Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי מוצרים ממותגים, בהם אין באמת צורך באחריות, שנמכרים בארץ במחירים מופקעים ללא שום סיבה?

למשל, תיק לדיסק קשיח נייד. בארץ כ100 ש"ח ואף יותר, ואותו מוצר, של אותה חברה, מאתר החברה, כולל משלוח, 50ש"ח.

רעיון אחר ששמעתי הוא להזמין המון מוצרים שעולים 0.01$ (לא חסר כאלה), ופשוט לא לאסוף אותם מהדואר. ככה הם ישלמו את ה38 ש"ח.

!AWDSOME

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני דווקא בעד השינוי במדיניות כפי שמציגים בכתבה.

הדבר יעזור ויתמוך בעסקים המקומיים. במקום לקנות באי ביי ולתמוך באיזה סיני אנשים יקנו בחנויות בארץ. בעלי החנויות ירוויחו, המדינה תקבל את המע"מ + מס הכנסה שהיא לא היתה מקבלת עד כה. הלקוחות אמנם ישלמו מעט יותר אך יקבלו שירות ואחריות.

אסף.

גילוי נאות: אני בעל עסק בתחום הסלולר, מכשירי ניווט, נגנים ושאר אביזרים.

+10.

עד לפני 10 שנים הייתה קיימת חנות ברחוב החשמל שנקראה למיטב זיכרוני 'יאיר' שבה היה ניתן לרכוש מגזינים וספרי רכב של היינס ועוד הרבה ספרים טכנים. החנות נסגרה לאחר שכולם עברו לרכוש דרך האינטרנט ספרים.

זוג הזקנים הנחמד שעבד בחנות איבד את פרנסתו ועוד רבים טובים.

איזה כייף לי :)

פורסם
נכון ולא נכון ואני גם אסביר מדוע.

מסכים איתך שבחו"ל יש אפשרויות נרחבות יותר,אבל אפשר לעזוב לחו"ל ב-2 אופנים:

1.עצמאית.

2.מטעם חברה כלשהי שתעזור במימון הוצאות השהייה שלך בחו"ל.

עלות ההצאות החודשיות שלי (לפני כלכלת בית) עומדת כיום על כ- 5500$, זה לפני אחזקת רכב, קניית חולצה, יציאה לדרינק וכו'.

לשמחתי אני משתייך לאלה שעזבו לחו"ל בצורה השנייה.

אם הייתי עוזב לחו"ל בצורה עצמאית, מעבר לעובדה שלא הייתי מקבל אישור עבודה (כי אתה צריך שחברה כלשהי תיהיה ה"ספונסרית" שלך) לא הייתי יכול לשרוד חודש אחד בלי עבודה כשיש לך הוצאות ממוצעות של כ-8000$ דולר בחודש (יחד עם כלכלת בית וקניית אותה חולצה).

ואל תגיד לי "אז אל תקנה חולצה" כי אם אתה גר בחו"ל ולא יכול לאפשר לעצמך לקנות לעצמך חולצה כשמתחשק לך- אז למה אתה גר בחו"ל ?..

ונניח ותגיע לשם עם עבודה מסודרת- מי אמר שהמשכורת שלך תכסה את ההוצאות החודשיות ? (בוא ננפץ אשלייה רווחת- מקומיים בחו"ל לא עושים 5000$ כשכר ממוצע, אני יכול לומר לך כאן שיש לנו בחורים אמריקאים (קרי חבר'ה בשנות ה-20 המאוחרות) שעובדים אצלנו בלוס אנג'לס בשכר של 1500$ לחודש והם בסדר גמור עם זה).

בקיצור- יש לא מעט הזדמנויות בחו"ל, אם יש לך את האפשרות הכלכלית להחזיק את עצמך בצורה עצמאית כמה חודשים טובים לפחות.

לעזוב לחו"ל תמיד היה ועדיין נחשב כ"ללכת נגד הזרם".

האפשרות הראשונה שהצעת, שהיא לעזוב לבד, היא הקיצונית מבין השתיים ודי הימור של הכל או כלום, אמצע לא כ"כ קיים פה.

האפשרות השנייה היא מעולה, אך לא לכולם יש מספיק השכלה/הכשרה ע"מ לעבור תהליך כזה.

5500 דולר בחודש זה לא פחות מטירוף, מבחינתי ואם מממנים לך את התקציב הנ"ל, סימן שאתה שווה את זה, נכון? :)

לא הבנתי נקודה אחת,

במידה ואתה עובר לחו"ל ללא עבודה ואתה מובטל זמנית, אני לא מאמין שהוצאות שלך יהיו כאלה עצומות (8000דולר לחודש זה עצום, מבחינתי).

צריך להכנס לפורפורציות,

יש אנשים שמרגישים שמיצו את הארץ ורוצים לצאת לחו"ל - בסופו של דבר, צריך לתת לזה סיכוי.

פורסם
+10.

עד לפני 10 שנים הייתה קיימת חנות ברחוב החשמל שנקראה למיטב זיכרוני 'יאיר' שבה היה ניתן לרכוש מגזינים וספרי רכב של היינס ועוד הרבה ספרים טכנים. החנות נסגרה לאחר שכולם עברו לרכוש דרך האינטרנט ספרים.

אבל אחרים, שנתנו מחירים יותר טובים בחו"ל, הרוויחו.

אני לא רוצה להיות שבוי בידי בעלי עסקים.

יש משהו שקוראים לו שוק חופשי.

או שאתה מיישר קו עם המחירים או שאנשים יפסיקו לקנות ממך.

פורסם

את האמת שהגענו ל"מס" החדש הזה בגלל שוק חופשי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

לא ממש.

אני חושב שהגענו למס החדש הזה בגלל מערכת פוליטית שלא מתפקדת בלי קשר למי נמצא למעלה ובגלל התפרקות כללית של המערכת שהתחילה לפני 15 שנה.

אם זה לא היה זה, זה היה משהו אחר.

פורסם

מרשות המסים מסרו בתגובה: "תחילה נבקש להבהיר כי לא חלו כל שינויים בשיעורי המיסוי, הנגבים על יבוא טובין וכן לא באגרות הכרוכות בהפקת רשימון. המכס אינו עוסק בתמחור וקביעת גובה ותמהיל העמלה שגובה חברת הדואר וסוכן המכס מטעמה בגין שירותי עמילות המכס, כפי שאינו מתמחר זאת לאתרי האחסון השונים, למשלחים ולסוכני המכס.

חברת הדואר קובעת את התעריפים שהיא גובה על פי שיקול דעתה, ואין בסכומים שצויינו כל קשר למכס, למיסוי או כל תעריף אחר למדינה. גם כיום, גובה חברת הדואר סכומים שקבעה שאינם תשלומי מכס או מסים אלא תשלומים שמיועדים עבור שירות שנותנת חברת הדואר, גם אם הם מוצגים כתשלומי מכס".

לא הבנתי כלום, אז זה כן מס חדש או שסתם דואר ישראל החליט לקחת לנו 38 שקל?

פורסם
את האמת שהגענו ל"מס" החדש הזה בגלל שוק חופשי

מדהים, לב-ליבה של הבירוקרטיה הבולשביקית האפלה מזמבר אתכם ואתם מאשימים את הקפיטליזם...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

למי שבאמת אכפת, שיכנס לאתר הזה ויחתום על העצומה: http://www.atzuma.co.il/tax

לא יודע אם זה יועיל אבל בטח לא יזיק.

אני בתור SELLER ב-EBAY הייתי בהלם כשחבר טוב שלי התקשר אלי אתמול באישון לילה ושלח לי לינק לכתבה.

נ.ב - למרק10 ולאסף, אני ממש חולק עליכם, המוצרים שאני מזמין ומוכר, אין להשיג בארץ בכלל. אז תפסיקו לקשקש כאילו יש לנו ארץ זבת חלב ודבש ויש פה הכל ובמחירים שפויים, התגובות שלכם באמת מגוחכות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
+10.

קניון שבעת הכוכבים רמס את כל רחוב סוקולוב בהרצליה.

קניון רננים רמס את כל רחוב אחוזה ברעננה.

אז מה, להרוס קניונים?

פורסם
לא הבנתי כלום, אז זה כן מס חדש או שסתם דואר ישראל החליט לקחת לנו 38 שקל?

זה באמת משנה מאיזה חור דופקים אותנו?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
+10.

גם יצרני הדיליג'נסים נאלצו לסגור את עסקיהם במאה שעברה.

אתה היודע כמה אנשים, לא פחות נחמדים, נהנים היום מהיכולת למכור בקלות מוצרים מהארץ לחו"ל.

קוראים לזה "שוק" ובשוק יש תחרות ובתחרות יש מפסידים, וזה לא תפקיד המדינה למנוע את התחרות כדי לעזור לנחמד אחד על פני נחמד אחר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הכרת כבר את החבר שלי?

German%20passport.jpg

תראה את הכתבה הזאת ותבין מה עושים כל המיסים הקטנים האלה.

אני בדיוק מנסה למצוא זמן כדי לגשת לשגרירות ולהוציא גם לתינוקת הקטנה שלי אזרחות גרמנית...בקצב הזה היא עוד תשתמש בזה בניגוד לאבא שלה שמת על המדינה הזאת ולא חושב לעזוב אותה (אחותי אגב כבר 4 שנים בקנדה...)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ההחלטה הכי דבילית של הממשלה עד כה. אני אישית לא מכיר אף מדינה אחרת שיש בה חוק כזה. אני גם בספק שזה יעבור. כי אם כן - נתניהו יהיה גמור פוליטית. אנשים שמזמינים מאינטרנט זה כאלה שיש להם כרטיס אשראי בין לאומי - כלומר אנשים עובדים ולרוב מספיק אינטליגנטים כדי לדעת להתעסק עם מחשב/להתמצא באתרים באנגלית. אלה אנשים משפיעים, ולא מושפעים.

פורסם
זה באמת משנה מאיזה חור דופקים אותנו?

משנה מאוד

אם זה לא עוד מס, אלא סתם תשלום שדואר ישראל (שמופרט) החליט סתם ככה לקחת, אי אפשר להאשים את המדינה

ברור שבשורה התחתונה, כלכלית, זה לא משנה

אבל זה כמו שאם מחר כל יבואני הרכב יחליטו להעלות את מחירי הרכב ב10% בלי קשר למס, לא תוכל לבוא בטענות למדינה, בניגוד להעלה של מיסים על מכוניות

• תוכן חדש...