Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוק ל106 ראלי MK2

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזאת אומרת??

אישתי!!!

חפש אןתה בפייסבוק

היא מצלמת האופן מקצועי

יש לה גם דף עסק בשם "אילנית-צלמת ילדים ואירועים קטנים"

אני סתם מנצל אותה לצלם את האוטו

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
רק מי זו אילנית בלגיל?

מזאת אומרת??

אישתי!!!

הצילומים נעשו ע"י אישתי -אילנית סולומון

זאת הסיבה שהוא שאל מי זאת אילנית בלגיל..

חיים, זה נראה כביש מדהים!!

נעשה לשם גיחה ביום אחד..

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
חח ילדי הראלי

גם לך היה לא?

לגבי צביעה אין לי כסף לזה

ואם כבר יש כסף אני משקיע על דברים אחרים לאוטו

לשאול אותי אם היתה לי ראלי זה כמו לשאול את אחמדינג'אד אם הוא עומד דום בצפירה ביום הזכרון לחללי צה"ל

:lol:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סבבה אייל לא הבנתי אבל לא חשוב ,פשוט הבנתי באחד בשרשורים ששהיתה לך ראלי

אני ישמח גם לתגובות ביקורת[חוץ מעניין הלוחיות,למדתי איך לטפל בהם יותר טוב]

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
זאת הסיבה שהוא שאל מי זאת אילנית בלגיל..

חיים, זה נראה כביש מדהים!!

נעשה לשם גיחה ביום אחד..

עודד.

אין בעיה עודד עודד אתה תהנה שם

רק כך בחשבון שזה שעתיים וחצי לשם אז צריך לצאת מוקדם[ותפסיק להתבכיין שאני אומר מוקדפ]

וכן אני מתכוון ליציאה ב4 וחצי!!!

פורסם
לשאול אותי אם היתה לי ראלי זה כמו לשאול את אחמדינג'אד אם הוא עומד דום בצפירה ביום הזכרון לחללי צה"ל

חאלס,

תודה שאם היתה לך הזדמנות היית מזמן מוותר על כל הוואגיות המנוזלות האלה ועובר ל-106-ראלי-שילדה-מטורפת !!!

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה תודה

האמת שעשינו עוד סשן

יום שישי

לעלות אותו?

פורסם

לאישתי שתערוך אותם קצת

תיקונים וישורים וכאלה

יש לנו המון תמונות לסדר מעל 500[של כל מיני אירועים]

היא תגיע לשלי בקרוב

אני יעלה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבטחתי ולכן אקיים

הנה עוד כמה תמנות שתולמו על הבוקר! 4 וחצי

image009.jpg

image010.jpg

image017.jpg

image028.jpg

image033.jpg

image035.jpg

image036.jpg

image038.jpg

image039.jpg

image046.jpg

פורסם

אוי כמה שהמקורית יותר יפה מהמשופרת (חיצונית) בתמונה האחרונה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אתה מדבר על הימנית שיותר יפה נכון??

כי זאת שלי!!!

פורסם

תשמע... יש בחור בשם "ישי", יש לו גם ראלי, דור שני.

יש לו ג'אנט שהוא קנה אותו מאיזה מר בחור טחונסקי חבר שלי...

קוראים את הג'אנט הזה Compomotive... אתה הולך לישי, מפרק לו אותו מהאוטו, ושם אצלך.

ואז - האוטו נראה מדהים !!! :wink:

זה הג'אנט, דרך אגב. טחונסקי ואני גם צבענו אצלו בזמנו את הקאליפר לכחול תואם.

מדהים, מדהים, מדהים.

MO1780_l.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...