Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בירור פרטים על עסק מורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשלוח מכתב רשום עם אישור מסירה לחנות מסויימת במרכז הישראלי לריהוט (ראשל"צ) בקומת קרקע.

יש לי חשבונית ושם מופיע שם העסק ומספר ע.מ. (עוסק מורשה) וכתובת.

הבעיה שהכתובת היא: לוי משה 10. שזה המרכז הישראלי לריהוט.

התקשרתי למרכז הישראלי לריהוט כדי לברר פרטים על החנות, אבל לטענתם קומת הקרקע לא שייכת להם.

ניסיתי לחפש לפי מספר עוסק מורשה באתר של רשות המיסים, אבל לא מופיע שם עסק כזה.

https://www.shaam.gov.il/emosek/fset.htm

גם בגוגל לא מצאתי לפי שם העסק.

איך אני יכול לברר כתובת מדוייקת של העסק, כדי שהמכתב יגיע לחנות ספציפית או לבעלים שלה?

האם יש פה אנשים עם גישה לימדע על עסקים מספר עוסק מורשה או שם העסק, שיכולים לעזור לי פה או בהודעה פרטית?

פורסם

תשלח לפי הכתובת הרשומה על החשבונית. הדוור כבר מכיר איפה זה (באמת הקומה הראשונה לא שייכת פורמלית למרכז לריהוט אלא היא חנויות עצמאיות), בשביל זה יש אישור מסירה - המקבל יצטרך לחתום שהוא קיבל את המכתב, וזו כבר בעיה של הדוור למצוא אותו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מניסיון אישי מהעבר, חלק מהמקומות מוציאים לך חשבונית עם מספר ע.מ. ושם חברה שונה משם החנות שנמצאת שם בפועל.

אתה יכול להתקשר לחנות ולשאול מה המען שלהם למכתבים.

אופציה נוספת, תבדוק אם משלוח באמצעות חברת שליחויות קביל באותה מידה כמו משלוח בדואר רשום. אם כן, אז שלח את המכתב עם חברת שליחויות (יש המון כאלה) ותבקש שיחזירו לך את הספח של אישור המסירה שהוא חתום. נראה לי יהיה הרבה יותר קל מאשר לנסות ולאתר כתובת מדוייקת של המקום.

אסף.

פורסם

אם זה עוסק מורשה ולא חברה בעמ

מספר עוסק המורשה הינו מספר ת.ז של בעל החברה.

מפה הדרך למצוא אותו קצרה מאוד.

לך למשרד הפנים

פורסם

אפשרות אחת פשוטה ובטוחה.

אתה מביא את המכתב לבד מחתים את בעל הבית /עובד במקום שקיבל ויש לך אישור מסירה.

לא רוצה לחתום ,

החבר שהבאת עימך יצלם את המעמד של "המסירה" וזה מספיק לכל צורך משפטי.

כמובן שכל מכתב רשום עם אישור מסירה הן על ידי הדואר הן על ידי חברת שליחויות תופס.

אם אתה חושש, יחבר השליח תצהיר כי אכן הוא מסר את המכתב, מול עו"ד , ואז יש לך מסירה כדין מושלמת.

הכל תלוי בשווי הנזק שנגרם לך אם מדובר בכלל בנזק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אם זה עוסק מורשה ולא חברה בעמ

מספר עוסק המורשה הינו מספר ת.ז של בעל החברה.

מפה הדרך למצוא אותו קצרה מאוד.

לך למשרד הפנים

לא תמיד, אם זו שותפות אז המספר שונה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לדעתי כל החנויות בקניון (לאו דווקא המרכז המדובר) מקבלות את מכתביהן בכתובת הקניון. דוור שצריך להצטייד באישור מסירה, יכנס וימצא.

או שמישהו אחר (קב"ט או מי שמקבל דואר עבור העסקים בקניון) יחתום לו.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...