Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

די אני פשוט לא מסוגל יותר

אני כול חודש מזמין 2 מגזיני רכב מבריטניה, את שניהם לא ניתן להשיג בארץ והאופציה היחידה היא הזמנה מחו"ל, לפי הגנבה החדשה כול חוברת תעלה לי מעל 70 ש"ח בחודש!!!

ויודעים מה, בואו נעזוב את מגזיני הרכב, כי הרי לא הגיוני שיש במדינת ישראל מישהו שיעניין אתו לקרוא משהו על רכבים, הרי כלי הרכב שלנו הוא לצורכי תחבורה ו\או עבודה בלבד ולא הגיוני שמישהו יפיק הנאה מאותה פעולה מוזרה שקוראים לה נהיגה.

אני מזמין מאמזון גם עשרות (כן עשרות) ספרים בשנה, ספרים שלא ניתן להשיג אותם בארץ או לחילופין ספרים שאני רוצה לקרוא באנגלית ולא בעברית.

מה עכשיו אני אמור לעשות?

הרי אני מרוויח משכורת מינימום שלא מספיקה למינימום מחיה, כיצד אני אמור להמשיך לקרוא את אותם ספרים שאין באפשרותי לקנות יותר כי עם תוספת המס החדשה כל ספר יעלה לי מעל 100 ש"ח כלומר יום עבודה שלי ילך למימון ספר. האם בעתיד גם קריאת ספרים תהפוך לתחביב לעשירים בלבד או שאני אאלץ להוריד אותם מהאינטרנט בצורה לא חוקית (בהנחה שלא יטילו גם מס אינטרנט בזמן הקרוב)?

בנוסף לתחביבי הקריאה שלי אני גם אוסף תקליטים מאיפה אני אמור להסיג תקליט של Led Zeppelin אם לא מאיבי (כול תקליט עולה כ70 שקלים לפני המס החדש ומדובר בסכום כפול אם מדובר באלבום כפול או משולש)

עכשיו בואו נוסיף את חלקי הרכב שאני נאלץ להזמין היות ורכיבי הוא נדיר ביותר בארץ והיבואן לא מוכן להזמין לי חלקים, ואני לא מגזים, פניתי ליבואן יותר מפעם אחת עם רשימה ביד אחת וישרכארט ביד השנייה ופשוט נעניתי בתשובה של "אנחנו נחזור אליך" (אני כבר שנה מחכה שיחזרו אלי).

אני בתור אזרח ששירת כלוחם 3 שנים מהחיים שלו שהיה ב2 מלחמות ואין ספור פעילויות בשטחים נשאר לי רק דבר אחד לומר.

מדינת ישראל......נמאסת אני עוזב.

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אותי זה ממש לא מרגש או מדאיג במיוחד.

את רוב השטויות שרוכשים ב-EBAY ניתן לרכוש בארץ או בכלל לוותר על הקנייה.

אולי דוקא ייצא לכם בטוב :idea:

איזה כייף לי :)

פורסם

מה אתה מגיב לו בכלל? תגובה שלא שווה התייחסות. הוא החליט מה אנחנו צריכים ומה זה שטויות. חצי מהאוטו שלי זה "שטויות" וחצי מהבגדים. פעם הבאה שאני ארצה חולצה אני אלך לפולו ואשלם 700 שקל.

פורסם

זה אולי ימנע קנייה של דברים טפשיים, אבל יש המון דברים שאי אפשר להשיג בארץ,

או רק במחיר שהוא פי 3. נ-ק-ו-ד-ה.

...

לאיים בנטישת הארץ זה טוב ויפה ונחמד, אבל לא ריאלי.

יש אנשים (הרוב?) שלא יכולים לצאת מפה, בין אם הם היו רוצים ובין אם לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מה אתה מגיב לו בכלל? תגובה שלא שווה התייחסות. הוא החליט מה אנחנו צריכים ומה זה שטויות. חצי מהאוטו שלי זה "שטויות" וחצי מהבגדים. פעם הבאה שאני ארצה חולצה אני אלך לפולו ואשלם 700 שקל.

לאיים בלעזוב את הארץ או לכתוב שנעשה מגעיל/חרה/זוועה בגלל שתשלם עוד 30 שקל על מוצר שהזמנת ב-EBAY זה לא שטויות ? הלוואי שרק צרות כאלה אני אצטרך להתמודד איתם בחיים.

איזה כייף לי :)

פורסם

קודם כל לא 30 אלה 38 והעצבים זה לא על המס הזה ספציפית אלה על זה שכל חודש יש עוד מס ועוד מס. קאפיש? לקשיי הבנה, אם תקח את כל המיסים החדשים האלה זה הרבה יותר מ38 שקל בחודש, אולי לכיוון ה500-600.

ואף אחד לא מאיים, רק אמרתי שכל חודש מתווספות להן עוד סיבות לעזוב את המקום הזה.

פורסם

באמת אני לא מבין מדוע החלטתי לקנות מחזיק לאייפון בדולר אחד כשהיה לי את אותו המוצר ב 150 שקל בבאג ! דווקא היה יוצא לי בטוב :roll:

אם גישה כזאת מהר תגיש מועמדות לש"ס, ייצא לך בטוב :evil:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מרק, מגן מסך לאייפון יקירך : 4 בדולר.

עלות בארץ? 35 ליחידה.

כל הדברים הקטנים האלה יתחילו להעיק.

זוועה, זוועה ושוב פעם זוועה :x כאחד שכל שני וחמישי מזמין משהו קטן מאיביי אני פשוט בדיכאון :-(

:mm_yeah:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ברגע שיעלו את הגזרה רווח ממשלוחים בדואר ישראל יחתך ב 30% ואולי אפילו יותר ולא שחברות שילוח אחרות ירוויחו :lol: אני אומר אין מה לפחד הם לא עד כדי כך טיפשים :evil:

פורסם
לאיים בלעזוב את הארץ או לכתוב שנעשה מגעיל/חרה/זוועה בגלל שתשלם עוד 30 שקל על מוצר שהזמנת ב-EBAY זה לא שטויות ? הלוואי שרק צרות כאלה אני אצטרך להתמודד איתם בחיים.

כיף להיות פראייר אה?

אני מרגיש כמו כל המתלוננים לכן הבאתי את הנושא לתשומת ליבכם, לדעתי הנגזרות שמעצבנות אותנו הן:

1) המס פשוט יהפוך קניות של דברים "קטנים" ז"א, חולצות נעלים וכל דבר הזול מ50$ להרבה פחות כדאי.

אני יכול לומר על עצמי שחצי מארון הבגדים שלי הגיע מארה"ב דרך אי-ביי וכל פריט בו עלה רבע מערכו בארץ, הרב בכלל לא קיים בארץ.

משקפי שמש 3 זוגות במחיר של חצי זוג כאן,

וגולת הכותרת - לפני שבוע רכשתי סקייטבורד לונג שעולה בארץ, תאמינו או לא 1400 ש"ח במחיר זעום של 270 ש"ח סה"כ :-D

2) הרבה יותר מוצרים יעברו דרך המכס וייפתחו ולכן יש מצב גדול יותר שיושחטו ע"י פקיד המכס, היו דברים בעבר.

3) חבילה שתחוייב במחיר המע"מ והמכס תחוייב בעוד תוספת של 38 ש"ח של המס החדש.

מה שיקרה בסוף הוא מחיר המיסים יעבור את מחיר החבילה, SAD BUT TRUE...

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
זוועה, זוועה ושוב פעם זוועה :x כאחד שכל שני וחמישי מזמין משהו קטן מאיביי אני פשוט בדיכאון :-(

:mm_yeah:

אם זה באמת יקרה...זה יגרום לנזק רציני מאוד לכל הרוכשים מאיביי וכדומה:-(

הלך עלינו:-(

בטח, כל הספרים שאני קונה באמאזון (שמקבילים ל10% מההכנסות החודשיות שלי!) יהפכו למוצר הרבה יותר יקר.

המדינה באמת לא רוצה שיהיו אנשים משכילים במדינה הזאת.

מי שמך להגיד לנו מה קונים ומה לא קונים?

אני גם מנוי לכל מיני מגזינים של רכב מחו"ל ואם יתחילו לגבות ממני עליהם אני ממש אתעצבן.

ולא, רוב הדברים לא קיימים בארץ או שקיימים במחיר שערורייתי שגורם לבחילה.

אז עכשיו שוב לוקחים כסף בלי לתת לנו שום דבר בתמורה.

אם היה פה ביטחון, שלום ותשתית כבישים נורמלית אז מילא (גם לא) אבל אני מרגיש שאנחנו בעולם שלישי וזה רק נהיה יותר קשה לחיות פה.

יש אנשים (כמוני) שנהנים לא רק משימוש במוצר כלשהו, אלא לדעת שחיפשתי אותו ברשת וקניתי אותו.

זה דומה לאספן שנהנה מהשיפוץ.

העובדה שאני מחכה לספר ואז ההתרגשות כשהוא מגיע, זה מה שנחמד פה.

אבל המדינה חושבת שזה גם פשע לקרוא.

נו טוב, לשרוף ספרים וכל מה שתורם לנו ליכולת החשיבה כדי שחלילה לא נתחיל לקרוא ולהבין שדופקים אותנו מאחורה.

• תוכן חדש...