Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרובי משפחה מעוניינים להחליף את המאזדה 3 שלהם ברכב אחר גדול יותר. הם רוצים רכב מעט יותר רחב, ששני מבוגרים יוכלו לשבת בו בנוחות ביחד עם כיסא לילדה (בת 3). המאזדה 3 צרה להם מדי.

התקציב הוא כ-160,000 ש"ח. הצעתי להם את המונדיאו, אבל הם לא אהבו אותה. לדבריהם, היא הרבה יותר כבדה ואיטית מהמאזדה שלהם. בגלל שמעולם לא נהגתי במונדיאו, אני לא יכול להתייחס מעבר לכך שזו התחושה שלהם. הם בדקו גם את המאליבו 2,400 סמ"ק, הבעל אהב אותה מאד והאישה לא. האופציה השלישית שלהם היא מאזדה 6, שהאישה אוהבת והבעל לא.

מבחינת מחיר, השברולט יוצאת זולה בכ-15,000 ש"ח אם מתייחסים לתוספות שמגיעות אליה ולהפרש במחיר המימון. מצד שני, הם נוהגים כ-50,000 ק"מ בשנה, כך שהשברולט יכולה לצאת יקרה משמעותית אם התיקונים יעלו בה יותר (ה-3 שלהם, עם מעל 220,000 ק"מ, היתה במוסך רק עבור טיפולים שוטפים. די מרשים...).

את ה-B4 הורדנו מהשולחן כי נראה לנו שהיא לא עדיפה על ה-6 בשום דבר מהותי. ה-S40 ב-180,000 ש"ח מעל התקציב שלהם. הצעתי גם את הפלואנס 2 ליטר, שגם חוסכת להם כסף, אבל הם לא רוצים רנו. אם רק היתה פריוס יותר גדולה...

אשמח לרעיונות נוספים או סתם להערות.

פורסם

זו הייתה לפני שנתיים הדילמה שלי - לקחתי את המאזדה 6 .

גם היום , קשה לכוון על דגם אחד מהרכבים הללו כיותר מוצלח - ההחלטה היא יותר מהנסיון בעבר והדרישות של הנוהגים ברכב .

המונדאו והמאליבו רכבים טובים - הבעיה , לדעתי גדולים מידי וקצת בעייתיים מבחינת שמירת ערך וטיפולים .

הם מרווחים מאוד - ולנסיעות ארוכות נוחים - מבחינת חובב ההגה , ובמיוחד אם הגיע מהמאזדה 3 השובבה - עדיף את ה 6 .

ה 6 קצת יותר הדוקה ומעניינת , אבל גם יותר קשוחה , ובנסיעות על כביש משובש פחות נוחה .

יש עוד דגם רכב מתאים ה הונדה אקורד 2.0 קונפורט - יותר יקרה כ 180,000 ש"ח - אבל , יש אפשרות לקצת תמרון במחיר ..

היא נמכרת ל חבר ונכי צה"ל בהנחות של כ 14,000 ש"ח - כדאי לבדוק .

לגבי הסופרב - לא אהבתי ועדיין נראת בעיני לא מושכת בעין .

מבחינת נתונים טכניים וסלון - מעולה , הלואי והיו משתילים את הנתונים הללו ב 6 .

הבחירה צריכה להיות אחרי נסיעה ברכבים הללו ושקלול ההעדפות שלכם בלבד - לא רעיונות של אחרים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אין אפשרות למתוח את התקציב. אחרת המאליבו 3.5 ליטר היתה הופכת לאפשרות המועדפת.

הם עדיין לא נהגו ב-6. לדעתי נראה פשוט מי מחזיק במושכות במערכת היחסים הזו, אבל אשמח לרעיון מהפכני.

אה, הם צריכים רכב חדש (ענייני מס), רכב בן שנה לא יועיל להם.

פורסם

לא מדובר על רכבים בני שנה - חדשים מהחנות :lol: מהיבואן .

יש לי את ה 6 החדשה .

והמשוכות ,:roll: יש הבדל , בידיים הנכונות - אצלה .

רק לשמוע במשך שנתיים את ההירהורים שלה , אם היינו קונים את .. שווה לקנות את דעתה .

ומנסיון , לא מחקר , בחורות אוהבות את העיצוב של BMW 3. 5. אלפא ומאזדה 6 .

ושוב - כדאי לבדוק גם את האקורד .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני הייתי מוריד את האקורד כי היא ממש לא מרווחת.

ממליץ להם להגיע לאולם תצוגה ל סקודה ולבחון את המושב האחורי של הסופרב, קשה לי להאמין שהם ישארו אדישים.

בנוגע ל-B4, מדובר ברכב מאוד גדול ומרווח וגם רמת האיבזור טובה, מדוע פסלתם אותו? לפי דעתי זו אופציה מעולה.

הצעה נוספת היא טויוטה אוונסיס בגירסת הסטיישן שיכולה להתאים.

בהצלחה, חג שמח ושבת שלום.

פורסם

עם קילומטראז' כזה הייתי שוקל רק דיזל. לדעתי סקודה אוקטביה דיזל נכנסת ברשימה ותהיה מרווחת יותר ממאזדה 3. ולגבי ענייני אמינות, עובדה שזה רכב מאוד אהוב ע''י נהגי מוניות ושוטרים שנוסעים המון בשנה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אפשרות נוספת שנכנסת במשוואה - ניסאן קשקאי 2.0 2X4 אוטו'.

אם הם מאוהבי תנוחת ישיבה גבוהה, התנהגות כביש טובה, מנוע עם 140/20 שמשודך לת"ה אוטו' רציפה בעלת 6 הילוכים(והרי אינם מחפשים רכב שטח), זהו רכב הפנאי שיתן מענה לשניהם.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אין שומדבר רע או פסול בסופרב. יש גם TDI עם 170 כ"ס.

תבדקו גם את המונדיאו. אופציה נהדרת.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עצה טובה שילכו על מאזדה 6 פרימיום חדשה מנוע 2500 מרווח פנימי עצום ורכב טוב מהיר זריז וגם מפואר.

ואם רוצים עוד פוזה אז שיקנו בצבע שחור עם קצת ניקלים וגאנטים משהוא מגניב ואחלה אוטו.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

50K בשנה זה רק דיזל או הסבה לגז.

יש עכשיו מבצע ב"חבר" על דגמי סובארו וזה בהחלט שווה בדיקה.

אני בכל אופן הייתי בודק ברצינות את האוקטביה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם הרכב בבעלות הזוג אז בכמות ק"מ שנתית כזו הבחירה ההגיונית היא דיזל, מה שלדעתי מהווה גורם משפיע בבחירת הרכב עקב מיעוט רכבי דיזל בשוק.

אוקטביה 2008 בה אני נוהג צורכת בממוצע 1-15 בנהיגה די תובענית.

המונדאו של אישתי בנהיגה ממוצעת-עדינה צורכת 1-8 וזה דומה לנתון שמזדה 6 או מליבו יתנו בתנאים כאלו.

• תוכן חדש...