Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בוק ל106 ראלי MK2

madriver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מדבר על הימנית שיותר יפה נכון??

כי זאת שלי!!!

אכן כן

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מאוד נחמד.

התמונה image017.jpg הכי מוצאת חן בעיני מכל הסט.

עם איזו מצלמה צילמו את התמונות?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לגבי הגאנט

אני לא מוצא משהו יותר יפה מהמקורי של הראלי גם זה הכחול זוהר לי מידי

לחבר שלך ישי תגיד לו שיכנס לפורום PSI

וTZVIPPER לאיזה תמונה אתה מתכוון?

והמצלמה זה

D90

ולא פחות חשוה הצלמת

אילנית בלגיל

חפשו אותה בפייסבוק

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

התכוונתי לתמונה הזאת שאהבתי במיוחד:

image017.jpg

הייתי ממליץ בפוטושופ "לתקן" את הפגוש בשביל התמונה, אז זו תיהיה תמונה ברמה של קטלוג.

הרכב בזוית הזאת עם גלגלים מופנים הצידה, הרקע והשמיים המדהימים הופכים תמונה הזאת למיוחדת.

אגב, D90 זו אחל'ה מצלמה ואותי משמח שאישתך ניקוניסטית (במיוחד לאור הפופולאריות שצובר קנון בשנים האחרונות). אני נאמן למותג הזה בכל השנים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם לדעתי התמונה עם האור שמש ברקע פשוט מיליון דולר (היה יותר ממיליון אם לא היו הקילופים בפגוש :wink: ).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

בקטע של פוטושופ אנחנו עוד לומדים

ותודה על התגובות

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

טיזר קטן לסט תמונות שיעלה השבוע....

המון תודות לאישתי-אילנית בלגיל סולומון[חפשו אותה בפיייסבוק]

ועוד קצת תודות למוסך גבע ת"א-רונן ויוסי ונתרמו להשאר ולנקות את המוסך רק כדי שנוכל לצלם שם הרבה אחרי שעות העבודה.

התמונות מדברות בעד עצמן :)...

887271_594964500533678_18393599_o.jpg

פורסם

חייב לדחוף את המוסך הזה בכל מקום? לא מבין את הקטע הזה, יש מדור פרסומי בפורום.

האוטו עבר שינוי ונראה טוב, הזמן יעיד על הצבע.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

יש לכם בעיה אמיתית עם אומדן מרחק, אה?....... :wink: (בהקשר לזה שגם הפגוש שעבר צביעה כבר מלא בשפשופים חדשים...).

מעבר לזה נראה מסקרן רק תעשה טובה תוריד את המדבקות המיותרות האלה של המוסך אותו אתה מפרסם (בטח בתמונת הטיזר שם יש מדבקה שאפילו לא הודבקה ורק פוגמת בתמונה...).

אחלה רכב בכל אופן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

DSC_0050.jpg

DSC_0071.jpg

DSC_0089.jpg

DSC_0090.jpg

פורסם

חח פג'ו בסביבתה הטבעית... ;)

כל הכבוד על התמונות, הסט אחרון ממש קפיצת מדרגה מבחינת חיצוניות הרכב והצילום.

תשתדל לשמור עליה שתשאר נקייה כמוו בתמונות האחרונות...

עוד!!

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...