Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על מחמאות :oops:.

יש לי מקום להתקנה ATX מלא או הוספת עוד רכיבים נוספים. אולי קירור מים...

ובמקור רציתי להתקין אותו בתוך קונסולה. אבל בגלל כרטיס קול נאלצתי לשנות גישה. אבל תמיד אפשר להישתגע עוד. שני מחשבים בסופר מיני :shock:. מעניין איזו כרית אני צריך לבטל על מנת לשתול עוד מסך...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
בהחלט היה מפגש טוב!מצדיק את המחסור בשעות שינה;)

מדהים איך אפשר להגיע לחבורה של אנשים שאתה לא מכיר ואחרי כמה דקות כולם כבר חברי ילדות:)

לצערי במפגש הזה לא התמעקתי במערכות של אחרים אלא יותר בשלי, מקווה במפגש הבא להנות מפרוייקטים של אחרים.

היה כיף לפגוש חברים חדשים, את גיל וחבר שלו, אדי, יוסי אלפין, גורל ועוד וגם את ה"ישנים" (משובחים) ישראל, אופיר, רוני, דרור ועוד

אני חושב שצריך להמשיך במתכונת בלי העל האש אלא אם כן יש התארגנות מודיקת, לא היה מחסור בשתיה ואפילו מעט לנשנש (תודה למי שטרח).

אדי תודה על המחמאות לסטאפ:p

אני יעבוד על סידור הבמה, השקטת הרעש בדלת ימין ואשלים את הפן הויזואלי של הCARPC, מקווה שבמפגש הבא התוצאה תהא אף טובה יותר...

תתלבש על האוטו מתי שיש לך זמן

סדר את מה שמקצר, רזוננס בדלת, במה 2 מיליס' שמאלה, קונפיג לתוכנה ותפרת את זה.

דרך אגב, אני זה חבר של גיל. :wink:

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

אוזירו, תזכור את מילות הקסם, 7 אינצ' בדלתות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דיברתי איתו על זה אתמול:)

אל תדאג

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מוטי, זה 5.5.

7 יכנס ברכב הבאה או שאני יאלץ לשפוך 4 ליטר פוליאסטר וקילו בונדו על כל דלת...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אתה מתכוון על כל דיפון...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...