Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרהורים על מחליפה ל 106

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיון שבזמן האחרון עזרתי בקניה של שני רכבי סופר מיני, אחד מהם לאמא שלי, עלו בי מחשבות לגבי המחליפה של ה 106 שלי - או ליתר דיוק החוסר במחליפה פוטנציאלית.

נהגתי בתקופה האחרונה על כל רכבי קבוצת הסופר מיני, ולמרות שאני מודה שזה כיף גדול להיכנס לרכב חדש, בכל פעם שנכנסתי לפז'ו אחרי שסיימתי נסיעת מבחן, היא הפתיעה אותי מחדש: למרות שמדובר בדגם הכמעט הכי פשוט של הרכב הזה (106XR - רק הקיד ששווקה כאן דקה וחצי בערך פשוטה ממנה), כיף לי כל פעם שאני נוהג בה, ויותר כיף לי לנהוג בה מבכל הסופר מיניז המודרניות. המנוע שלה חי, השלדה מתוקה, ההגה טוב יותר מכל ההגאים המודרניים. חגיגה.

אבל מה - הפז'ו כבר מזדקנת, ואני מבין שהזמן להחליף אותה מתקרב. לא יודע מתי זה יקרה, אבל מתישהו זה יגיע - וכאן אני בבעיה: מכל הרכבים שנמכרים היום כחדשים סביב ה 100-110 אלף, אין שום רכב אחר שמדבר אלי כמו הפז'ו. כולן אוטומאטיות (הידניות היחידות הן דגמי ההשכרה הבסיסיים ביותר, ולא לשם אני מכוון), ומבחינת "חיות" וחדוות נהיגה, הן לא מתקרבות לפז'ו בת ה 11.

אז נכון שבמחיר הזה אני אוכל לקנות משהו יד שניה, אבל אני רוצה חדש. למה? אין לי הסבר - פשוט תחושה שלי.

אז מה אתם הייתם קונים שיש לו 5 דלתות, הוא לא יקר מדי לקניה ולאחזקה, ובכל זאת יספק קצת חיוכים?

פורסם

חפש מחיר טוב מהיבואן על בראבו ידנית, אולי קצת יותר יקר והיא לא סופרמיני...אבל היא ידנית, נראית ממש טוב ואומרים שיש לה נשמה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לקודמי יש המלצה בהחלט טובה. אוטו שבאמת מעלה חיוך על פני הנהג. יש לו גם מגרעות כמו חלון אחורי קטן וקורה אחורית גדולה שהם צרוף אכזרי בכל הקשור לראות לאחור, או הגה ממורכז מדי, למרות היותו די מדויק וחד וגם כסא עם מושב קצר, אבל עיצוב פנימי מלבב, מנוע מקסים, שקט וחזק, אחיזת כביש ותחושת יציבות בהחלט טובות. ומה שמאוד מפתיע, תחושת מוצקות, סולידיות ואיכות שלא רגילים לחוות במכוניות במחיר כזה.

פורסם

אין מה להגיד הייתה לי 106 ומצטער על הרגע שמכרתי אותה 3 שנים ששירתה אותי בנאמנות ובחיים לא נהנתי ככה מרכב .

הפולו גם מדהימה ,חזקה יותר ,התנהגות לא רעה לאחר הגדלת הצמיג והטויו T1R אבל בתכלס ,אין על ה106 פשוט אין לאוטו הזה מחליף.

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...