Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!.

אני בן 17 עם תקציב של 30,00 שקל.

חשבתי על AUDI A3 (מ99 עד 2001) בגלל הפוזה אבל השאלה שלי אם כדאי? כל הזמן אני שומע על זה שהטיפולים יקרים והיא טוחנת דלק.

אני רוצה אוטו עם פוזה אבל לא משהו מסריח ולשפר אותו.

מה אתם אומרים על ה A3?

ואם יש לכם הצעות אחרות זה המקום. תגיבו!

פורסם

הידעת?! בני אדם מסוגלים לקרוא גם בפונט ללא הדגשה!\

אודי איי3 נועדה להיות רכב קטן ויוקרתי ביחס לסגמט המיוחס לו,מה שאומר שעליות האחזקה ההיו מעל הממוצע,ואפילו לפעמים יקרות מאוד,תלוי מאוד היכן מטפלים וכמה ביש מזל או מזל יש לכם בזמן תקופת הבעלות.

ביטוח לנהגים חדשים -דנדשים יקר מאוד.

לכן אל תתפתו בגלל המחיר הנמוך לקנות אחת, חלופות?

306 xsi רכב מהנה לנהיגה,שיק צרפתי,עליות אחזקה זולות,ידנית,מאובזרת(סאן רופ,מגנזיום,פנסי ערפל ח"ח)

זולה לביטוח,חלפים בשפע.

306 קבריולט,לא ממש זזה,אבל לוק מאוד שיק,נדיר למצוא אחת ראויה,אבל אחלה פוז-מוביל לילד בן 18 :)

206 xs-גם כן,מאובזרת,ידנית זריזה חדישה ומודרנית,לוק צעיר ולדעתי אחת היפות בקטגוריה.

פולו 16v-בדיוק כמו הפזו',רק איכות הרכבה מעט יותר טובה,אך לדעתי גם טיפולים מעט יותר יקרים.

Porsche 944 turbo

פורסם

לא יצא לי לנהוג על האחרות אבל מניסיון של 3 שנים, ה206 תשובה מצוינת במחיר הזה...

זריזה, קלה עם 110 כ״ס, ושלי אישית מושכת הרבה מבטים (לשלי יש צבע מיוחד פנסים שקופים וכו׳).

פורסם

בתקציב של 30K כמעט בלתי אפשרי למצוא A3 תחילת שנות ה-2000. גם גולף שהוא האח היותר זול במשפחה עולה לרוב מעבר לזה. אפילו גולף 1600 שנת 2000~1999 בדגם הפשוט ביותר ועם קילומטרז' גדול לרוב זה המקסימום שאפשר להשיג בתקציב של 30K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...