Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהצלחה בקורס !

ישראל הרגיל אותנו לרמה גבוהה מאוד בעבודות, ולא מאכזב, כמו תמיד.

הפלטה יפה מאוד, ואני עוקב (מקרוב) אחרי הקורות שלך :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ישראל אומנם יוסי יודע להדהים אותנו עם כל מיני טריקים מיוחדים אבל העבודה שלך לא פחות מדהימה משלו

לפי דעתי אתם צריכים לפתו רשת של 2 סניפים בכל הארץ... :wink:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי 21 יום בבהד 1 הגיע הזמן לעדכן קצת.

קורות צופו בפלוק, ע"פ הצבע של הריפוד של האוטו.

עכשיו נשאר רק למצוא זמן להתקין...

IMG_2795.jpg

IMG_2797.jpg

IMG_2801.jpg

IMG_2805.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עידכון קטן

אז קיבלתי את הסיכה ובדרך הרכבנו איזה משהו נחמד באוטו :twisted:

יצא בידיוק איך שרציתי, קצת ניגוד לעומת הריפוד המקורי כדי ליצור בהיר-אמצע-שחור.

3.2.11 039.jpg

3.2.11 040.jpg

3.2.11 041.jpg

3.2.11 042.jpg

3.2.11 043.jpg

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

י-פ-ה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השלמת תקציבים אבל חוזר להיות ראש צוות תוכנה ביחידה שלי (חוץ מזה שקורס קצר בכלכלה לא מזיק לאף אחד אני לא לוקח כלום מההשלמה.)

תודה:-D

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו אמר שהשידרוגים נגמרים או שההתקנה הזאת תיגמר כל כך מהר? מה פתאום :-P

אז כמו בערך כל יציאה שלי מההשלמה (שו"ש זה לא מספיק!) דיברתי עם ישראל רק שהפעם גם קבענו שאני יגיע כי השתגענו שנינו והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הסאב ולקחת מונו שיתן לו מעבר למה שהוא צריך :screwy:

אז מה "הבאנו"? איזה HX300D, שני סלילים של 4 אוהם, בקיצור 700RMS.

אודיסון LRX1.1 שב2 אוהם מספק 800RMS.

וכמובן בעוד שישראל מתקין את הציוד ואני הולך להביא בורקסים לנשנש עולה לי רעיון קטן בראש.

מישהו אמר השתגעתי? זה עוד לא הסוף :lol:

עשינו 3 הגדולים עם 2 גייג' כמו שצריך.

אז זה הסוף? מה פתאום:lol::lol::lol: יש איזה מוצר קטן, אולדסקול שצריך להגיע ואז נשתגע :twisted:

• תוכן חדש...