Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי רעב אז החלטתי לנסות את הקיוסק החדש בגרג של האוניברסיטה.

 

בזמן שהבחור עשה לי את הסנדוויץ' (בלי כפפות) הוא הסתובב לשניה, התעטש, קינח את האף ואת הפה וחזר לעשות לי את הסנדוויץ'.

ביקשתי מהבחורה שבקופה שתבקש ממנו שישים כפפות וירחץ ידיים לפני שהוא נוגע לי באוכל, והיא אמרה לי לפנות אליו.

 

ניגשתי אליו ובצורה הכי לא אגרסיבית שיש ביקשתי ממנו לשים כפפות ולשטוף ידיים כשהוא נוגע לי באוכל.

 

מה שקיבלתי זה מבט של שנאה יוקדת וגישה חוצפנית.

 

האם מתן השירות בארץ הגיע לכזה מצב שבו ללקוח אפילו אסור לבקש שלא יהיו חיידקים מהנזלת של אדם אחר על האוכל שלו?

האם מעסיקים כל אדם ואין בכלל קורסים של הכשרה?

האם אני היחיד שדואג להסביר לכל עובד שמתעסק עם אוכל מה המשמעות של היגיינה?

 

איכס!

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזה אתה מתרגש !?

 

נראה אותך באוטובוס מוקף בקשישים שמתקלחים פעם בחודש, שעתיים נסיעה !!!!!!!!!

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

האם מתן השירות בארץ הגיע לכזה מצב שבו ללקוח אפילו אסור לבקש שלא יהיו חיידקים מהנזלת של אדם אחר על האוכל שלו?

 

ונזלת בלי חיידקים זה כן בסדר?

 

אני בכלל לא הייתי מגיע למצב של לבקש ממנו כי מקום עם כאלה תנאים תברואתיים עוד איפה שכולם רואים לא ראוי למכור אוכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוטובוס מלא קשישים ?

נראה אותך בטיסה מלאה בחרדים ,

השילוב של קיץ ,חום, בגדים כבדים ומחממים טוב טוב,

והעובדה שלמטוס אין חלונות

או אפילו דלתות לברוח

תבין באיזה גהנום סבלתי במשך טיסה של 11 שעות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני נגעל ממקומות כאלה, ובכלל גם מתחבורה ציבורית איפה שכולם נגעו והזיעו ונמרחו

אני מוצא את עצמי רוחץ ידיים כמעט אחרי כל מפגש עם דלת:-P

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

היה לי מקרה דומה בשבוע שעבר. התאכסנתי במלון כלשהו למשך מספר ימים, ובכל בוקר כשבאתי לחדר האוכל, שמתי לב שאחת מהעובדות משתעלת. אי אפשר היה להתעלם מהשיעול, ולו רק מפני שהוא הדהד בכל חדר האוכל.

באחד הימים שמתי לב שתו"כ שהיא ממלאת את המיכל של דגני הבוקר, היא משתעלת על הדגנים עם כל הלב. עזבו את זה שהספקתי לקחת את הדגנים שלי לפני שהיא ניגשה אליהם, זה כל כך עצבן אותי לראות את הזלזול הזה, שפשוט פניתי אליה ובטון לא הכי נעים הסברתי לה שנהוג לשים יד על הפה כאשר משתעלים.

מסתבר שקרוב אלי עמד הבוס שלה, שגם הוא שם לב לעניין הזה. הוא התנצל בפני ואמר שיטפל בזה. מזל שזה היה היום האחרון שלי במלון.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפחות הוא הסתובב שנייה לפני שהתעטש.

 

זה די קשור לשרשור על הערסים הצעירים והמתים.

הורים לא מחנכים לשטוף ידיים או לצחצח שיניים

או לשים יד על הפה כשמתעטשים, אז מה נגיד על נהיגה ללא רישיון...

 

וסנדוויצ'ים מכינים בבית. גם כשאין זמן, ויש מבחנים, ויש שיעורי בית ויש צרות ויש עבודה.

זול יותר, טעים יותר, ומכיל חיידקים שהגוף כבר מכיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

גם אם השתין או אפילו גירד מתחת לביצים הבעיה שפותח השירשור ראה את הפעולה של רוטב הנזלת על הסנדביץ ולכן אם אני הייתי רואה את זה הייתי עוזב את המקום ואם הייתי משלם הייתי מבקש את הכסף חזרה , אבל לא הייתי אוכל

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בתור אחד שעבד בכמה מסעדות וראה כמה מטבחים בחייו, אני אומר לכם שרובכם לא מבינים בכלל מה הולך במסעדות וגם בכמה אולמות אירועים. הדבר הכי מגעיל שאני זוכר כרגע זה שהיו אוספים שאריות בשר מהצלחות, גם כאלה שאכלו מהן וטוחנים אותו לקציצות ומגישים שוב בארוע הבא. המסעדה הזו כבר לא קיימת יותר.

פורסם

עבדתם פעם במסעדה? חדר אוכל?

מה שהולך ב-99% מהמקומות שמגישים בהם אוכל בארץ פשוט נורא ואיום.

 

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

 


×
×
  • תוכן חדש...