Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחכים להודעה מסודרת בהמשך השבוע,אני בטוח שתהיה אחת כזו,ועד שזה יקרה באמת אתה יודע כמה כתבות עוד יצאו של "כן הצלחנו" ולא הצלחנו?

צריך לחכות לסוף חודש דצמבר כדי לדעת בוודאות את העניין,בנתיים אל תהסס תזמין מה שאתה צריך בכל מקרה:wink:

Scan Speak

פורסם

עידן, הקדמת אותי בדקה.

זה רשמי, אפשר להזיז דברים בלי להזיז ת'תחת. :)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא מאמין - הצלחנו :)

הם עדין יעשו כסף - כי מדובר על ביטול התשלום רק מהזמנות מהאינטרנט - מה לגבי משלוחים של דוד מארה"ב?

עדין, אין ספק שזה הישג גדול, כל הכבוד לכל מי ששלח מיילים לשרים וחתם על העצומה!

Bimmer

פורסם
מדובר על ביטול התשלום רק מהזמנות מהאינטרנט - מה לגבי משלוחים של דוד מארה"ב?

חברת דואר ישראל ביקשה להבהיר כי עמלת השחרור ממכס הצפויה על חבילות שערך תכולתן קטן מ-50 דולרים, לא תחול על צרורות - חבילות במשקל נמוך מ-2 קילוגרמים

העמלה לא תחול (בינתיים) על כל חבילה במשקל עד 2 ק"ג - מדיאקסטרים או מדוד שמואל (סם).

:turn-l:
פורסם

אומנם "הצלחנו" להשפיע ולבטל את העמלה לחבילות שמשקלם נמוך מ-2 ק"ג (מה שהם מכנים צרורות) אבל מה עם שאר המשלוחים?

למה אני צריך לשלם 34.80 ש"ח על חבילה שערכה נמוך מ- 50$ ומשקלה גדול מ-2 ק"ג? היא עדיין פטורה ממס!

פורסם

עוד שתי כתבות בנושא

http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=758958&pid=54

http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/178/321.html?hp=16&loc=9&tmp=8046

נתראה בסיבוב הבא , ובטוח שיהיה עוד סיבוב .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...