Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל אתה בומבה :twisted:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לירן אני מכין לך ולגיל את הבומבה {על הראש של שניכם הנץ וגנץ}

גיל איפה אתה רואה סאונד קווסט ?

אלון תהנה מהאוטו תסבול בקורס

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

תתחדש.

תודה שאתה טורח ומעדכן את השרשורעם בתמונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התקנה באמת יפה וטובה ומושקעת של ישראל לא שהיה ספק בזה עושה חשק לעשות בידוד לתא מטען אצלי.

תתחדש ותהנה.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

ישראל אני מבסוט על העבודות שלך!

אבל שאלה אחת, איך יש לך כח לעבוד בחורף? אני מהקור לא מדליק אפילו את המערכת :lol:

ולפותח השירשור, תתחדש! בחרת בעל מקצוע אומן :beerchug:

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

חבל שאי אפשר לעשות "LIKE".

אלון תתחדש ואני בטוח ב120% שגם תהנה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

התקנה באמת יפה , מסודרת ונקיה . יש לי שאלה טכנית : איך שולטים במיד ? אני מבין שיש חיתוכים ע"י קרוס של PPI אבל TC ?

רומן

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אז אחרי "קצת" פגרה אני שמח להודיע שחלק מהציוד כבר מותקן :-D

אז התחדשנו במונובלוק אודיסון LRX 1.1 שמגביר הרץ היי אנרג'י HX300D ב2 אוהם.

מגבר שני ערוצים זאפקו AG200 שהגיע ישר מחו"ל במחיר די מצחיק. מוצהר כ50X2, ממה שאני יודע הוא אנדררייטד.

ואיך אפשר בלי קצת תמונות!

032.jpg

033.jpg

035.jpg

036.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תוכן חדש...