Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתחשק לי אלפא 159 דעתכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואנא אל תספרו לי על ירידת ערך,לא מעניין,

אחריות יש 3 שנים ואני לא מתכוון להחזיק מעבר לכך דקה

נהגתי ברכב 8 ימים באיטליה 2600 ק"מ גיר רגיל, ממש אורגזמה,

בארץ גיר רגיל זה גהנום איך התיבה האוטומטית שלהם ?

ומה זמן תקלות , כלומר האם אני צפוי לבזבז ימים במוסך?

גיפים,שטח,מכוניות שרירים ועוד כייף שבדרך

פורסם

גיר רגיל זה לא כזה נורא בארץ אם אתה לא תקוע כל היום בפקקים, ול-159 יש גרסה ידנית עם מנוע טורבו 200 כ"ס (לעומת 185 אטמוספרי באוטומטית).

האוטומט הוא סלספיד - גיר רובוטי עם מצמד יחיד, שאופן פעולתו לא מתאים לכל אחד - בצע נסיעת מבחן.

תקלות - לך תדע. לא הייתי דואג יותר מדי ברכב חדש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם מתוך סקרנות, מדוע הגיר הרגיל שעושה לך אורגזמה באיטליה הופך לגיהנום בארץ? האם בכניסה לארץ מצפים את דוושת המצמד בנעצים? האם ידית ההילוכים בגרסא המשווקת באיטליה נמצאת במצב רטט? האם זה בגלל שבארץ הכל פקוק כל העת, לעומת רומא שכידוע אין בה בכלל מכוניות וכולם נוסעים על אופניים...?

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
גיר רגיל זה לא כזה נורא בארץ אם אתה לא תקוע כל היום בפקקים, ול-159 יש גרסה ידנית עם מנוע טורבו 200 כ"ס (לעומת 185 אטמוספרי באוטומטית).

האוטומט הוא סלספיד - גיר רובוטי עם מצמד יחיד, שאופן פעולתו לא מתאים לכל אחד - בצע נסיעת מבחן.

תקלות - לך תדע. לא הייתי דואג יותר מדי ברכב חדש.

יש גם 185 אטמוספרי ידני

פורסם

עוד אף פעם לא הבנתי את הטיעון הדבילי הזה "גיר ידני גיהנום בארץ" - What the fuck?

עד תקופת הליסינג שלי נהגתי בידני ולאחר תקופת הליסינג חזרתי בשמחה לידני. אני לא מסוגל לנהוג באוטומאטי - אני אוהב את החיבור והשליטה שמעניק הגיר הידני. ואם באלפא (היפיפיה...) חשקה נפשך - רק ידני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

האחריות היא שנתיים.

הסלספיד מצוין למי שמסתדר איתו וסיוט למי שלא. כל עוד אתה מפנים שמדובר בגיר רגיל עם גמד קטן שמעביר לך את ההילוך ולא בגיר אוטומטי אז כנראה שתסתדר איתו מצוין.

מבחינת תקלות, אחרי שנתיים ו75000 ק"מ, אחת המכוניות היותר אמינות שהיו לי.

ירידת ערך, כמו בכל רכב יוקרתי אחר, יותר מכל רכב ממוצע ומשעמם אחר.

בקיצור, חיים פעם אחת, תקנה ותהנה.

פורסם

בא לך? תקנה. אם המחיר אינו מגבלה - תתפרע. רובנו חיים רק פעם אחת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ראשית לתגובות,

אוטומט =ידני??

נורא פשוט איטליה זה לא רק רומא ורומא זה לא רק ת"א ,

שם אתה יכול לחרוש 400 ק"מ בשבלי ההרים ולהנות מהחלפת ההילוכים כאן אתה 3 דקות ובפקק,

אפשר לחיות כאן עם ידני שאלה אם מוכנים לכך,

השאלה החשובה היא והייתה אחזקה באחריות ,

פשוט אין לי את החשק והזמן להתקע עם רכב שכל יומיים במוסך גם אם זה באחריות,

לנושא הגיר הרובוטי הזה בדקתי וכן דיי ירוד

גיפים,שטח,מכוניות שרירים ועוד כייף שבדרך

• תוכן חדש...