Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, אשמח לעצתכם - הציעו לי פוקוס האצ'בק 2008 מליסינג יד 1 שעשתה 100 אלף ק"מ. החברה טוענת שהרכב נקי מתאונות אבל כמובן שאקח אותו לבדיקה.

שאלתי האם הייתם ממליצים על רכב כזה שעשה כבר 100 אלף ק"מ? האם יש דברים שעלי לבדוק ספציפית, או טיפולים יקרים שצפויים לרכב בקרוב?

יצויין כי אני נוסע מעט מאוד, כמעט ורק בעיר, אבל זקוק לרכב בגלל המשפחה-הילדים.

תודה רבה מראש.

פורסם

ליתר דיוק הוא כבר שלוש שנים על הכביש כנראה, כי אמרו לי שהוא סיים אחריות יצרן.

החברה נותנת אחריות חצי שנה על מנוע וגיר.

פורסם

לאחי יש פוקוס האצ'בק 2008, עשתה 133.000 קילומטר.

לא הייתה לרכב שום תקלה מיום עליה לכביש ועד היום, האוטו נוסע ומרגיש בסדר גמור, רק נדמה לי שהיום הוא עוד יותר חלש ממה שהיה קודם. אולי זה רק נדמה.

פוקוס מיד פרטית עם קילומטרז' נמוך-זה הרבה יותר כסף, הפרש של עשרות אלפי שקלים.

בקיצור, אם אתה נוסע ממש מעט, הרכב במצב טוב, והוא נמכר על ידי חברת הליסינג עצמה ולא על ידי סוחר משנה - לא הייתי פוסל.

פורסם

לי אישית לא ידועה בעיה כלשהיא עם הפוקוס,

נסעתי גם על החדשות וגם על הדגם הישן לא מעט.

אומנם הרכבים לא עברו את ה60K אבל בהחלט גמעו את המרחק בתוך שנתיים.

היום אני מחפש לחמי בדיוק את הרכב הזה.

פוקוס 5 דלתות שנת 2007 ,

הוא מתעקש לא לשלם יותר מ60000 ש"ח.

אז הסברתי לו שאם אין לו בעיה של ק"מ גבוהה יש מצב שנוכל להשיג אחת במצב טוב מליסינג תפעולי.

בנתיים אני מקבל לא מעט הצעות מאותו ברוקר ששידך ביני ובין הראב 4 שלי,

עם אחריות לשנה .

הבעיה שחמי קצת איטי ,

אני מודיע לו שיש רכב נקי מתאונות במצב טוב עם כל מה שפורט לעיל והוא צריך לשאול את אשתו ולהמתין לתשובה ממנה ואז עובר יום והרכב לא זמין.

ביקשתי ממנו שיודיע לי כשיחליט להיות רציני בעניין וברגע שהוא נותן לי אוקיי אני מעביר הלאה לברוקר ומכאן הדרך קצרה.

בקיצור אני ממליץ לחמי על הרכב .

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...