Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

היום התקשרו אלי מסלקום ואמרו לי שנציג שלהם רוצה לבוא אלי עם הצעה, הם לא רוצים להגיד לי מהי אבל מוכנים לבוא אפילו עד 22:00 לא משנה באיזה יום!

בגלל מחסור בזמן וחוסר סבלנות לאנשי מכירות שאוהבים ל"חפור" כמה שעות בקלות, רציתי לדעת מבעלי ניסיון בתחום עם באמת שווה להקדיש זמן לזה והאם אחרי הפגישה איתו תהיה בסוף תועלת כספית כלשהי.

תודה מראש

פורסם

נשמע לי ממש תמוה. אתה בטוח שהם מסלקום?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בתור נציג שירות שעבד בחברת סלולר ונתקל במעשים של כמה סוכני שטח, שמגיעים עד הבית. הייתי מציע לך בחום לוותר על התענוג.

באחד הסיפורים נציג שטח השאיר כרטיסי סים אצל אחת הלקוחות, אמר לה שיחזור לקחת אותם,

זייף חתימה והתחיל לחייב אותה.

היא עברה תהליך מאוד קשה וארוך בשביל לבטל את ההתחייבות הזאת.

סיפור נוסף שהיה לא מזמן:

לקוח החליט להתייעץ עם נציג חברה מתחרה(לא החברה בה הוא מנוי כעת).

אחרי הבטחות שונות החליט הלקוח שהוא רוצה לדבר קודם עם שירות לקוחות של החברה הנוכחית שלו ואמר שיחזיר לו תשובה בתחילת שבוע.

התקשר הלקוח לשירות לקוחות ופלא, הקווים שלו כבר בתהליך ניוד(ז"א שהוא סגר כבר עיסקה עם החברה החדשה).

הנציגה הטובה קישרה את הלקוח עם אותו נציג שטח ובשיחה מוקלטת(ללא ידיעת הנציג שטח), הוא הבטיח ללקוח שעדין לא התחיל להעביר את הקוים ושום דבר לא סגור.

מצד שני, לפעמים לסוכני מכירות יש באמת הטבות שקשה יותר להוציא מנציגי שירות רגילים.

אני אישית תמיד ויתרתי על התענוג של לשבת מול נציג שטח.

אבל אם אתה כבר יושב, לפחות תשים מכשיר הקלטה ותקליט את כל השיחה ביניכם.

פורסם

אתה לקוח עיסקי?

אני מציע להמנע מהביקור

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קיים יתרון ענק בחתימה על עסקה מול סוכן המגיע לבית.

במקרה זה חלה עליך הגנה בגין עסקהשל "רוכלות" ומותר לך לבטל את העסקה תוך 14 יום.

אם תחתום בסניך עצמו אזי לא תוכל לבטל.

חוץ מזה כל המזהירים צודקים - נציגי השטח חלכם פשוט בהמות.

פורסם

גם עסקה טלפונית מותר היום לבטל עד 14 ימי עסקים מיום ביצוע העיסקה , כך שזו אינ הטבה.

אני הייתי מוותר על התענוג.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מציע לך בחום רב ביותר לעולם לא להזמין איש מכירות (מכל תחום) אליך הביתה. אתה תתפתה בסוף לעסקה שלא טובה לך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...