Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לרכישת רכב עד 50,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים טובים,

ברשותי תקציב של כ-50,000 ש"ח ואני מעוניין לרכוש רכב

שיהיה אמין, חסכוני וכמה שיותר חדיש בשנתון.

מה ההמלצה ?

פורסם

ציין גם את הצרכים שלך בכדי למקד את חברי הפורום.

כמה ק"מ נסיעה ביום, אתה רוצה רכב משפחתי, יש לך ילדים שיסעו במושב האחורי? אתה צריך מקום לבוסטרים? אתה צריך תא מטען בגודל מסוים? גיר ידני/אוטומאטי?

תפרט.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

פורסם
ציין גם את הצרכים שלך בכדי למקד את חברי הפורום.

כמה ק"מ נסיעה ביום, אתה רוצה רכב משפחתי, יש לך ילדים שיסעו במושב האחורי? אתה צריך מקום לבוסטרים? אתה צריך תא מטען בגודל מסוים? גיר ידני/אוטומאטי?

תפרט.

אני נוסע בסביבות 100 ק"מ בינעירוני כל יום...כרגע אין ילדים אבל יש תכנונים לכך, רצוי שיהיה תא מטען וכמובן לא חשוב ידני או אוטומאט. העיקר שיהיה חסכוני ואמין עקב הק"מ הרב בשנה.

פורסם

אם מאוד חשוב לך החיסכון וכמות הנסועה שלך היא אכן גבוהה (25,000-30,000 ק"מ לשנה) הייתי ממליץ לך ללכת על מגאן DCI (דיזל). בתקציב שלך נכנסת אחת 2005/6, ידנית כמובן.

אם תמצא אחת שמורה עם ק"מ הגיוני מצאת לך בובה של אוטו.

חבר טוב מחזיק אחת כזאת, 5 דל', והוא מבסוט עד הגג.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...