Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנה חובבנית בעטיפה מקצועית

rafi532
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חשבתי לשתף את הקוראים בעובדות לגבי התקנה שבוצעה ברכבי השבוע.

אני מסתובב כמה חודשים עם המערכת החדשה ולא מצליח לפנות זמן להתקנה (מגבר, קומפוננט וסאב).

יש לציין שביצעתי בעבר התקנות מוצלחות, כך שיש לי את הידע הנדרש.

ובכל זאת, השבוע כבר נמאס לי להמתין והחלטתי לגשת ל "ביוטי קאר" בקרית שמונה, עליהם שמעתי חוות דעת טובה.

זה זמן רב שאני לא סומך על המקצועיות של אף אחד מעסקי ההתקנות בעיר ובאיזור בכלל אך נאלצתי "לשחרר" וקיויתי לטוב.

הגעתי רק לקראת סוף ההתקנה וכבר אז הבחנתי שהחבר'ה לא טרחו להעביר חיווט בדלתות, אלא התחברו לצמה המקורית של הרכב.

לאחר מכן זיהיתי שהם לא נגעו בכפתורי המגבר, כלומר לא ביצעו חיתוכים מתאימים - שלא לדבר על כיוון.

מה - HU הם העבירו למגבר את שני הערוצים הקדמי והאחורי - במקום לחבר ליציאת הסאב, אפשר היה להרגיש את זה בדקה הראשונה שהקשבתי למערכת (הבעייה היתה שהם כבר סגרו ולא נתנו לי אפילו הזדמנות להקשיב).

אלוהים יודע לאן הם חיברו את המינוס שגורם לי לרעשי אלטרנטור.

החיווט היחיד שהיה הוא סוג ד' - אבל גם על זה הייתי מוכן להתפשר הפעם.

אם זה לא מספיק, אז ערוצים הרמקולים הוחלפו בין ימין לשמאל (טוב זה קטנוני אבל ...)

ולסיום, מאז ההתקנה - הקרוז קונטרול לסירוגין לא עובד (ושמישהו יגיד לי שזה מקרי)

את התיקונים אני כבר אעשה בעצמי, הם כבר לא יתקרבו לרכב שלי.

פשוט מעצבן

בקיצור - לא ממליץ לאף אחד !!!

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תדרוש תחלופה ועבודה, ואם לא תהיה מרוצה שוב,

תבקש פירוק והחזרה של הרכיבים תמורת הכסף ששילמת (כמובן על עבודה אינך יכול לקבל את כספך בחזרה).

שיהיה בהצלחה.

רותם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רפי

אתה כותב שיש לך ידע בהתקנה, אז למה לעזאזל אתה לא מכין דף מפרט של הדרישות שלך, או לפחות מסכם את הדברים בע"פ עם המתקין ? הכנת מפרט כזה היתה לוקחת פחות זמן מאשר לרשום את ההודעה בפורום.

לא חבל על עוגמת הנפש ?

לפחות שאנשים ילמדו מזה להבא, קבלו הצעת מחיר כתובה עם פירוט ההתקנה. זה מונע כאבי ראש . :idea:

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא פותר אותי מאשמה, אך יש כמה דברים שנראים לי בסיסיים, שאפילו הייתי מתבייש לסכם עליהם.

ידעתי שאני מתפשר, אבל שמתי לב לתוצאה רק אחרי שעזבתי.

דרך אגב, הם מאוד נחמדים ובטוח יתקנו כל מה שאבקש, אבל עם הרשלנות הזו - לא בטוח שאני מעוניין שהם ייתקרבו שוב לאוטו שלי.

חפיף, אבל לאלו שמבינים פחות אני ממליץ לחפש מקום מקצועי יותר.

רמז - כדאי להדרים !!!

ALFA ROMEO 147 120HP

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...