Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אמא שלי קונה רכב חדש, בעקרון אמרו לה שהרכב יגיע בתחילת ינואר 2011.

היום התקשרו ואמרו שהגיע רכב באותו צבע שהיא הזמינה - באותו מחיר.

אני יודע שהיום כבר לא מתייחסים לשנתון אלא לחודש ספציפי שהאוטו עלה על הכביש.

האם בכל זאת כדאי לחכות לחודש ינואר ?

היא לא לחוצה על האוטו כרגע.

תודה רכב!

פורסם

אני הייתי מחכה, כי השנתון כן קובע ובנוסף יש התחשבות בחודש עליה לכביש, בנוסף שהרכב בן 3 שנים אז המחירון הוא רק על פי שנתון ולא עפ"י חודש עליה לכביש לכן ממליץ לחכות.

פורסם

לבחור שמעליי שזורק קצת שטויות...

אין הבדל יותר בשנתונים, זה שאתה רואה רכבים היום בני 3 ומעלה שמתייחסים אליהם לפי שנתון כי השיטת חישוב החדשה התחילה רק ב2008, אין דבר כזה שלא מסתכלים על חודשים אחרי 3 שנים.

היום השנתון הוא כבר לא משמעותי.

אין הבדל ברכישה בין אם זה היום או ינואר

לפותח השרשור - אתה צריך להחליט לבד מה נוח לך, להמתין חודש וחצי ולקבל את הרכב או לקבל אותו עכשיו

Confidence In Motion

פורסם

לבחור שמעליי שזורק קצת שטויות...

אין משמעות כאשר באים לתמחר את הרכב, אבל יש משמעות ועוד איך באשר באים למכור את הרכב.

ניקח שני רכבים. אחד נקנה בנובמבר 2008 והשני בפברואר 2009.

ההבדל ביניהם במחיר הסופי יהיה הרבה יותר גבוהה מאותם 4 חודשי שימוש.

פורסם

עכברוני הנכבד

לא אחת יצא לי להיתקל איתך בויכוח שבו אתה חושב שאתה החכם יותר

אשמח שתוכיח לי בדיוק מה ההבדל הסופי שהוא יותר גדול מ4 חודשי שימוש.

אני משער שתוכל להביא דוגמא מאוד עדכנית ממחירון לוי יצחק

או שגם אתה כמרבית השוק מוכר לפי יד 2 וקונה לפי לוי יצחק

Confidence In Motion

פורסם

ההבדל בכסף לא יהיה גדול כמו ההבדל בהרגשה..

כאשר ירצו למכור את הרכב יהיה יותר קל למכור רכב שרשום עליו 2011 ולא 2010 (גם אם נגיד המחיר גבוה נגיד ב 2000 שקל)

ההבדל במחיר בין דצמבר 2010 לדוגמא לבין ינואר 2010 יהיה הבדל של חודש אחד ותו לא! אבל כמו שאמרתי ההרגשה של הקונה עכשיו שהוא מקבל רכש שרשום עליו 2011 וגם מתי שירצה למכור את הרכב יהיה לו יותר קל למכור אותו כי מי שיקנה את הרכב ירגיש שהוא הרוויח יותר (הרוב לא מבינים שזה לא באמת משנה השנה אלא רק החודש עליה על הכביש).

אני אישית חושב שאם אתה יכול לחכות אז תחכה לינואר כדי שהרכב ירשם בתור 2011 ואם לא אז אל תחכה כי גם ככה זה הכל פסיכולוגי

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

כמו שהכותב המקורי רואה וכמו שרשמו כבר באינטרנט הציבור לא ממש התרגל לחוק והמחירון החדש. אם אתה רוצה לשחק על הצד הבטוח חכה ל2011

פורסם

אבא שלי אמור לקבל סקודה סופרב באמצע דצמבר הוא בחר לא להמתין לינואר מסיבה ראשונה שהוא לא חושב כשהוא יבוא למכור את הרכב עוד שנתיים שלוש שזה יהיה משמעותי. תחלס אדם רואה מתי הרכב עלה לכביש. הדבר שיותר משמעותי הוא שבראשון לינואר המיסים עולים אז תחשוב פעמים אם שווה לך לחכות לינואר.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
אבא שלי אמור לקבל סקודה סופרב באמצע דצמבר הוא בחר לא להמתין לינואר מסיבה ראשונה שהוא לא חושב כשהוא יבוא למכור את הרכב עוד שנתיים שלוש שזה יהיה משמעותי. תחלס אדם רואה מתי הרכב עלה לכביש. הדבר שיותר משמעותי הוא שבראשון לינואר המיסים עולים אז תחשוב פעמים אם שווה לך לחכות לינואר.

על מה ביססת את טענתך שהמיסים עולים בינואר?

איפה זה רשום?

מה אחוז העלייה?

• תוכן חדש...