Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

לפני כמה ימים התקבלתי לעבודה בחברת השכרה הם ביקשו ממני ר.ת

כאשר הלכתי למשטרה והוצאתי את הרישום היו כמה דברים לא הגיוניים.

רשום שקיבלתי 2 קנסות בגיל 11 אחד על חניה ואחד על עברות אחרות

+ בגיל 15 מסתבר שעשיתי פניה לא נכונה ושוב קיבלתי קנס.

הראתי את זה לשוטר ואמרתי שזה לא הגיוני אז הוא חיפש משו במחשב ואמר שיש קנס רשום על שמי וחתום על ידי .

לפעמים קורות טעויות וכן השוטר רשם את המספר ת.ז לא נכון ופתאום זה שלי ( עדיין לא נראה לי הגיוני )

אבל שלוש פעמים ... הסיכוי לזה הוא אסטרונומי.

מישו יוכול לעזור לי פה כי אני לא יודע מה לעשות .

מצטער על איכות התמונה אני יעלה אותה בבוקר ברורה יותר.

תודה מראש.

64057_1654957292373_1190286074_1898440_7473801_n.jpg

:-Pחייך הכל לטובה:-P

Mitsubishi Carisma 1.6 GLX

פורסם

פניה בכתב למטה הארצי לאחראי על המרשם , שיבדוק את העבירות הבלתי הגיוניות.

נקווה שאכן ימצא כי מדובר בטעות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

איך אני מגיע לשם מי אלה מה אני צריך לחפש

אם אפשר קצת לפרט יעזור מאוד

מצטער על הבורות שלי בתחום

פורסם

יתכן וזו הכתובת לבקשתך -

"בקשה לביטול רישום של תיק סגור תוגש בכתב בידי האדם שהרישום נוגע לו ותופנה לקצינת מרשם פלילי, מדור מידע פלילי, חטיבת החקירות, האגף לחקירות ולמודיעין, המטה הארצי, דרך חיים בר לב 1, ירושלים"(מתוך אתר משטרת ישראל).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

עמית

אי אפשר לסמוך עליך:-D

מיקוד?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מה הבעיה ?

לפני מספר שנים, היה ניתן לרשום רכב ע"ש כל אדם, גם באם אינו מחזיק רישיון וגם אם הינו ילד\תינוק.

אז הדו"חות שנתקבלו דאז נצברו על שם הנהג (אתה), בדגש על דו"ח חנייה שהוא פשוט, כולל עבירת אחרים.

לגבי עבירת הפנייה, הדבר אכן תמוה, יכול כי הנהג (אביך\אימך\מי שלא יהיה)הזדהה בפרטיך (ע"י רשיון הרכב) וכך זכה לשמור על גיליון נקי בזמן שאבי הכריזמטי החמוד משחק בגן המשחקים.

שבת שלום,

הוספה:

ישנם דו"חות המוגדרים כ "דו"חות פנימיים" אותם רושמים שוטרים\מתנדבים, גם ללא עצירת הרכב- וזאת ע"פ מספר הרכב ונשלחת ישירות לבעל הרכב. אז יש סיכוי שרכב כלשהו שבבעלותך ביצע עבירה, אתה מקבל הדו"ח כל עוד לא תוכיח אחרת (כי אחר נהג).

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם
מה הבעיה ?

לפני מספר שנים, היה ניתן לרשום רכב ע"ש כל אדם, גם באם אינו מחזיק רישיון וגם אם הינו ילד\תינוק.

אז הדו"חות שנתקבלו דאז נצברו על שם הנהג (אתה), בדגש על דו"ח חנייה שהוא פשוט, כולל עבירת אחרים.

לגבי עבירת הפנייה, הדבר אכן תמוה, יכול כי הנהג (אביך\אימך\מי שלא יהיה)הזדהה בפרטיך (ע"י רשיון הרכב) וכך זכה לשמור על גיליון נקי בזמן שאבי הכריזמטי החמוד משחק בגן המשחקים.

שבת שלום,

הוספה:

ישנם דו"חות המוגדרים כ "דו"חות פנימיים" אותם רושמים שוטרים\מתנדבים, גם ללא עצירת הרכב- וזאת ע"פ מספר הרכב ונשלחת ישירות לבעל הרכב. אז יש סיכוי שרכב כלשהו שבבעלותך ביצע עבירה, אתה מקבל הדו"ח כל עוד לא תוכיח אחרת (כי אחר נהג).

מותר גם היום לרשום רכב על עולל

אבל שייתכן וזו התשובה למקרה של הבחור:mm_mad::roflmao:

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קודם כל תודה רבה עמית .

ולחלק שבו אולי היה רכב שרשום על שמי זה ממש לא הגיוני כי אני עליתי לארץ רק בשנת 2000

אז אתם מבינים את הדילמה שלי

ולא נראה לי הגיוני שנתנו לי מספר זהות של מישו שכנראה נפטר לפני עלייתי ארצה

ושוב תודה.

פורסם
פניה בכתב למטה הארצי לאחראי על המרשם , שיבדוק את העבירות הבלתי הגיוניות.

נקווה שאכן ימצא כי מדובר בטעות

עם המשטרה שלנו עוד יאשימו אותו בנהיגה ללא רישיון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ולחלק שבו אולי היה רכב שרשום על שמי זה ממש לא הגיוני כי אני עליתי לארץ רק בשנת 2000

אז אתם מבינים את הדילמה שלי

מה עם תעודת עולה? יש לך אחת כזו?

שמציינת את תאריך עליתך ארצה.

במידה ואין ברשותך אני בטוחה שבמשרד הפנים יסייעו לך להנפיק את תאריך העליה שלך בתור מסמך רשמי שתוכל לפנות איתו לגורמים המתאימים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמע, במדינה שבא מחסל את מבחוח מישהוא שמת במלחמת יום כיפור, המצאת/ הדבקת דו"ח נהיגה שלא קשור אליך זה משחק ילדים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...