Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לrca.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי rca ישן( יותר מעשור באוטו),ועכשיו חיברתי מערכת מערכת חדשה באוטו ולא החלפתי את הrca הישן עדיין .החלפתי רק כבל + ו- עכשיו יש לי בעייה כשאני מגביהה את הווליום במערכת אז הוא מיתעוות יחסית בעוצמה נמוכה ומוציא צליל לא איכותי. האם הסיבה לכך היא הrca?, תודה רבה:) הרכיבים הם דוטק אוביישן, מגבר xz4500, ורדיו דיסק קלריון cz200a. 

פורסם

גם אם מישהו יגיד לך לא , אז לא תבדוק ותחליף RCA לאחד זול שעולה 50 שקל ?

לפי מה שכתבת אכן ה RCA יכול להיות הבעיה פה , למרות שההגדרה שלך לעיוות בווליום X היא משהו שמישהו אחר יכול להבין בדרך אחרת.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

קודם כל תודה רבה לך על העזרה והתשובות המהירות.עכשיו כיוונים ניסינו ולא הלך עדיין יצא צליל מעוות בעוצמה נמוכה יחסית, בקשר להתקנה אז ככה, אין איטום או משו מיוחד, אין אפילו טבעות מעץ, למרות כל זה אני לא יודע איך זה קשור לזה שהרמקול מחרחר.., ויש לי עוד שאלה האם יכול להיות שהרדיו דיסק מוציא צליל מעוות?,) אני לא חושב כי הוא יחסית כמה רמות מעל הפיונירים במחיר שלו).

פורסם

זאת שאלה אל היודעים: אם הבן אדם כאן אומר שאין לו שום איטום והקומפוננט משתולל.

יש מצב שהוא עובד Free-air?

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

בוקר טוב יניב מה שלומך ?

לא נראה לי שיש פה מקום לעבודה ב FREE AIR

זה עדיין רחוק מכך למרות שאין איטום ואין טבעות עדיין הרמקול יושב במקום המיועד

נכון שיש מצב לבריחת לחץ אבל זה רחוק מ FREE AIR

לפותח השרשור אני ממליץ לבדוק אולי הרמקול לא תקין במידה והוא מחרחר לך ללא הפסקה בכל עוצמת ווליום ובכל אפשרויות הכיוון

diforce אני מסכים איתך שבהחלט עדיף להחליף את ה RCA

אם כי אני הייתי משקיע קצת יותר מ 50 ש"ח על כבל חדש

בכל אופן אני לא חושב שיש מצב סביר שהחלפת כבל תפתור לו בעייה של רמקול שעובד לא נכון

דרור

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז ככה טיפלנו בבעייה,הבעייה הייתה "שהמתקין" לא ניתק את הקרוס של הקומפוננט הישן שהיה מחובר..,באנו כבר להתחיל להחליף חוטים לרמקולים ,פיתאום נפל מאיזה מקום קרוס..

בכל מיקרה עכשיו שומעים ממש טוב אחלה של קומפוננט הדוטק.

בכל מיקרה תודה לכל מי שניסה לעזור:)

פורסם

תודה רבה דרור,קלעת בול לבעייה,אני שמח שזה ניפטר ושכל מי שיקרא את זה ידע שגם זאת אופצייה לבעיות בשמיעה ברמקולים שנחשבים טובים מהסוג הזה. שבת שלום לכולם:)

• תוכן חדש...