Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו במשך שנים לקוחות של אורנג'. לפני כחצי שנה, קיבלנו הצעה לעבור לפלאפון. נתנו לאורנג' הזדמנות, והם השוו את התנאים, אז נשארנו, בכפוף לכמה הסכמות, שאלה הרלבנטיות לסיפור:

כל קו מקבל מכשיר חדש לבחירתו, ומי שלא מקבל, יוכל לבחור בעתיד איזה מכשיר שירצה (אני, למשל, נשארתי עם נוקיה 6120 בן כמעט 4 שנים).

הכל מבוטח וכולל אחריות.

מצרפים אותנו לרשימת המתנות ששולחים בחגים. (קטנוני? אולי. אבל היה לנו חשוב. אחרי הכל - שישה מכשירים שיכלו לעבור לפלאפון)

בראש השנה התכחשו בכלל לעובדה שהם מחלקים מתנות (אפילו שהייתי לעד לשני לקוחות שקיבלו. זה פשוט היה פטתי מצידם), אך לבסוף אחרי שלוש שיחות קיבלנו זיכוי לשוקולדים. יפה מצידם - נראה מה יהיה בפסח (הימור שלי: אותו דבר).

בשבוע שעבר, אשתי תיקנה את הטלפון שלה. חייבו אותה על 100 ש"ח. להזכירכם - התחייבו לאחריות וביטוח. התחילו למכור לי סיפורים על בטריה שלא באחריות וכו', אבל אחרי ויכוחים, הסכימו "ללכת לקראתי".

ואז, אתמול, אמרתי להם שהחלטתי שאני רוצה iphone4. אמרו לי - כן, אבל זה רק למי שמשלם 300 ש"ח ואתה משלם 200. אמרתי להם - לא יכול היות, החשבון שלי על 300. אמרו לי: "כן, בגלל חבילת הבלאקברי שלך". :-) :-) או אולי עדיף :-( :-(

שאלתי אותו אם הוא יודע איזה מכשיר יש לי, ומדוע לכל הרוחות אני מחוייב על חבילת בלאקברי, הרי רשום להם שיש לי נוקיה 6120, וזה גם מופיע בחשבונית ובאתר שלהם. כאן השתררה שתיקה, ולבסוף כשביקשתי זיכוי (הם לא התנדבו לתת אותו, mind you), הבטיחו לחזור אלי תוך יומיים. (ואני בכלל לא מדבר על המבצעים של 150 ש"ח ותקבל iphone)

עוד לא חזרו, אבל כמה חרא אפשר לאכול ממפעיל סלולארי? מאז שהם צריכים להחזיר את החובות של הבעלים החדשים, הם כנראה מנסים הכל... פשוט בושה. במדינה מתוקנת הם היו חוטפים על זה קנס מאיזו רשות צרכנית. אבל אצלנו?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שאפשר לפתוח שרשור מיוחד עבור תלונות על מפעילים סלולאריים... גם לי יש כמה שרשורים כאלה מהעבר.

מזמן כבר הם היו צריכים לחטוף גם על כל ה"חודש ראשון חינם" האלה ועל רמאויות אחרות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד לא מזמן היה לי מכשיר מסוג "סמסונג 514" כשקניתי באוגוסט 2004, כמה חודשים בודדים לפני שהתגייסתי לצבא. לפני זמן מה רציתי לשדרג את המכשיר לנוקיה 5800, ובאורנג' רצו 2800 ש"ח על המכשיר, 30 ש"ח על חבילת גלישה (חובה), והתחייבות ל- 18 חודשים.

אממה? לפני שבוע קניתי את אותו המכשיר מחנות פרטית ב- 1400 ש"ח, בלי חבילת גלישה, בלי התחייבות ועם אחריות לשנה - פשוט העברתי לשם את הכרטיס סים של דור 2.0 שהיה בסמסונג... דווקא עובד יופי :)

פורסם

לי יש מערכת יחסים די משעשעת איתם. את המכשיר הראשון שלקחתי מהם (LG דור 3, שהוגדר ע"י הנציג שמכר לי אותו כפסגת הטכנולוגיה) שברתי עם פטיש מרוב שהיה מתסכל להשתמש בו. אחרי זה הם שילמו לי 15 ש"ח בחודש בשביל שאקח מהם סוני אריקסון כלשהו שהיה טוב אך נשכח בארגנטינה. אח"כ הם העבירו אותי לסוני אריקסון אחר שאותו אני שונא בערך כמו ה- LG הראשון. לפני כמה חודשים באתי לאחת מתחנות השירות וביקשתי להחליף מכשיר. הכל היה טוב ויפה עד שקפצה הודעה מהמערכת שאומרת ש- "בכדי להמשיך על הלקוח לשלם קנס של 1800 שקלים בגין . [כן] [לא]". הסתכלתי על הנציגת שירות במבט כזה :shock: והתקפלתי משם.

מאז אני פשוט לא מדברבסלולר כמעט ומונע מהם את הכמה מאות שקלים שהייתי משכיב אצלם כל חודש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

לעולם לא היו לי בעיות, אבל אנחנו משאירים שם ערמות כסף. אחד הטריקים המומלצים הם אם מסרבים בקשה היא לבקש מס' 12 חשבוניות אחרונות של מספר לקוח לא קו. אוט' הדבר בראשון שישאל הוא "הציעו לך לעבור?" היום חברות מוכנות לשלם את מה שנשאר לשלם ללחברה מתחרה על מנת ללכוד לקוח חדש (שם מתרכזת התחרות, בשוק שיש בו יותר ממכשיר לאדם, קשה לצוד לקוח חדש ולכן מוכנים ללכת אקסטרה מייל בשבילו.). היום עם חוק נדידת המס' הכח בידיים שלנו. פשוט חשוב לא להרתע, ללכת לחברות המתחרות, להסביר שאתה במו"מ עם המתחרות ולהתחיל לראות מה יציעו. מה שכן, לאנשים יש נאמנות מותג מאוד גבוה בארץ, וקשה להם לעזוב חברה ברגע שאתה נפטר מהמטען הזה, מפסיק להתלונן ומפנה חצי שעה-שעה כדי לעשות טלפונים למתחאות יכול להתגלות לך עולם חדש לחלוטין של אופציות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
היום עם חוק נדידת המס' הכח בידיים שלנו. פשוט חשוב לא להרתע, ללכת לחברות המתחרות, להסביר שאתה במו"מ עם המתחרות ולהתחיל לראות מה יציעו. מה שכן, לאנשים יש נאמנות מותג מאוד גבוה בארץ, וקשה להם לעזוב חברה ברגע שאתה נפטר מהמטען הזה, מפסיק להתלונן ומפנה חצי שעה-שעה כדי לעשות טלפונים למתחאות יכול להתגלות לך עולם חדש לחלוטין של אופציות.

מסכים איתך ב100%!!

גם אני אכלתי חR@ באורנג' עד שהחלטתי לעבור לפלאפון.

לא כל כך רציתי לעזוב את אורנג', אך לבסוף הבנתי שהכוח בידיים שלי ושאני הוא זה שנדפק מכל הנאמנות המיותרת הזו לנותני השירות!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

זה בדיוק מה שהיה אצלינו, בתקשרנו לארונג' ובקישנו דפי חשבון שנה אחורה, הבחורה נדלקה ובקשה לחכות רגע (בפועל הועברנו לקשרי לקוחות) ניסו לסבן אותנו, ואמרו שאין למה אנחנו בהתחייבות (את מכירים את פרוצדורה), רק מה, סלקום ופלא פון אמרו שהם סוגרים את הקנס ואנחנו מתחייבים ל18 חודש לתוכנית. אורנג' שמעו ונרגעו, מאז הכל, טפו-טפו, עובד כמו שעון. מעבר לזה שאמחנו בודקים את החושבנית טוב טוב כל חודש, כדי לא לגלות הפתעות. מקסימיום? הולכים שוב לסלקום/פלאפון. אגב עוד מהלך מומלץ הוא להגיע עם מכשיר חיצוני. מונע עוד התחייבות מעבר לתכנית.

Stay tuned

פורסם

שאלה מאותו תחום, ברשותכם.

לאחרונה הוצע לאמי לעבור מאורנג' לפלאפון עם 4 הקווים של המשפחה. המחירים דומים, אבל הם טוענים שלא ניתן לעבור עם המכשירים הנוכחיים ויש צורך ברכישת מכשירי דור 3.75 לכל הקווים. נשמע לי מוזר, בהתחשב בכך שכל המשפחה מצויידת במכשירים מודרניים של נוקיה שהבאתי מספרד במהלך השנתיים האחרונות. האם הגיוני שפלאפון לא יוכלו לתמוך במכשיר GSM בן שנתיים? או שמדובר בבולשיט של נציג המכירות?

תודה מראש.

פורסם

פלאפון תומכת ברשת UMTS ולא ה GSM הרגילה ת לכן סיכוי גבוהה שהנציג צודק. עם מכשירים דור 3 אז הוא יתמוך עם פחות אז לא יתמוך

פורסם

מה אתה אומר.... לפעמים אם לא מבינים עדיף לא להגיב.

כל החברות בארץ עובדות היום בHSDPA שזה למעשה UMTS משודרג מבחינת מהירות גלישה.

UMTS זה מה שקרוי דור 3, עם מהירות גלישה עד 384KB (אם זכרוני אינו מטעה אותי) מה שהיה פעם במכשירים הראשונים של דור 3.

הHSDPA ו HSUPA כבר מזנקים למהירויות של סביבות ה7-8 מגה וזה מה שיש היום לכל החברות בארץ. הם מה שנקרא דור 3.5, 3.75 וכו'...

זה שהשיווק של פלאפון לא מבין במונחים מעולם הסלולר ומטעה את הצרכנים זו כבר בעיה אחרת.

בתור מי שעסק בצד הטכני של תחום הסלולר ב4-5 השנים האחרונות מאוד הצחיק אותי המינוח HIGH SPEED GSM.

הרי ברור לכל מי שמבין שGSM זה דור 2 ( או 2.5, 2.75 וכו'...) ו UMTS זו טכנולוגיה שונה שמבוססת דווקא לא על GSM... :D

STIO, חבל שלא אמרת. יש לי מכשיר 5800 במצב מצויין ששוכב כאבן שאין לה הופכין, הייתי שמח לתת לך אותו בפחות מחצי ממה ששילמת לחנות הפרטית. (פלוס סוללה חדשה וכל האביזרים)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה בטוח? אני יודע שהכל HSPDA, אבל התדרים אותם תדרים? יש המון תדרים, חלק תומכי אורנג'/סלקום וחלק פלאפון. כמו שיש טלפונים מסויימים שלא מתאימים מארה"ב בארץ מאותה סיבה, אלא אם אני טועה?

Stay tuned

פורסם

עדכון:

הנציג חזר אלי, אמה שנקבל זיכוי על התקופה בה חוייבתי ללא צורך בחבילת בלאקברי שמעולם לא היה לי.

לגבי האייפון: בהתחלה עוד דבק בעמדתו לפיה הוא ניתן רק למי שקונה חבילה של 300 ש"ח, אבל לאחר דין ודברים קצר הסכים לתת את ה- 16GB. רק שלטענתו אין אותו במלאי. האם נכון?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
היינו במשך שנים לקוחות של אורנג'. לפני כחצי שנה, קיבלנו הצעה לעבור לפלאפון. נתנו לאורנג' הזדמנות, והם השוו את התנאים, אז נשארנו, בכפוף לכמה הסכמות, שאלה הרלבנטיות לסיפור:

כל קו מקבל מכשיר חדש לבחירתו, ומי שלא מקבל, יוכל לבחור בעתיד איזה מכשיר שירצה (אני, למשל, נשארתי עם נוקיה 6120 בן כמעט 4 שנים).

הכל מבוטח וכולל אחריות.

מצרפים אותנו לרשימת המתנות ששולחים בחגים. (קטנוני? אולי. אבל היה לנו חשוב. אחרי הכל - שישה מכשירים שיכלו לעבור לפלאפון)

תגיד, באמת ביקשתם את זה מנציג השימור?

:shock:

יש לי חשק להקיא.

בראש השנה התכחשו בכלל לעובדה שהם מחלקים מתנות (אפילו שהייתי לעד לשני לקוחות שקיבלו. זה פשוט היה פטתי מצידם), אך לבסוף אחרי שלוש שיחות קיבלנו זיכוי לשוקולדים. יפה מצידם - נראה מה יהיה בפסח (הימור שלי: אותו דבר).

בשבוע שעבר, אשתי תיקנה את הטלפון שלה. חייבו אותה על 100 ש"ח. להזכירכם - התחייבו לאחריות וביטוח. התחילו למכור לי סיפורים על בטריה שלא באחריות וכו', אבל אחרי ויכוחים, הסכימו "ללכת לקראתי".

יש לכם ביטוח, אבל לא כל דבר כלול בביטוח (אתה עו"ד, תקרא את הסכם שירות האחריות והתחזוקה) ולעיתים צריך לשלם השתתפות עצמית. סוללה היא בד"כ לא באחריות חצי שנה\שנה אחרי רכישת המכשיר. אם אתה חושב שבחברת סלולר אחרת במדינה אחרת זה עובד אחרת אתה טועה.

ואז, אתמול, אמרתי להם שהחלטתי שאני רוצה iphone4. אמרו לי - כן, אבל זה רק למי שמשלם 300 ש"ח ואתה משלם 200. אמרתי להם - לא יכול היות, החשבון שלי על 300. אמרו לי: "כן, בגלל חבילת הבלאקברי שלך". :-) :-) או אולי עדיף :-( :-(

שאלתי אותו אם הוא יודע איזה מכשיר יש לי, ומדוע לכל הרוחות אני מחוייב על חבילת בלאקברי, הרי רשום להם שיש לי נוקיה 6120, וזה גם מופיע בחשבונית ובאתר שלהם. כאן השתררה שתיקה, ולבסוף כשביקשתי זיכוי (הם לא התנדבו לתת אותו, mind you), הבטיחו לחזור אלי תוך יומיים. (ואני בכלל לא מדבר על המבצעים של 150 ש"ח ותקבל iphone)

עוד לא חזרו, אבל כמה חרא אפשר לאכול ממפעיל סלולארי? מאז שהם צריכים להחזיר את החובות של הבעלים החדשים, הם כנראה מנסים הכל... פשוט בושה. במדינה מתוקנת הם היו חוטפים על זה קנס מאיזו רשות צרכנית. אבל אצלנו?

קנס מרשות צרכנית? רצית משהו ולא הסכימו לתת לך אותו בתנאים להם ציפית. איפה רפי גינת, גדעון רייכר ואמנון לוי כשצריכים אותם?

התייחסות באדום.

עד לא מזמן היה לי מכשיר מסוג "סמסונג 514" כשקניתי באוגוסט 2004, כמה חודשים בודדים לפני שהתגייסתי לצבא. לפני זמן מה רציתי לשדרג את המכשיר לנוקיה 5800, ובאורנג' רצו 2800 ש"ח על המכשיר, 30 ש"ח על חבילת גלישה (חובה), והתחייבות ל- 18 חודשים.

אממה? לפני שבוע קניתי את אותו המכשיר מחנות פרטית ב- 1400 ש"ח, בלי חבילת גלישה, בלי התחייבות ועם אחריות לשנה - פשוט העברתי לשם את הכרטיס סים של דור 2.0 שהיה בסמסונג... דווקא עובד יופי :)

קנית נוקיה 5800 ואין לך חבילת גלישה?

מצטער ידידי, פספסת את מהות המכשיר.

המכשיר שקנית בחנות הפרטית היה חדש או מחודש? לא בטוח שאתה יודע מה מכרו לך כי יש הרבה קומבינות בתחום הזה...נראה מה יקרה אם הוא יתקלקל בשנה הראשונה.

אחרי הכל, כנראה עשית מהלך צרכני נבון ורכשת את המכשיר באופן פרטי ללא התחייבות. זה גם מה שאני עשיתי וזה מהלך שללק ספק הוכיח את עצמו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...