Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ל CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול שאלה קטנה לגבי ה פיג'ו 206 CC (זה מופנה למי שמבין בענין או למי שברשותו המכונית הנ"ל).

רציתי לשאול לגבי צריכת הדלק שלו , שאלתי כמה וכמה פעמים ובנתיים אף אחד לא נתן לי תשובה מדויקת פחות או יותר.

אני אישית מחפש כמה שיותר לחסוך בכסף לדלק למכונית הנ"ל, כי אני די קצר בכסף בשל עבודה לא נוחה בגיל הזה, אם אין הבדל משמעותי אז אני ישמח אם תוכלו להסביר לי קצת יותר לעומק.

השאלה שלי היא כמה שותה ה 1.6 וכמה שותה ה 2.0?

ומה אתם הייתם ממליצים לי כאן לקנות (אני אישית לוקח רק גירסא ידנית).

פורסם

אז ככה,

CC אין לי, אבל קרוב.

ברכבי (206) יש את מנוע ה-1.6 (NFU) שיש ב-CC.

הרכב צורך באזור 1 ל-12-14 תלוי בנהיגה (אפשר גם 1 ל-8 אם ממש תרצה :twisted:).

אני משער שמנוע ה-2.0 אוכל יותר.

אם אתה קצר בכסף אז תקנה רכב עם נפח קטן יותר ורכב זול יותר... אין טעם לעשות דאווינים.

בהצלחה,

סער.

פורסם
אז ככה,

CC אין לי, אבל קרוב.

ברכבי (206) יש את מנוע ה-1.6 (NFU) שיש ב-CC.

הרכב צורך באזור 1 ל-12-14 תלוי בנהיגה (אפשר גם 1 ל-8 אם ממש תרצה :twisted:).

אני משער שמנוע ה-2.0 אוכל יותר.

אם אתה קצר בכסף אז תקנה רכב עם נפח קטן יותר ורכב זול יותר... אין טעם לעשות דאווינים.

בהצלחה,

סער.

אל תישכח אבל שהCC יותר כבדה אז היא אוכלת יותר.

אם אתה מחפש רכב חסכוני יש יותר חסכוניים ממנה, מה גם שהCC עולה הרבה יותר מ206 רגילה.

עריכה: אני חושב שפעם שאלתי מישהו ועד כמה שאני זוכר הCC עושה משהו כמו 1:10 או 1:11.

ואם אתה באמת מנסה לחסוך אז תקנה כבר 206 רגילה כי הCC עולה בערך פי 2.

אלא אם כן אתה ממש חייב את הפוזה של הקבריולה (לא שופט או מבקר אותך חס וחלילה).

They are trying to ban me...

פורסם

אני נעול קונה ת CC אני פשוט שואלה מה יותר יחסוך לי בכסף מבין השניים כי אני קצת קצר בכסף אפשר עוד להתפשר על 2.0 אבל אני שואל מה דעתכם לגבי הנושא, ושוב כמה שותה בערך ה1.6 וה2.0 אני יחכה אולי לאנשים אם המכונית הנ:ל שיוכלו להסביר לי יותר תודה רבה :)

פורסם
ברור לך שה-1.6 היא אוטומטית וה-2.0 היא ידנית?

ה1.6 יש גם אוטומת וגם ידני..

ה 2.0 יש רק ידני.

זה קצת מעציב שבפורום הענק הזה אף אחד לא עוזר :\

פורסם

הכל עניין של סטטיסטיקה. כמה CC נמכרו בארץ כמה בעלים שלהם שיודעים לתת לך תשובה אמיתית קוראים בפורום. כמה מתוכם קוראים את ההודעה הנוכחית שלך ולא נכנסים פעם ב5 שנים רק לשאול שאלה. בקיצור שואף לאפס.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...