמתעלף כי הוא ראה איזה מפורסם או דמות שהוא מעריץ , הוא חולה בראש.

אני מכיר איסטניסטים , אתה לא איסטניסט אתה מעבר לזה , תחזור לשיר של גזוז ששמתי קודם , אתה רגע לפני שלב ה"לא נותרה ברירה אני אסגור את עצמי בחדר , לא אצא שניה אחת גם לא בליל הסדר".

אגב קרמבו אתה אוכל?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בקשר לברכה שלך ששולחת אותי בעצמי לטיפול, תודה רבה אבל אני בטיפול כבר שנים רבות, מה שעוזר לי להיות אדם יותר טוב, חבר יותר טוב, בן זוג יותר טוב ובכלל, אדם יותר תורם לחברה.

מי משקר לעצמו עכשיו? ;)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם לא תכתוב "שטויות" לא אצטרך "להתגונן"

מי אמר שאני "מתגונן"? מי אמר שאני מרגיש רע עם הדברים האלה?

תקרא לזה הפרעה, אני קורא לזה דרך חיים. תגיד: "בוינא ג'ימני, אנשים סביבך רואים את זה כדבר לא רגיל" אגיד לך צודק, נכון, כולכם צודקים.

אבל אני לא מסכים, עם הקביעה - "הפרעה". לא מקובלת עליי המילה הזו. אני לא רואה במילה "הפרעה" דבר שלילי, כשם שאני לא רואה בהתנהגות שלי, דבר שלילי. אני משוכנע שרובכם (אולי כולכם) לא התכוון להעליב או ללעוג, לצחוק או לזלזל, כשקרא לזה "הפרעה" ובכל זאת, לאףאחד אין זכות, לקרוא להתנהגות הזו הפרעה.

אתם לא רואים אותי אומר, לכל המייבאים בייבוא אישי, מאפרות למוסטנג 65 שלהם, באלפי דולרים "כדי שהרכב יהיה מושלם"

אתם לא רואים אותי, יוצא להפגנות מחאה וצועק נגד, כשישנם כל מיני מעריצים, שרודפים אחרי האלילים שלהם, שמתעלפים להם בהופעות (ע"ע שלמה ארצי, ע"ע אייל גולן) מרוב התרגשות וכ'ו. או שגם הם מופרעים?

מעניינת אותי הגישה הזו שלכם, של אלה שאינם "מופרעים" כמוני. מי קבע שאתם בסדר? בגלל שרובכם כאלה? אולי רובכם טועים ואני ושכמותי צודקים?

הפרעה? חה, הצחקתם אותי ידידיי...

אנא חזור אל ההודעות שלך בשרשור הזה מההתחלה. ב-90% מהן אתה מתגונן בדרך כלשהי. מפריעה לך המילה "הפרעה"? בסדר, קרא לזה איך שבא לך. אתה מוזמן גם לחזור ולהגיד שזה לא מפריע לך, זה ממש לא סוף העולם.

כל המעריצים השרופים וכל אלו שקונים באלפי שקלים דברים שהם לא צריכים - גם להם יש הפרעה. סליחה, תופעה. וגם היא אולי לא מפריעה להם לחיות היטב.

ומי קבע שאנחנו צודקים ואתה לא? אמרתי לך כבר - העובדה שכולנו חיים היטב ולא מתים ממחלות בגיל צעיר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ג'ימיני,

אני חושב שאתה לוקח את המילה "הפרעה" במובן מוטעה ידידי.

ילד בן 8 שסובל מהפרעת קשב וריכוז הוא ילד מופרע ?

לא, הוא פשוט סובל ממשהו שמוגדר כ"הפרעה", כי זה מפריע לו להתנהלות תקינה.

זו הכוונה כשאומרים שיש לך "הפרעה", זה לא שמתכוונים לכך שאתה "שרוט" (סלנג) אלא שיש לך איזה הרגל או סוג של התנהגות\תופעה שמפריעים לך בהתנהלות תקינה.

אתה בסדר גמור, יש פשוט גורם שמפריע לך, במקרה הזה זה ההרגל של "אובר סטריליזציה".

אתה אומנם אומר שזה לא מפריע לך ואתה חי עם זה בשלום,ואני באמת מאמין לזה שאתה חי עם העניין בשלום.

אבל אתה חי עם זה בשלום כי התרגלת לזה,התרגלת לזה שאתה כל יום בא למשרד עם הכוס שלך (וויתרת בעצם על הנוחות של לשתות מאיזה כוס שבא לך בלי לשטוף אותה קודם),אתה רגיל לכך שבמסעדה אתה שוטף את הכלים טרם הארוחה (למרות שיותר נוח לקבל את הסטייק וישר לנעוץ מזלג בלי צורך להדיח את הכלים לפני), התרגלת לשים שקית על היד כשאתה בוחר פירות (למרות שנוח ואקולוגי יותר פשוט לשים את הפירות בשקית עם היד וכך לשמור גם על הסביבה כך על הדרך).

אני אקצין את העניין ואומר לך שאם אתן לך מכנס ג'ינס שקטן עלייך ב-5 מידות ואסגור אותו עלייך בכח, אחרי 5 פעמים אתה תתרגל גם לזה, נוח לא יהיה לך, אבל אתה תתרגל לכך.

אל תקח את המילה "הפרעה" לכיוונים של "אתה מופרע", קח את זה לכיוון הנכון- יש משהו שמפריע לך בהתנהלות- אותו אתה צריך לנסות למגר כדי לשפר את איכות החיים שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בוקר טוב!

השירשור מלכתחילה בא, כדי להראות לכם מה אני ומי אני.

לא ביקשתי ביקורת, לא פתחתישירשור כדי שתגידו לי כל הכבוד שאתה כזה, או אתה פסיכופט שאתה כזה.

ברור שלכל אחד מכם, חבריי היקרים, הזכות להגיב ולכתוב דעתכם. אין עם זה בעייה.

יש בעייה עם המיגדר של דבריכם. אתם קוראים לזה בעייעה והפרעה,

אני קורא לזה דרך חיים.

אין שום קשר בין ההתנגדות שלי, לקביעה שלכם (מטורף, סוג של הפרעה וכ'ו) ובין המציאות.

אני שוב ושוב אומר: אתם אומרים הפרעה, סבבה, מותר לכם.

השורש של המילה הפרעה היא מפריעה, פער. אני לא מרגיש שזה מפריע לי, ולא אלך לפסיכולוג, בדיוק כפי שאדם אחר לא ילך לפסיכולוג, על זה שהוא אוסף בולים בקדחתנות ובאדיקות.

אני חי עם עצמי ועם סביבתי בשלום, וכל מטרתי מלכתחילה הייתה, לשתף אותכם באיך לפתור את העניין הזה, שאנשים נעלבים ממני, בגלל לחיצות היד.

זה שאתם לקחתם את זה למקום אחר ואני עניתי? מה חשבתם? שאשב, אחטט באף ואתענג על כתיבתם?

אני בטוח וסמוך, ש- 90% מכם בכלל לא זוכר מה כתבתי בהודעת הפתיחה שלי.

ודבר אחרון: בגירה וכ'ו, הם חברי אמת פה לפורום, הם עוזרים תמיד ומאוד פעילים בכל הנעשה פה. מעולם ובאף רגע, לא היה לי דבר וחצי דבר, נגד אף אחד מכם, הפעילים והחברים פה. אפילו לא נגד אלה הציניים, שבמקום לענות ברצינות, בחרו את דרך הצחוקייה וההסתלבטות.

יום נאה לכולנו

פורסם

בעל ג'מיני יקר....

אני כבר שנים לא מגיב פה אבל עכשיו אני חייב לאמר לך משהו!

גם אני, בעברי שמרתי על הגיינה בצורה מוגזמת. לאורך השנים המעכרת החיסונית שלי נחלשה ומצאתי את עצמי נהייה חולה מדברים שאפילו סבתי הייתה עומדת בהם.

היום אני מקפיד הרבה פחות...ואני באמת מרגיש שינוי ואני יכול לאכול בחוץ ללא חשש אני סובל הרבה פחות מכאבי בטן ולא זוכר את הפעם האחרונה שהייתי חולה או שאפילו היה לי כאב ראש קטן. לעומת זאת שותף שלי בדירה מאוד היגייני(אלכוהול על הידיים כל שנייהת לא אוכל בחוץ.....כל שאר הדברים הללו) אם הוא שותה מים לא מורתחים (זה משהו שהתפתח בזמן האחרון) הוא מתחיל לשלשל ונהייה חולה.

אז לסיכום. אתה פוגע בעצמך,במערכת החיסונית שלך ואם אתה רוצה לחייות נכון תן גם לגוף שלך אפשרות להגן על עצמו ולשמר יכולות חהיסוניות.

בהערכה רבה

גלעד מימון.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
לדעתי- שרשור זה הוא השיא בכמה שיותר תגובות ביום- כבוד!:)

כמות התגובות כאן מוכיחה שיש כאן משהו שהוא שונה, התנהגות חריגה.

בערך בהודעה ה-100 כבר נשברתי.

גם אני לא מבין מדוע פותח השרשור דן בנושא כאשר הוא פוסל את כל הדעות סביבו.

טוב לך בחייך?

שא ברכה, אתה חיי את חייך ולא אני.

לא טוב לך?

משהו מוזר לך?

תקבל דעות, אף'חד לא בא להלבין פנייך, קראתי כמעט את כול, באמת!

מעט הומור טוב, הרוב הכמעט מוחלט עצות, דעות ושאלות לגיטימיות.

התבצרת מאחורי חומה עם דרקון.

תירגע ותקבל את הדעות המאוד נכונות שרצו כאן, עדיין טוב לך עם עצמך, אז אל תשאל אחרים את דעתם.

כי ברור שדעתם לא ניראית לך כל עוד היא שונה.

אתה מחפש יותר צידוקים וחיזוקים מאשר דעות.

לא תלחץ לי את היד ולא הכרתי אותך ואת השוני שלך מראש?

אני מאוד איפגע וגם לא תכיר אותי.

אופנוען

פורסם

אני אומר, שאתה בנאדם טוב, אתה לא שונה מאחרים, לכל אחד יש את החריגות שלו, כל אחד בתחומו.

תאמין לי, יש דברים יותר גרועים מאשר לשמור על סטריליות מוחלטת.

קח את הכל בקלות, ותפנים את מה שכותבים לך, רוב התגובות אם לא כולן מפרגנות ובונות, נותנות לך כלים והשקפת עולם על מה שתיארת. אל תקח שום דבר קשה, עדיף שתהיה במודעות למה שקורה מסביבך מאשר להתכחש.

כל עוד זה לא מפריע לך למהלך החיים ואתה נהנה מחיים מלאים מספקים, העיקר הבריאות. :wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

השרשור הזה מזכיר לי את התנהגותו של ניקולס קייג' בסרט "אנשי המזימות".

צפיה חובה לכל אובססיבי לניקיון באשר הוא.

אגב, אני חייב לציין שתוך כדי שאני קורא את השרשור אני אוכל סנדוויץ' , נכנס אליי אחד מהצוות למשרד ,אומר לי בוקר טוב ומושיט לי יד ללחוץ את היד, הנחתי את הסנדוויץ' , לחצתי לו את היד ואז בעקבות השרשור חשבתי פעמיים והרמתי את הסנדוויץ' ביד השניה :D

תראה מה עשית !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...