Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כתוצאה מנתיך שנשרף, הפסיקו לעבוד : מד הדלק, מד סיבובי מנוע וחום מנוע ובנוסף ידית הילוכים תקועה ב - P.(דניאל צדקת!...)

במוסך אתרו את הנתיך השרוף והחליפו אותו.

אחרי נסיעה קצרה עם האוטו אני מבחין שהתופעות חזרו והנתיך שוב נשרף. (הרכיבו לי נתיך של 20A במקום 10A) .

אני מניח שיש לי איזה שהוא קצר איפושהוא. השאלה איפה לחפש? איזה חוטים קשורים לחיישני לוח מכוונים וידית הילוכים?

תודה לעזרתכם!

אלון

פורסם

כשהנתיך תקין, בדוק אם אור רברס דולק כשידית ההילוכים במצב R.

בדוק זאת גם כשהנתיך שרוף או מוסר ואם אור הרברס אינו דולק אז צריך לבדוק אם אין קצר בפנס/י הרברס, בחוטים וכו'.

בברכה - רפי לין

פורסם

תודה על התשובה רפי.

בדקתי ואור רברס תקין גם עם נתיך שרוף.

יכול להיות שזה קשור לאור בלם אחורי מרכזי? שמתי לב שלפעמים הוא עובד ולפעמים לא.

פורסם

איני מאמין שזה קשור לאור בלם המרכזי שברוב המקרים הוא מחובר ביחד עם 2 אורות הבלם הרגילים.

נסה לראות אם איזה חוטי חשמל שנוגעים בגוף המתכת בתא המנוע וכן מתחת למכונית וביחוד ליד מע' הפליטה (אגזוסט וכו').

אם לא תמצא דבר צריך למצוא חשמלאי רכב טוב ומקצועי ושגם מוכן ויודע להשקיע זמן בלחפש קצר חמקמק ולפעמים זה מצריך הפרדת המערכות וחיבור מע' שהופרדה, זמנית לנתיך זמני אחר וכך לראות איזה נתיך נשרף הלאה ולצמצם אפשרויות.

נא המשך לעדכן בממצאים ותוצאות.

בברכה - רפי לין

פורסם

מדובר על פיוז מספר 10 שנקרא:

CLUSTER

S/BELT

(10A)

הפיוז נמצא בתוך האוטו. ממוקם בעמודה הימנית של הפיוזים, שני מלמעלה.

|____|____|

|__X_|____|

|____|____|

|____|____|

|____|____|

לא ראיתי קצרים באיזור תא המנוע. לא ראיתי חוטי חשמל באיזור מע' הפליטה :? אולי לא חיפשתי במקום הנכון.

ניסיתי לשים פיוז חדש. ושמתי לב שהוא נשרף עוד לפני שהתנעתי (רק כשסובבתי את המפתח) .

שוב תודה לכל המגיבים.

• תוכן חדש...