Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עד לא מזמן היה לי מכשיר מסוג "סמסונג 514" כשקניתי באוגוסט 2004, כמה חודשים בודדים לפני שהתגייסתי לצבא. לפני זמן מה רציתי לשדרג את המכשיר לנוקיה 5800, ובאורנג' רצו 2800 ש"ח על המכשיר, 30 ש"ח על חבילת גלישה (חובה), והתחייבות ל- 18 חודשים.

אממה? לפני שבוע קניתי את אותו המכשיר מחנות פרטית ב- 1400 ש"ח, בלי חבילת גלישה, בלי התחייבות ועם אחריות לשנה - פשוט העברתי לשם את הכרטיס סים של דור 2.0 שהיה בסמסונג... דווקא עובד יופי :)

STIO זאת השיטה הכי טובה! ואם היא מוצמדת לתאריפי שיחות כדאיים אז אין בכללה על מה לדבר.

אני עשיתי בדיוק את אותו הדבר רק בבעולתי אייפון 4 ושים דור 3.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכישת מכשיר חיצונית הפכה לאופציה הנבונה לצרכן הנבון, השדרוג מתאים לאנשים שאין להם בעיה להוציא כסף, רק שלא יאכלו להם את הראש במוקדים/תחנות שירות. שני הצדדים מובנים בצורה כזו או אחרת, אני אישית בראשון. עכשיו, שסוף סוף הוכרז תאריך היציאה של הגרטיה של HTC אני סוף סוף אוכל לרכוש מכשיר חיצונית ללא דאגות ולהפטר מהעגלה הזו שנקראת 5800.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

Casper, יקירי.

אם בא לך להקיא - תקיא על הריפודים שלך. ככה הם יהיו בצבע של התרנגולת.

אין שום סיבה שאם פלאפון הציעו לנו משהו - גם אם הוא בעיניך מטופש כמו שליחויות למשרד או מתנות לחגים - אורנג' לא תיתן לנו אותו, אלא אם שימך הוא בן-דב, ואתה חושש להחזר ההלוואה שלקח אביך. ובעצם, מה רע בלבקש מתנות לחג? הם לא מרוויחים ממני מספיק כסף (משיחות יוצאות ונכנסות)? הם לא קורעים אותי כל פעם שאני בחו"ל? הרי אני לא יחיד ומיוחד, יש עוד מאות שמקבלים.

אם אתה חושב שמישהו קורא את עשרות עמודי החוזים האחידים (שלא נדבר כרגע כל תקפותם) של חברות הסלולר - אתה טועה.

ואם אתה חושב שבמדינות אחרות זה אותו דבר - טול קורה מבין עיניך. בארה"ב קל מאוד לדעת כמה תשלם. בארץ? שלושה תארים (כולל אחד בכלכלה) לא תמיד מספיקים לי להבין את החשבונית, ומחייבים נבירה באותיות מאוד קטנות רק כדי לקרוא אותה. עובדה שהם הצליחו לגבות ממני 600 ש"ח על שירות שאי אפשר בכלל לספק לי, בלי ששמתי לב.

אני שמח שאתה דבק בצד ההגנה על החברות שעל גבינו מרוויחות מיליארדי ש"ח באמצעות תמחור שערורייתי, גם בנושא הביטוח. אבל מה שהובטח לי בע"פ שונה ממה שאתה חושב ומכיר. עובדה שכשביקשתי מהנציג שיאזין להקלטה שהם עצמם ביצעו, הוא ישר התקפל. אז אולי אתה לא יודע הכל?

ויודע מה, אם אתה כ"כ מזלזל באלפי השקלים שאנו מזרימים כל חודש לאורנג', אשמח אם תסייע לי קצת. ככה מידי פעם, רק כשתוכל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
Casper, יקירי.

אם בא לך להקיא - תקיא על הריפודים שלך. ככה הם יהיו בצבע של התרנגולת.

אין ספק, תגובה ברמה גבוהה מאוד...כיאה לאדם בגילך :shock:

אין שום סיבה שאם פלאפון הציעו לנו משהו - גם אם הוא בעיניך מטופש כמו שליחויות למשרד או מתנות לחגים - אורנג' לא תיתן לנו אותו, אלא אם שימך הוא בן-דב, ואתה חושש להחזר ההלוואה שלקח אביך. ובעצם, מה רע בלבקש מתנות לחג? הם לא מרוויחים ממני מספיק כסף (משיחות יוצאות ונכנסות)? הם לא קורעים אותי כל פעם שאני בחו"ל? הרי אני לא יחיד ומיוחד, יש עוד מאות שמקבלים.

אני חושב שזה פטתי לבקש להיות כלול ברשימת הלקוחות שמקבלים מתנות לחגים מחברה כלשהי. אם אתה לא ברשימה הזאת כנראה שאתה לא אמור להיות בה כי אתה לא מספיק חשוב, רווחי או מפורסם. על ידי זה שאתה מבקש להיות בסבב המתנות של חברת הסלולר כנראה נדמה לך שסה משדרג את מעמדך בצורה כלשהי וזה גורם לי לרצות להקיא. זה אגב בכלל לא קשור לכמה חברות הסלולר מרוויחות..זה לא רלבנטי והדיון הוא לא על הרווחים שלהן.

אם אתה חושב שמישהו קורא את עשרות עמודי החוזים האחידים (שלא נדבר כרגע כל תקפותם) של חברות הסלולר - אתה טועה.

ואם אתה חושב שבמדינות אחרות זה אותו דבר - טול קורה מבין עיניך. בארה"ב קל מאוד לדעת כמה תשלם. בארץ? שלושה תארים (כולל אחד בכלכלה) לא תמיד מספיקים לי להבין את החשבונית, ומחייבים נבירה באותיות מאוד קטנות רק כדי לקרוא אותה. עובדה שהם הצליחו לגבות ממני 600 ש"ח על שירות שאי אפשר בכלל לספק לי, בלי ששמתי לב.

אם גבו ממך במשך כמה חודשים 600 ש"ח מבלי ששמת לב כנראה שאתה לא בודק את החשבונות שלך בתדירות מספקת או ש- 600 ש"ח אינם מהווים עניין עבורך ולכן הם נבלעו בהוצאות האחרות שלך. הסברה השניה אינה מתיישבת עם הרצון שלך להיות בסבב המתנות של חברת הסלולר.

אני שמח שאתה דבק בצד ההגנה על החברות שעל גבינו מרוויחות מיליארדי ש"ח באמצעות תמחור שערורייתי, גם בנושא הביטוח. אבל מה שהובטח לי בע"פ שונה ממה שאתה חושב ומכיר. עובדה שכשביקשתי מהנציג שיאזין להקלטה שהם עצמם ביצעו, הוא ישר התקפל. אז אולי אתה לא יודע הכל?

בוא תאיר את עינינו...מה הובטח לך ע"י חברת הסלולר בנושא הביטוח? כל תיקון לא משנה מה הסיבה, העלות והחלק שדורש תיקון בחינם?

ויודע מה, אם אתה כ"כ מזלזל באלפי השקלים שאנו מזרימים כל חודש לאורנג', אשמח אם תסייע לי קצת. ככה מידי פעם, רק כשתוכל.

שלח כתובת בפרטי או מספר חשבון בנק, אני כבר אעביר לך תרומה חודשית...אבל רק אם אתה מבטיח לארגן לי להיות בסבב המתנות של חברת הסלולר.

כדרכי בקודש...באדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בראש השנה התכחשו בכלל לעובדה שהם מחלקים מתנות (אפילו שהייתי לעד לשני לקוחות שקיבלו. זה פשוט היה פטתי מצידם), אך לבסוף אחרי שלוש שיחות קיבלנו זיכוי לשוקולדים. יפה מצידם - נראה מה יהיה בפסח (הימור שלי: אותו דבר).

מצטער אבל אתה הוא זה שפתטי... טוב, מה חדש כבר...

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור - באמת היית חייב?

כולם פה אוהבים לעקוץ...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני לא מבין, לא את casper ולא את ויקינג.

הבטיחו לנו מפלאפון לפנק אותנו ובחגים.

אורנג' רוצים לשמר אותנו כלקוחות - אז ביקשנו את אותם דברים והם הסכימו. אבל הפרו את הבטחתם (אני מניח שזה מוקלט להם בשיחות, ולכן פיצו אותנו לאחר בירורים). ואותי אתם תוקפים? אתם עובדים באורנג'?

אני מאוד מקווה שאף אחד מכם לא מתעסק במקצוע שדורש לוגיקה...

עכשיו אתם באים להגן עליהם מאיזו שהיא סיבה? למה לבקש טיפול חינם כשקונים רכב, או חיישנים, זה בסדר, אבל מתנות לחג ממסחטת הכספים הכי גדולה במדינה זה לא? הנחת 10% ללקוח נאמן במוסך זה בסדר, אבל שוקולד בחג לא? באיזה עולם דו-פרצופי אתם חיים? "שדרוג" מעמד? אתם הזויים לגמרי.

אם לא שמתם לב, לא זה היה נושאו העיקרי של השרשור, אלא הניסיון להתכחש להבטחת מכשירים חינם לבחירתנו וגביית כסף לא הגיונית בעליל (עבור שירות שבכלל לא ניתן לספק לנו). וגם הפעם, אורנג' חזרו בם מעמדתם ועמדו בהבטחתם המקורית - שיטת "מצליח" שלהם שוב נכשלה, אם כי אני בטוח שהיא מצליחה אצל אלפי לקוחות אחרים.

אבל אם אתם כ"כ שונאים להמתקח ומעולם לא ביקשתם הנחה או הטבה בעת רכישה כלשהי, יש ירקן אחד בת"א, בבארי פינת וייצמן - הוא יהיה מושלם בשבילכם. בהצלחה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פשוט לא הבנת את הפואנטה...התייאשתי מלהסביר.

שיהיה בהצלחה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פשוט לא הבנת את הפואנטה...התייאשתי מלהסביר.

שיהיה בהצלחה.

הוא גם לא יבין את הפואנטה...

לא נורא בר, לא חייבים.

אצלי לפחות זה לא משהו ספציפי נגדך אלא נגד כל "עסק" הזה ואיך זה עובד. הכוונה שלי היא "שידול" לקוחות עם "מתנות" לחגים...

עובדה, אצלך זה עבד להם.

ודבר אחרון, כאשר אתה מפרסם נושא בפורום ציבורי, קח בחשבון שיכולים לדבר לא רק על מה שנוח לך אלא על כל מה שכתבת ומעבר. לא נעים, לא בא לך, אל תפתח נושא. אחרת תתמודד.

Veni Vidi Vici

פורסם

מה שנראה מגוחך פה בעיני כמה (גם בעיני) זה ששוקולד ב-20 ש"ח פעמיים בשנה משחק כזה תפקיד חשוב עבורך.

אם הם היו מציעים לך זיכוי בגובה עלות השי עבורם - האם זה היה מספק או שאתה באמת מחפש את ה"תראו לי שאתם אוהבים אותי"?

אני חושב שאתה פשוט מחפש כלי ניגוח, ומוכן להסתפק גם באלות ספוג, כי זה כל מה שיש לך.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אני נוטה להסכים אם קספר בעניין.

אני לא מצפה לקבל מתנות חינם, שלא לדבר על לידרוש אותן.

אותי מעניינת מהות החבילה בשורה התחתונה וכאחד שבקיא ברזיי עולם התקשורת, תמיד מי שהתעסק עם מתנות החינם ולא עם החבילה מצא שמשלם בסוף יותר.

זאת הבעיה אצלנו בארץ, אנחנו משמיצים את חברות התקשורת (והרבה םעמים בצדק מסויים) אבל נותנים להם יופי של עצים למדורה.

כל לקוח היום רוצה לשלם מעט במקרה הטוב ולא לשלם בכלל במקרה הפחות טוב, דבר שהוא בסדר בגבולות מסויימים ומצד שני רוצה לקבל מקסימום במקרה הטוב והרבה מעבר אליו במקרה הפחות טוב.

כל הסיפור הזה בסופו של עניין פוגע בצרכן וגורם לחברות התקשורת לנקוט טקטיקה שלא טובה להן ובסופו של עניין לא טובה לצרכן.

לסיכום: אם כבר לוגיקה פשוטה, אמא שלי לימדה אותי שאין מתנות חינם ומה שעולה זול יהיה שווה זול, ולכן המוטו שלי הוא לשלם מה שנראה לי בסדר לאחר סקר השוק ולא לחפש ולברור עד בלי סוף אם הייתי יכול לקבל 2 ש"ח פחות .

ולגבי מתנות, אם יציאו לי ,אקבל אותן בברכה.

לדרוש אותן ,כנראה שלא אדרוש.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בראש השנה התכחשו בכלל לעובדה שהם מחלקים מתנות (אפילו שהייתי לעד לשני לקוחות שקיבלו. זה פשוט היה פטתי מצידם), אך לבסוף אחרי שלוש שיחות קיבלנו זיכוי לשוקולדים. יפה מצידם - נראה מה יהיה בפסח (...) אורנג' רוצים לשמר אותנו כלקוחות - אז ביקשנו את אותם דברים והם הסכימו. (...) ובעצם, מה רע בלבקש מתנות לחג?

קודם כל, בשביל מה אתה צריך את השוקולדים של אורנג'? לך לסופר ותפנק את עצמך בסלסלת שוקולדים. אורנג' (כמו כל חברה) אכן רוצה לשמר את הלקוחות - אבל מישהו אחר היה מבקש חבילת גלישה חינם, הטבת דקות ליעדי אורנג', הטבת SMS... במקום זה אתה ביקשת שוקולדים? :lol:

למעשה, גם אני עובד בשירות של חברת תקשורת (לא משנה איזו). כמה ימים לפני ראש השנה מתקשר לקוח ושואל אותי האם אנחנו מחלקים ללקוחות סלסלה של שוקולדים וחטיפים לחג! אל תגיד לי שזה היית אתה :shock:.

פורסם

נכון מאוד

אתמול יצא לי לדבר עם מישהו מהמשפחה (מנהל אזורי או משהו ברעיון הזה) והוא אמר שאין יותר אייפון הכל נגמר בגלל המבצע הזה

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...