Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שנורה אחת הלכה אצלי ברכב,בזמן שחיפשתי נורה אחת סטנדרטית ראיתי נורה עם כ 68/102 לדים עם בית כמו שלי בנורה ראשית אז חשבתי אולי להביא כזאת מEBAY..מה אתם אומרים? יראו משהו על הכביש איזשהו אור או שחוץ מזה שהפנס שלי יראה יותר טוב(כי זה לדים) לא יראו כלום על הכביש?

אני מדבר על זה:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-9006-HB4-68-SMD-LED-FOG-LIGHT-SUPER-WHITE-BULBS-12V-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a60770e19QQitemZ250726518297QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-9006-HB4-68-SMD-LED-FOG-LIGHT-SUPER-WHITE-BULBS-12V-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a60770e19QQitemZ250726518297QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

תודה ואשמח לעזרה.

Scan Speak

פורסם

יראו בסדר גמור יש מנורות כאלה שמוכרים גם בארץ, זה כמו זיוף של קסנון..

אבל זה לא חוקי ויכולים להוריד לך את הרכב מהכביש ביגלל זה אלא אם כן הרכב יצא ככה מהחברה..

פורסם
זה בכלל יאיר בעוצמה מספיקה?

אני מאמין שכן אם הוא יחפש עוד תמונות באייבי הוא אמור למצוא גם דוגמא.

אבל בכללי זה סתם עוד תירוץ להורדה מהכביש

פורסם

תמונות באיביי לא תמיד מראות איך זה יראה אצלך.

שים לב בקישורים מדובר על מנורות לפנסי ערפל. אולי שם זה יראה טוב.

לגבי עוצמת התאורה? אני סקפטי.

Kawasaki Versys !!!

פורסם

טוב שעשית ככה.

לא יאיר מספיק על הכביש.

לד זה אור מפזר, אתה צריך אור ממוקד..

אצלי התקנתי את הלדים האלה לפני שנתיים שהם עוד היו יקרים ובקושי ראו משהו על הכביש..

בזבוז של 30 דולר

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...