Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היה מפגש מעולה לדעתי

ראינו שם שלושה מנהלי פורום

ראינו שם שני מתקינים מבית

ראינו יבואן מהפורום

ראינו חברים וותיקים רבים

ראינו חברים חדשים

נהניתי לראות את רוני N אחרי המון זמן שלא ראיתי אותו, את עופר את גורל לשם שינוי

היה כיף לראות רכבים עם שילוב של סטים שלושה חלקים, מחשבי רכב ועוד

היה באמת מפגש נהדר - תודה למי שהביא שתיה, פיתות וחומוס למרות שלא היה מתוכנן על האש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היה מפגש נחמד מאוד עם הרבה פרצופים מוכרים וגם כאלה שלא.

נהנתי לשמוע את האימאג'ן של אדי שסוף סוף הצדיקו את השם שמתנוסס על המדבקה שעל המגנט ושמחתי לתת חוות דעת וכיוון לחבר פורום ותיק ומאוכזב מסט רמקולים חדש שפשוט נשמע "לא זה".

פייר? על האש לא היה חסר הפעם, הייתה אווירה טובה גם בלי עשן המנגל וידיים מלאות בשמן :wink:

כל הכבוד למי שטרח והביא כיבוד למפגש, גם בלי מנגל הפיתות והחומוס היו מצויינים!

נהנתי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איך באמת סט האימג'ין ? הלווואי ולא הייתי גר בצפון ויכולתי לבוא למפגש.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תודה אדי, גם אני שמחתי לראותך...

אכן היה מפגש נחמד ביותר, הגעתי מעט מאוחר ולצערי להצלחתי לברוח מוקדם :lol:

בגלל הלימודים נאלצתי מעט להתרחק מהתחביב,

אך בקרוב אני יסיים את ההתקנה ואז אני יעלה תמונות וגם ישמיע במפגשים.

שבוע טוב לכולם

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

רוצה לחזק משנאמר המפגש היה נחמד לאומת כמות קטנה של אנשים, אבל איזה אנשים גדולים.

לא סתם אומרים לא כמות אלה גודל קובעה :)

פעם הבאה מביא יותר בירות בלי נדר :)

מוכר קרוסים של HYBRID AUDIO CLARUS ושל TEMPO

פורסם
איך באמת סט האימג'ין ? הלווואי ולא הייתי גר בצפון ויכולתי לבוא למפגש.

הכל עניין של טעם וריח אבל רוב התגובות שקיבלתי היו טובות מאוד ומאוד אוהדות בייחוד תגובה אחת שהיתה משהו כמו "נראה שהצלחת לעשות את זה ובמינימום השקעה" אבל ברור שלא לכל אחד הסט הזה קולע לטעמו האישי וזה בסדר גמור ונכון וצפוי.

אני אפרופו מאוד נהניתי לשמוע את התוצאה של הרץ היי אנרג'י במרצדס של מתן - מדהים מה היה אפשר להוציא ברכב הזה עם מערכת בתקציב גבוה.

אפרופו 2 - באותו הרכב היה גם סאב של פיוניר שלשם שינוי - לראשונה בחיי - הסאב היה נשמע טוב, לא סביר אלא טוב (יש כמובן בדרך עוד טוב מאוד, מעולה, יוצא מן הכלל, גמרתי אז ככה שאל תחשבו שאני מגזים :) )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בהחלט היה מפגש טוב!מצדיק את המחסור בשעות שינה;)

מדהים איך אפשר להגיע לחבורה של אנשים שאתה לא מכיר ואחרי כמה דקות כולם כבר חברי ילדות:)

לצערי במפגש הזה לא התמעקתי במערכות של אחרים אלא יותר בשלי, מקווה במפגש הבא להנות מפרוייקטים של אחרים.

היה כיף לפגוש חברים חדשים, את גיל וחבר שלו, אדי, יוסי אלפין, גורל ועוד וגם את ה"ישנים" (משובחים) ישראל, אופיר, רוני, דרור ועוד

אני חושב שצריך להמשיך במתכונת בלי העל האש אלא אם כן יש התארגנות מודיקת, לא היה מחסור בשתיה ואפילו מעט לנשנש (תודה למי שטרח).

אדי תודה על המחמאות לסטאפ:p

אני יעבוד על סידור הבמה, השקטת הרעש בדלת ימין ואשלים את הפן הויזואלי של הCARPC, מקווה שבמפגש הבא התוצאה תהא אף טובה יותר...

פורסם

אדי לדעתי הציטוט שלך נלקח ממני ...

את האמת ? לא ציפיתי שהסט הזה ברמת הכניסה יישמע כ"כ טוב .. במיוחד שההגברה שמשודכת אליו לא משתייכת לקטגוריית היי אנד .

פשוט , לא יקר ונשמע מצויין !

היה מפגש מעניין מאוד ... במיוחד ששיחקו עם האודיסון חם קר :wink:

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

היה מפגש מגניב.

נחמד לחבר פרצופים לכינויים ואני שמח שאהבתם את החומוס.

אופיר,צפה לטלפון ב4 בוקר.

איבגני המארז שלך באמת סגור ומכוער:-D

בשיפוצים...

פורסם

אני דווקא מאוד אוהב את המארז שיבגני בנה למחשב שלו :oops:

ולגבי המארז של מתן - פשוט תטפל שם במה שגורם לך לקצר - מבחינה ויזואלית זה ממש לא משנה כי הוא בתוך תא הכפפות גם ככה...

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...