Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היה פה תשתית כבישים נורמלית אז מילא

אתה לא מתבייש להגיד כאשר אינך יודע על מה מדובר?

תגיע לרוסיה,פה אתה תראה מהי ההגדרה לכביש חרא ולחוסר תשתית מוחלט. כמה אפשר להמציא? הכבישים והסימון בארץ ברמה גבוה מאד.

אף על פי כן המס הנ"ל הוא מיותר.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יופי, בואו נשים את רוסיה כדוגמה לצורת ניהול של מדינה!

באמת...

מה הקשר לניהול מדינה?

אתה טוען שבארץ הכבישים על הפנים ואני אומר שהכבישים בארץ ברמה מאד גבוה,זה הכול.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

ואתה מעז לשאול אותי אם אני לא מתבייש לדבר על מה שאני לא מבין בו!

אני חייתי בדרום אמריקה ויודע טוב מאוד איך נראה כביש גרוע.

בעולם שלישי כמו רוסיה או רוב מדינות דרום אמריקה אני יכול להבין את זה אבל ממדינה כמו ישראל אני מצפה (או לפחות ציפיתי) ליותר.

אין שום קשר בין תשתית הכבישים ברוסיה ובין העלאת המיסים פה.

פורסם

אתה משנה נושא! נושא השרשור הוא מס על קניות באינטרנט ואתה הכנסת משום מה את נושא הכבישים.

הבעיה היא שמה שכתבת יכול להטעות אדם פרמיטיבי שרק בישראל אין כביש 10 נתיבים לכל כיוון ושבחו"ל כל אחד יכול לקנות מינימום פורשה חדשה. אני פשוט העמדתי דברים על דיוקם,זה הכול.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

רעיון שחוזר בתגובות ב- YNET:

אם אכן החוק המטופש והמפגר הזה יכנס לתוקף אז כל אחד בתור מחאה יזמין מוצר מאי-ביי שעולה 1$ או פחות מזה (ויש כאלה, רק צריך למצוא) ולא יאסוף את זה מהדואר ! אולי אחרי שיצטברו אלפי חבילות כאלה יבינו את הרמז ?

מה דעתכם ?

ומה לגבי התורים שיווצרו בסניפי הדואר - פריטים קטנים הדוור מביא ושם בתיבה בבית. חבילות קטנות לא רשומות נותנים לך בדואר ולפעמים בלי תור. אז עכשיו סביב כל מעטפה קטנה תהיה טופסיידה וויכוחים מפה ועד הודעה חדשה. גם ככה יש סניפי דואר עם תורים אין-סופיים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני רק שאלה:

כולם מתרעמים על זה שהמדינה לוקחת מס אחיד על חבילות.

אני רוצה לדעת כאן, בכנות, מי קנה מוצר שכן חייב במס, לא נתפס, והלך, מרצונו ותוך הכרה בחובתו החוקית, ושילם את המס המגיע למדינה.

מה שאני רוצה לאמר זה, שאם למדינה היתה דרך לחייב במס את כל המתחמקים, אולי לא היה צורך במס אחיד...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עופר, זאת שאלה שנוטה לכיוון הדמגוגי.

כשקורה דבר כזה, גם אם תהפוך עולמות לא תצליח לשלם את המס,

כי הבירוקרטיה תמנע ממך (תרגום: כל פקיד בשרשרת יצחק עליך ויתעלם בבוז).

אני לא נגד מסים, אני נגד מיסי גולגולת.

אילו היו מחליטים שהמס הוא מהשקל הראשון,

אבל פשוט באחוזים, הייתי חורק שיניים אבל משלים עם זה.

"מקלט המס" היחיד שאני נהניתי ממנו עד עכשיו הוא מחטים לפטיפונים (60-100 דולר למחט),

מכיוון שמדובר בחבילות קטנות במיוחד. האמת? גם עם המס החדש

אני אמשיך להזמין מחו"ל כי המחיר בארץ עדיין משולש.

- - -

בנוגע להצעת הטוקבקיסטים (הצפת חבילות) - לא יעבוד כאן,

אם יהיה עודף חבילות הן פשוט ייזרקו לפח ולך תוכיח. הד"מ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הכבישים והסימון בארץ ברמה גבוה מאד.

.

בוא לא נגזים, הכבישים בארץ (לפחות רובם) לא ברמה גבוהה והסימון בארץ ע-ל ה-פ-נ-י-ם.

למעט מספר כבישים שאותם אפשר לספור על כף יד אחת שהם באמת איכותיים- יתר הכבישים ממש לא משהו,הם גם לא מתוכננים בצורה בטוחה.

ובחזרה לנושא השירשור, בהחלט מעצבן שבכל יום מתווסף מס נוסף,בתור אחד שגם נהג להזמין הרבה מוצרים מאי ביי גם אותי זה היה מעצבן.

ולגבי מעבר המוני לאירופה- למה אתם מחכים ?

אמנם כוס קפה תעלה לכם 6 יורו, הטיסות לארץ (פעמיים בשנה) עוד 1200$ אבל העיקר תחסכו את המס...

במילים אחרות- אם אתם מחפשים מקום זול יותר לחיות בו, אירופה זו לא הכתובת שלכם (ואל תגידו לי ש"המחייה יקרה אבל גם ההכנסה", בשביל הכנסה באירופה אתם צריכים אישורי עבודה. יש לכם כאלה ?).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בבית משפט לא יתפוס טיעון של פגיעה בחופש היבוא או משהו בסגנון?

הרי בעצם המס הזה מוריד את הכדאיות בהזמנת דברים קטנים וזולים ושולח את האזרח לקנות בחנות מקומית ובכך פוגע בחופש כזה או אחר. לא?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני רק שאלה:

כולם מתרעמים על זה שהמדינה לוקחת מס אחיד על חבילות.

אני רוצה לדעת כאן, בכנות, מי קנה מוצר שכן חייב במס, לא נתפס, והלך, מרצונו ותוך הכרה בחובתו החוקית, ושילם את המס המגיע למדינה.

מה שאני רוצה לאמר זה, שאם למדינה היתה דרך לחייב במס את כל המתחמקים, אולי לא היה צורך במס אחיד...

אני גם יכול לתת לך דוגמאות על דברים שהזמנתי וחייבו אותי ביותר מדי מיסים ולא הלכתי לערער אלה שילמתי כמו גדול. רשת רוח לדוגמא לבמוו שלי שעלתה לי 880 שקל ושילמתי 700 שקל מיסים :evil: :evil: :evil: .

פורסם
יופי, בואו נשים את רוסיה כדוגמה לצורת ניהול של מדינה!

באמת...

אתה צודק, אפשר לשים את ישראל כדוגמה לצורת ניהול של מדינה.

כשהגיעו נציגי אכיפת החוק לרהט כדי להרוס מסגד שנבנה בצורה לא חוקית, קיבלו אותם נכבדי הישוב עפ"י מיטב מסורת האירוח הבדואית. יום אחר כך כבר בונים מחדש את המסגד.

כשנציגי אכיפת החוק מודיעים על מס דרקוני חדש יושבים להם שאר תושבי המדינה במשרדם הממוזג, מצ'קצ'קים בלשונם ומנסחים הודעות מתלהמות בפורום אוף-טופיק - במקום לחסום את הכניסות לבית המכס המרכזי בת"א ולהראות לקובעי המדיניות מה אנחנו באמת חושבים על ההחלטות שלהם.

לא צריך לנסוע עד אירופה בשביל דוגמא טובה. מספיק להיכנס לאוטו ולנסוע שעה דרומה. בתקווה שעדיין נשאר לכם כסף לתדלק את המכונית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עזיבת הארץ היא לא בהכרח איום, אלא מסקנה שטוב יותר כבר לא יכול להיות פה.

אני יודע שאם אני אעזוב, אז המדינה לא תבכה, זהו יהיה צעד בשבילי ולא בשביל אף אחד אחר.

עידן,

אם ניקח את הנושא הנ"ל רגע אחד הצידה ונגיב לתגובה שלך...

האפשרות להצליח באירופה/ארה"ב הרבה יותר גדולה מהאפשרות להצליח פה בארץ. אני, אומנם, לא יכול לגבות זאת באחוזים, אבל אני בטוח בדעתי ב-100 אחוז. רוצה דוגמא קטנה? קח את עצמך :).

פורסם
ברגע שיעלו את הגזרה רווח ממשלוחים בדואר ישראל יחתך ב 30% ואולי אפילו יותר ולא שחברות שילוח אחרות ירוויחו :lol: אני אומר אין מה לפחד הם לא עד כדי כך טיפשים :evil:

באמת? המשלוחים ש"יחתכו" הם אלו שהיו עד היום ב ח י נ ם, כלומר דואר ישראל לא הרוויח מהם כלום, רק הדואר בארץ המוצא. אם הם יקטנו, הדואר רק ירוויח (יחסוך עלויות) - ואין לי ספק שזו המטרה. ה"עמלה" של 38 ש"ח על סריקת הצהרת המכס מהחבילה איננה עלות ריאלית (זה הרבה מעל לשעת עבודה בשכר מינימום, שרשות הדואר משלמת לעובדיה המסכנים), ומטרתה להפחית את הכדאיות של ייבוא חבילות קטנות.

:turn-l:
פורסם
בשביל הכנסה באירופה אתם צריכים אישורי עבודה. יש לכם כאלה ?).

הכרת כבר את החבר שלי?

German%20passport.jpg

תראה את הכתבה הזאת ותבין מה עושים כל המיסים הקטנים האלה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...