Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קראתי וקראתי וקראתי, וככל שקראתי יותר התבלבלתי

אני מחפשת רכב בינוני משפחתי,לא קטן, עד 40 אלף ש"ח

חשוב שיהיה חסכוני בדלק (100 ק"מ ביום לעבודה)

חשוב שיהיה נוח ומפנק

ירדתי מהשברולט אוואו ביג, הודות למוניטין הרע שלה פה בפורום וגם בשוק (נמכרת ב-20K מתחת למחירון)

כעת אני פשוט אובדת עצות:roll:

אשמח לעזרתכם האדיבה!

פורסם

שלום

אם מה שחשוב לך זה בעיקר חסכוני בדלק אז עד כמה שאני יודע אין כל-כך הרבה הבדל בין המשפחתיות-קומפקטיות (אקסנט אוואו ושות') לבין המשפחתיות 1600 ה"מסורתיות". עד כמה שאני יודע הכי חסכוניות בדלק הן טויוטה קורולה והונדה סיויק אבל הן גם מאוד יקרות יחסית לאופציות האחרות, ב 40K אולי תצטרכי להתפשר על 2003 או משהו כזה. עוד אופציה היא רנו מגאן (שמעתי שגם חסכונית יחסית) למרות שאני אישית לא הייתי מתקרב לצרפתיות ולו רק בגלל הגיר הבעייתי.

חוץ מזה לדעתי על 100 ק"מ ביום (2000-2500 בחודש? כמעט 30K בשנה?) אולי כדאי לך לחפש בכלל רכב דיזל (סקודה אוקטביה?) שיצרוך פחות, משמעותית מרכב בנזין מקביל.

דרך אגב אולי יוכל לעזור לך האתר הזה להשוואת צריכת דלק (שאנשים הזינו) בדגמים השונים:

http://www.kml.co.il/

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ומה לגבי מאזדה 3 2005?

האם זה רכב חסכוני בדלק?

האם הוא נסחר סביב השווי האמיתי שלו- כך שלא תהיה לי בעיה למכור בעת הצורך?

מהו טווח הק"מ למודל 2005 שלא היתם ממליצים לקנות מיד 2?

ושאלה אחרונה וחביבה (מבטיחה..)- היכן אפשר לברר מחירון מהימן של רכב ולא בלוי יצחק?

ת ו ד ה ר ב ה ! ! :-D

פורסם

מחירון מהימן ונחשב הוא לוי יצחק,

מאזדה 3 רכב סחיר מאוד, אך כיום היצע הרכבים גדול ולכן השוק יחסית חלש,

מאזדה 3 ממש לא רכב חסכוני.

פורסם

לגבי המאזדה 3, הנתונים מראים שהיא עושה בין 10-11 לליטר,זה לא נכון?

והיכן אוכל למצוא מזדה 3 שנת 2005, ולא ביד 2?

לאילו חברות ליסינג\מגרשים מומלץ ללכת כדי למצוא רכבים בהזדמנות?

אני חוששת שהתקציב שלי קצת דל למכונית כמו מזדה 3, לא?

פורסם
לגבי המאזדה 3, הנתונים מראים שהיא עושה בין 10-11 לליטר,זה לא נכון?

נתוני דלק "יבשים", אני לא אוהב את ההגדרה הזו של "כמה הרכב אוכל בממוצע?" מה אומר 10-11 ליטר בדיוק? בעיר? מחוץ לעיר? משולב? כמה משולב? 50-50 או 70-30 נניח?

לדוגמא נתוני צריכה רציניים נשמעים ככה:

עירוני - 1/6.5

בינעירוני - 1/12

משולב? אין דבר כזה "משולב" - בחלוקה שווה זה יוצא יותר מ 1/9 אבל זו לא האמת כי הרכב נוסע יותר בתוך העיר (הדוגמא היא על הרכב שלי ספיציפית...) אז זה יוצא קרוב יותר ל 1/7.5

בכל אופן הכוונה שלי היא שצריך לדעת בדיוק כמה בעיר וכמה בחוץ? ככה תוכלי פחות או יותר לדעת כמה זה ייצא לך עפ"י החלוקה אצלך (זה שונה אצל כל אחד וזה לדעתי שיקול חשוב מאוד למי שצריכת הדלק כן מעניינת אותו בשעת חיפוש רכב)

והיכן אוכל למצוא מזדה 3 שנת 2005, ולא ביד 2?

לאילו חברות ליסינג\מגרשים מומלץ ללכת כדי למצוא רכבים בהזדמנות?

אני חוששת שהתקציב שלי קצת דל למכונית כמו מזדה 3, לא?

לדעתי במקרה של המאזדה, יש מבחר כל-כך גדול כך שאין בעיה להשיג משהו טוב, או יד-2 או מטרייד-אין של היבואנים (כלמוביל, UMI וכו'...), אני בטוח שעקב הפופולריות של הרכב בארץ (נמאס לי לראות כל כך הרבה מאזדות :-P) לכל יבואן יש מלאי של כאלה שהוחלפו בעסקאות כאלה ואחרות, לדעתי כדאי לחפש אצל אלה שגם נותנים אחריות מסויימת וגם נחשבים אמינים יחסית לכל מיני מגרשים מפוקפקים.

חוץ מזה בלי קשר לאיזה רכב זה יהיה בסוף, כדי למקסם את החיסכון בדלק כדאי יהיה לך לחפש עצות בפורום או בכל מקום אחר על איך לנהוג בצורה חסכונית, יש הרבה חסכון פוטנציאלי בקטע הזה ללא קשר לאיזה רכב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...