Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת Oil pressure נדלקה - AUDI A3 2006 2.0FSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וחג שמח,

הנה בעייה מעצבנת,

היום לאחר נסיעה של שעה לערך נדלקה לי לפתע נורת לחץ שמן,

עצרתי בצד בדקתי את גובה מפלס השמן (נבדק גם לאחר שהרכב נח כ - 30 דקות) והכל תקין לא פחות אך לא יותר מהמקסימום

המסומן על המד.

מה דעתכם?

מכיוון שאין מוסך פתוח אני פשוט תקוע ולא רוצה להזיז את הרכב (למזלי זה קרה דקה לפני שהגענו לחניית הבית) נשאר בידי

להיוועץ עמכם.

אגב,

הממיר הקליטי שלי לא תקין והוא מוחלף ביום ראשון (האם יש קשר בין השניים?)

אודה לכם על כל פיסת מידע שתחכים אותי על מנת שאוכל לדעת איך להתנהל מול המוסך.

בברכה וחג שמח,

כהן יניב

• ספונסר פורום
פורסם

כבר נתקלתי בתקלה הזאת יותר מפעם אחת והתוצאה היתה

חיישן לחץ שמן תקול .

מחירו של מקורי כ 120 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בכל מקרה אל תיסע ברכב ובטח שלא להתניע אותו, גרור את הרכב למוסך ושיחברו שעון לחצי שמן, אם הלחץ תקין אז חיישן לחץ השמן תקול.

למרות שרון צודק עדיין אל תיקח סיכון מיותר.

פורסם

דבר אחד קטן.

ברכבי פולקסוואגן/אודי, יש שתי התראות לנושא שמן ושתיהן מופיעות באודי בצג ה LCD בלוח המחוונים :

1). לחץ שמן בצבע אדום

2). גובה/איכות שמן בצבע צהוב

ברכב מודל 2006, סיכוי לא גבוה לתקלת לחץ שמן, אבל אם היא אכן הופיעה (סמן בצבע אדום), גרור את הרכב למוסך.

אם במקרה ההתראה בצהוב, אתה יכול לסוע בעדינות עם הרכב ולהגיע למוסך לצורך בדיקת מפלס/איכות שמן, או תקלת חיישן גובה שמן (זו תקלה יותר נפוצה).

• תוכן חדש...