Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מאוד שלייקס אני מבסוט עליך.

savingangel, ריסטור מפרמט את האייפון כולל את הפריצה, ואין מצב שעולים על זה.

הפריצה קלה ולוקחת 3 דקות עבודה. אני אחזור הביתה מחר בצהריים, ונוכל לעשות את התהליך ביחד דרך סיוע מרחוק.

Stay Dirty

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה לי שלפרוץ את האייפון הפך לאופנה, שאנשים כבר עושים את זה כרפלקס מותנה 8)

לי יש אייפון לא פרוץ, ואני לא מרגיש שום חסך.

(סתם הערת שוליים)

פורסם

אסף - אתה לא ממש מדייק.

RESTORE אחרי שהכנסת מכשיר לDFU מפרמט אותו באמת לגמרי (וגם אז זה יחסי - כי תכלס כל סנכרון שלך וכל דריסה של מערכת הפעלה שלך לשדרוג שאתה עושה דרך ITUNES בימינו שולחת מידע לאפל - אחרת אתה לא תצליח לעשות את הפעולה בכלל)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה ליביו, השכלתי.

Fazer, אני חושב שלקנות אייפון ולא לפרוץ אותו, זה כמו לקנות פרארי ולא לעבור את ה- 90. זה סבבה והכל, אבל אתה פשוט לא מנצל אותו עד הסוף ולא יודע למה הוא באמת מסוגל.

Stay Dirty

פורסם

בעיה, ישנה אפליקציה dynolicious רק שהיא לא אוהבת איפון 4 וגרסה 4.1

(תוכנת דינו וכוחות G לרכב)

התוכנה נקנתה כנראה ע"י bosch וכנראה הותאמה לגרסה 4 רק שאני לא מצליח למצוא אותה, ד"א אפילו לא באפ סטור, הדרך היחידה שמצאתי זה להוריד את החינתמית ולשדרג דרך האפליקציה עצמה. (ללא שידרוג אין את פונקצית הG שאני רוצה )

אני מבין אנשים שלא פורצים אותו, אפשר להסתדר בלי.

אני לא פרצתי אותו מטעמי תוכנות "חינם" בלבד אלה דווקא האופציה לעשות אותו קסטום לטעמי קרצה לי (למשל אפשר לשנות לו את הכיתובים בכל מקום למה שרוצים...)

כל אחד וטעמו.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

GaBi_88 תוסיף את שלושת אלה ואתה מסודר:

http://cydia.hackulo.us/ הכי חשוב כמובן, בתוכו יש APPSYNC וגם INSTALLOUS.

http://ihackstore.com/repo/ סורס שפורץ אפליקציות מהחנות של סידיה, שיא החוצפה :)

http://sinfuliphonerepo.com/ עוד סורס כזה, גם מעולה.

(תזכורת להוספת סורס: MANAGE ואז SOURCES ואז למעלה EDIT ואז ADD)

Stay Dirty

פורסם

יחסית לפורום רכב , אני מתפלא ומתבייש בשמכם.

שום אפליקציית רכב? מה נהיה?

הנה אחת בשם car care מהאתר הידוע (אם לא הולך, עשו חיפוש באתר עצמו), עוזרת לשמור ולתכנן טיפולים ותיקונים לרכב , ולא פחות חשוב , שומרת מידע לגבי תדלוקים, מחשבת סטטיסטיקות וצריכה ממוצעת (כמובן בהנחה שחיים מתדלוק פול לתדלוק פול, אבל לא חייב. התוכנה מסתדרת גם בלי זה).

כדאי לנסות :-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

חבר'ה גם אני צריך בבקשה לינק לגרסה פרוצה טובה של igo, הגרסה שיש לי (של ColBerko מהאינסטלוס) שבורה משהו, הוא לא מדבר בפניות של צמתים, רק בכיכרות הוא נזכר להציק.. :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בכלל, איזו תוכנת ניווט מומלצת לאייפון?

IGO קצת מפספסת בכתובות (קרו מקרים שנשלחתי ליעד לא נכון)

איתוראן לדעתי טובה יותר אבל יש מקרים שהיא מחשבת מסלול ממש "דפוק". מסלול של 130 ק"מ במקום 25 לדעתי היה שיא החוצפה שבוע שעבר...

• תוכן חדש...