Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפקד משטרת התנועה ואחד המשיבים לעתירתי לבג"ץ נגד מצלמות המהירות, ניצב אבי בן-חמו, פורש מהמשטרה ומקבל תפקיד אחר בשירות הציבורי: מנהל הרשות להגנת עדים. במקום אחריות על 7 מיליון אזרחים, יהיה השקרן אחראי על בטחונם של שבעה...

כזכור, בעתירה נטען שבן-חמו לא נרתע מלשקר למחוקק כדי לקבל אישור להצבת המצלמות. סעיף 4.5 לעתירה:

"אפשר גם לתמוה בקול גדול, מה היה המניע האמיתי של המשיב בן-חמו בהציגו מצג שווא בפני המחוקק, כדי לקבל את ברכת הדרך שלו לפרויקט מצלמות המהירות. בתשובה לשאלת היו"ר, מדוע לא עדיף להשתמש במצלמות רמזור ולא במצלמות מהירות, השיב בן-חמו: 'אני אומר לך שלדעתי המהירות מהווה ‎60% מהתאונות'...

"גם אם לעותרים לא ברור מדוע, כשנשאל המשיב לגבי נתון סטטיסטי מדעי, הוא אינו מביא מידע אלא את 'דעתו', הרי שהאשמת המהירות ב-60 אחוז מהתאונות יכולה להיכנס לספר השיאים של גינס.

"וכי מדוע להסתפק ב-60 אחוז?! מדוע לא 100 אחוז? הרי רכב חונה לא מבצע תאונה (אלא אם הוא חונה בחושך על השוליים של כביש מהיר, כפי שנוהגות לעשות ניידות משטרת התנועה בבקשן לצוד עוד עבריין מהירות)".

ארבעה ימים אחרי הגשת העתירה כינס משיב אחר, שר המשטרה יצחק אהרונוביץ,' ישיבה מבוהלת בה הוחלט שחלק מהמצלמות שהיו אמורות להיות מוצבות בכבישים מהירים ומרובי תנועה במרכז יוסטו לטובת כבישים אדומים בפריפריה.

בישיבה הודיע השר לבן-חמו: "חשוב לשים לב כאשר ממקמים את המצלמות, שהן באמת יתרמו להורדת מספר התאונות, ולא ישמשו בעיקר לגביית כספים מהנהגים."

לפי ידיעות אחרונות (21.9.10), "ניצב אבי-חמו הסכים לדברים ונקבע כי תוכנית הצבת המצלמות תשונה..."

"הסכים לדברים" - בניגוד לחזונו ההזוי, שעליו כבר לא יזכה לפקד.

פורסם

אולי יש קשר אולי אין.

ישנו כלל ידוע בשירות הציבורי, שכשלא רוצים מישהו פשוט מקדמים אותו הלאה (בבחינת עולה כיתה, בטח שעולה כיתה - רק לא בבית ספרנו).

לי זה עושה רושם שאהרונביץ (השר לא רוני), תפס באיחור שעומדת להגרם לו מבוכה וכדי לשנות מדיניות תוך כדי שמירה על כבודו של בן חמו, הוא בחר בדרך אלגנטית למדי של הזזה שקטה הצידה של גורם בעייתי ומפריע (לפני שמי מבין חברי הכנסת ידרוש את פיטוריו בגין השקר הגס/חוסר ההבנה המוחלט שלו).

המפקד החדש יוכל לשנות מדיניות בלי שהדבר יעורר הרמת גבות.

כרגע זה עושה רושם טוב - נקווה לא להתבדות.

פורסם

אז זהו, שאין שום קשר להצבת המצלמות וכל הקונספירציה הזאת היא קשקוש אחד גדול. ניצב בן חמו מחכה לתפקיד אחר כבר כמעט שנה. הוא היה אמור לעזוב את תפקידו כראש אגף התנועה כבר לפני שנה ולפרוש מהמשטרה. נהפוכו, מינויו יכול עוד להיראות כהערכה טובה לתפקודו כראש אגף התנועה ולא ההיפך.

פורסם
ניצב בן חמו מחכה לתפקיד אחר כבר כמעט שנה. הוא היה אמור לעזוב את תפקידו כראש אגף התנועה כבר לפני שנה ולפרוש מהמשטרה.

התגובה הזו עושה רושם לא רציני.

תחליט, או שבן חמו אמור היה לעזוב את המשטרה ולפרוש וזה לא קרה בשל העדר מועמד מתאים שיכול להכנס לנעליו "הענקיות" - או שהוא מחכה לתפקיד חדש כבר שנה, איש לא רצה בו ועכשיו השר הצליח לנפנף אותו מעליו כדי להימנע מהבושה.

פורסם

דובר זמן רב על הקמת התוכנית להגנת עדים, יכול להיות שהעניין הזה נקבע מראש. אני בספק אם בהתחשב בנורמות הציבוריות במדינה, עתירה כזו או אחרת עם מחלוקת על מידע סטטיסטי כזה או אחר תגרום למישהו לפרוש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

"התגובה הזו עושה רושם לא רציני.

תחליט, או שבן חמו אמור היה לעזוב את המשטרה ולפרוש וזה לא קרה בשל העדר מועמד מתאים שיכול להכנס לנעליו "הענקיות" - או שהוא מחכה לתפקיד חדש כבר שנה, איש לא רצה בו ועכשיו השר הצליח לנפנף אותו מעליו כדי להימנע מהבושה"

מה בדיוק לא רציני בזה..?! הוא היה אמור לפרוש לפני שנה מהמשטרה ולבסוף החליט שלא. במהלך השנה בחן מספר תפקידים שהוצעו לו ולבסוף בחר בתפקיד זה. יותר רציני מזה לא יכול להיות...

אם החליטו לבחור בו לתפקיד רגיש זה כנראה שמגלים הערכה כלפיו.

פורסם

מבלי לחוות דעה מה גרם למה. כי אני כבר סומנתי על ידי מגיש העתירה .

נפטרנו מנאצר קיבלנו את סאדאת , נפטרנו מסדאת קיבלנו את מובארך.

נפטרנו מפתח קיבלנו את חמאס.

בוא נראה את מי נקבל במקום בן חמו.

ואם התכנסנו פה חגיגית אז אולי יעדכננו רוני האם המדינה הגישה כבר את תגובתה המקדמית לבג"ץ.

ואם כן, אני ורבים אחרים אני מניח ישמחו בוודאי לקרוא אותה כאן, כפי שקראו את העתירה עצמה.

ום טרם כך נעשה אז ברגע שתגיב המדינה

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
"

מה בדיוק לא רציני בזה..?! הוא היה אמור לפרוש לפני שנה מהמשטרה ולבסוף החליט שלא. במהלך השנה בחן מספר תפקידים שהוצעו לו ולבסוף בחר בתפקיד זה. יותר רציני מזה לא יכול להיות...

אם החליטו לבחור בו לתפקיד רגיש זה כנראה שמגלים הערכה כלפיו.

אתה תכעס עלי אם אכתוב לך שאני ממש- אבל ממש לא מסכים איתך?

תראה, אדם לא מכלה את רוב חיו הבוגרים כדי להתקדם בדרגה, להקדים קולגות שלו שראויים לפחות כמוהו לקידום ולבסוף לפרוש לאיזה תפקיד איזוטרי.

בוא נראה מה יש לנו כאן, ניצב שממונה (למיטב זכרוני) על 700 שוטרי תנועה שהפעלתם, גורלם וקידומם בידיו, כמו כן הוא אחראי על הטיפול בתיקי תאונות דרכים דבר שמעניק לו עוצמה אדירה אצל אלה (שחלקם גורמים ידועים ובעלי השפעה) שהיתרע מזלם והיו מעורבים בתאונה עם נפגעים. הוא גם הסמכות המקצועית להפעלת חברות מסוגה של מל"מ-תים, חברה שפועלת בתקציבים של מאות מליונים ויכולה להיטיב עם מי שהיא חפצה ביקרו (גם סיור "מקצועי" - כולל אירוח מלא - אצל יצרן המצלמות זו הטבה לא מבוטלת...).

מה הוא מקבל במקום? תפקיד של ראש רשות (עאלק) שהשם הבומבסטי מחפה על חוסר התוכן שבתפקיד. כמה אנשים ברשות? ניחוש שלי כמה עשרות בודדות, שאמורים להגן וללוות את העדים עד ליצירת הזהות החדשה שלהם. אין כאן החלטות חשובות לקבל כי ההחלטה מי יתקבל לתוכנית הזו בוודאי שאיננה (רק) בידיו, אין כאן כיבודים (שאנשים במעמדו רגילים ואוהבים לקבל), מקסימום מזכירה שתכין לו קפה בבוקר.

אם התפקיד הזה היה במשטרה הוא היה להערכתי מתוקנן לכל היותר כניצב-משנה.

עוד קידום כזה ואבדנו.

בעיני סביר יותר שהשר מנסה כבר זמן להתפטר מהתכשיט שעונד דרגות ניצב ועכשיו הגיעה ההזדמנות כיוון שחברי הכנסת ימחלו על כל דבר חוץ מאשר על הכבוד שלהם ושקר גס כזה אמור ליצור אצלהם תסיסה ולחץ פוליטי (שנעשה מאחורי הקלעים) להזיז אותו.

פורסם

הלואי שזה נכון.

למרות שלדעתי השינוי צריך לבוא מלמעלה. מפקד משטרת התנועה לא יכל לשקר אם לא היה מי שיבלע את השקרים שלו.

אם היה אפשר להעלים את המטרד שנקרא "אור ירוק" וההבלים שהוא מקיא - היה טוב עוד יותר.

אבל אני חושב שהכוון שונה.

השר העלה את המהירות ל 110 - כלומר - חברה, מותר לכם 110 ונגיד שנוותר לכם עד 120 אבל אז יש לנו לגיטימציה להשחיל לכם 900 מצלמות כי 120 זה כבר מספיק מהר לחטוף על זה.

פורסם

עכשיו תטפלו במחירי הדלק.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...