Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בעבר הרבה על קנגו 1.9 דיזל ממקום העבודה והיום אני מעוניין לרכוש טנדרון מהקטגוריה כרכב משפחתי.

האם מדובר בדגמים אמינים? מתעניין בגירסאות הדיזל השונות-על מה כדאי ללכת וממה להתרחק?

בלוחות רואים בעיקר רכבים שעברו המון במחירי ריצפה, היכן אפשר למצוא מודלים יותר חדשים עם קילומטרז' נמוך? (ליסינג, השכרה...)

שאלה נוספת-הבנתי שהיום אגרת רישוי לדיזל זהה לזו של בנזין, האם כך הדבר? האם ישנן עליות נוספות שנובעות מכך שמדובר ברכב שמסווג כמסחרי? (ביטוח וכו')

שוקריה

פורסם

הטסט זהה, ביטוח חובה יותר יקר ב 400 ש"ח (בערך).

הרכבים האלה נסחרים בעשרות אחוזים פחות ממחיר מחירון של יצחק לוי.

קשה עד בלתי אפשרי למצוא רכב כזה מידיים פרטיות שבאמת היה בשימוש משפחתי בלבד.

עד לפני שנה הייתי בעלים של קנגו DCI מודל 2007 ( נמכר )

- רכב נהדר למשפחה עד 5 אנשים:

נח, חיסכוני מאוד, מנוע טורבו דיזל שקט ונמרץ, בגאז' גדול ונח, מושב הנהג נהדר, תנוחת ישיבה גבוהה.

החסרונות - ירידת ערך גבוהה, טיפולים ותיקונים במוסך מורשה יבואן ממש לא זולים (אבל אפשר למצוא מוסך כללי שמתמחה ברכבים האלה).

ממה להתרחק? קילומטראז' אסטרונומי, סוחרים, רכב עם הסטוריית תקלות רציניות.

שני הדברים ברכב הזה יקרים לתיקון - הטורבו ומשאבת ההזרקה.

תנסה לבדוק בקרסו טרייד אין (לגבי רנו) או בלובינסקי טרייד לגבי ברלינגו\פרטנר עם נתונים טובים .

אלה טרייד אין של יבואנים, הם מתקנים את הליקויים שמתגלים בבדיקה ונותנים אחריות של חצי שנה למכלולים יקרים, ובדרך כלל לא מחזיקים רכבים שעברו תאונות קשות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במשך 5 שנים שימשה אותי ברלינגו כרב משפחתי.

קניתי אותו חדש מהחברה דגם מולטיספייס עם מנוע HDI.

אחד הרכבים הטובים ביותר מבחינת שימושיות 5 נוסעים + תא מטען ענק.

מנוע חזק וזריז בסך הכל רכב נוח.

לי היה את הדגם המאובזר כך שהרכב הרגיש כמו רכב משפחתי.

היום הוא משמש את אחותי.

פורסם

המנועים היותר ישנים, לא מוגדשים (בנפח 1900 סמ"ק) הרבה יותר חלשים ומאוד רועשים מאשר המנועים החדשים (1500 סמ"ק בקנגו DCI, או 1600\2000 סמ"ק בברלינגו\פרטנר HDI).

המנועים החדשים גם יותר מוצלחים ובדרך כלל גם יותר אמינים.

החיסרון מבחינת עלויות התחזוקה הוא המחיר של הטורבו או מערכת הזרקה חדשנית במודלים יותר חדשים, המחירים של שיפוץ\החלפה יקרים לכל הדיעות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שניהם HDI, מנוע 1600 סמ"ק יותר חיסכוני (לא בהפרש גדול),

ברלינגו 2000 סמ"ק, לדעתי, יותר מומלצת.

למשל, מדיווחים של בעלי מקצוע, הקלאצ' בברלינגו 2000 סמ"ק מחזיק יותר זמן עד להחלפה.

בנוסף, יש הבדל מורגש ביותר בכוח בין שני הדגמים.

אבל הכי חשוב, זה למצוא מכונית שמורה, שלא הפכו אותה למשאית, קילומטראז' מתקבל על הדעת, טיפולים בזמן, ללא תאונות רציניות.

פורסם

יוצא לי לנסוע מדי פעם (כ-100 ק"מ בשבוע,נסיעה מנהלתית ,2 אנשים ללא מטען) לסירוגין בפוקוס ובברלינגו. מעדיף ברלינגו. יותר נוח, יותר כח.

פורסם

עדיין הברלינגו HDI מולטיספייס נשאר במשפחה , היום הוא משמש את בעלה של אחותי.

מרוצים מאוד מהשימושיות ומהכוח , רכב אמין ביותר.

• תוכן חדש...