Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הפרס על התנהגות טובה שהם קיבלו ממני. שלושתם לא ידעו איך להודות לי כאשר הודעתי להם שאני לא רוצה את כספם. תשאל למה? אולי בפעם הבאה שיקרה להם מקרה דומה עם נזק גדול בהרבה הם גם ישימו פתק.

אני מוריד את הקובע. האמת שגם הייתי מוותר על כמה מאות שקלים מרוב ההתרגשות.

הקטנניות המכוערת הורסת כאן כל חלקה טובה. אגב, "פראיער" - באידיש "איש חופשי" הוא אחד שלא מבריק בשכלו והעבריינים היו מפתעים אותו להיכנס למשחק הכלפים ובנוכלות גוזלים את כספיו. ולזה שמוותר לאיש הגון וישר יש כינוי אחר - "הג'נטלמן". כאשר מבלבלים בין "פראיער" ל"ג'נטלמן" מקבלים חברה שלא נעים להיות בה.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה הפרס על התנהגות טובה שהם קיבלו ממני. שלושתם לא ידעו איך להודות לי כאשר הודעתי להם שאני לא רוצה את כספם. תשאל למה? אולי בפעם הבאה שיקרה להם מקרה דומה עם נזק גדול בהרבה הם גם ישימו פתק.

אני מוריד את הקובע. האמת שגם הייתי מוותר על כמה מאות שקלים מרוב ההתרגשות.

הקטנניות המכוערת הורסת כאן כל חלקה טובה. אגב, "פראיער" - באידיש "איש חופשי" הוא אחד שלא מבריק בשכלו והעבריינים היו מפתעים אותו להיכנס למשחק הכלפים ובנוכלות גוזלים את כספיו. ולזה שמוותר לאיש הגון וישר יש כינוי אחר - "הג'נטלמן". כאשר מבלבלים בין "פראיער" ל"ג'נטלמן" מקבלים חברה שלא נעים להיות בה.

חברים גם אני אזרח טוב למופת, אני מזמין אותכם לשלוח לי 250 ש"ח מתנה על אזרחות טובה.

לקבלת הכתובת צרו איתי קשר בפרטי . תודה רבה , כן ירבו פראיערים כמוכם,

אני בטוח שאחרי שתשלח לי 250 ש"ח תרגיש איש חופשי ביותר כבר כתבתי ואכתוב שוב שבשבילי סכום זה הוא יום וחצי עבודה !

פורסם
כן ירבו פראיערים כמוכם

בת"א ישנו המועדון "בית דני" ובו נותנים ארוכות צהריים וערב חינם. אוכל לתת לך את הכתובת בפרטי. אם תתמיד לבקר שם תוכל לחסוך הרבה יותר מ-250 ש"ח. ולקבל כסף ממני? לא נראה לי שאתה בין האלה הנדירים כמו הכוכבים בזריחה אשר משאירים פתקים.

פורסם

סופרבמבה, אני לא יודע מה אתה מבין בחוקי עבודה, אבל כיום אין דבר כזה התלמות בחינם, כיוון שפעם היתה למעסיקים שיטה לעשות התלמדות חינם ואז לאמר שהוא לא מתאים להם.

עבדתי 2 ערבים באולם אירועים, הייתי אמור לקבל 280 שקלים, אבל אותו אחד סירב, אפילו שבשתי הערבים עשיתי 300 שקלים טיפ ואכלתי כמו שצריך, לא ויתרתי לו, אני לא בן אדם שיעבוד חינם ובסוף קיבלתי את הכסף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני למדתי משהוא מהשרשור הזה ואני בטוח שעוד הרבה הגיעו למסכנה הזות והם לא כתבו את זה פשוט

אם דפקתי ולא תפסו אותי בורחחח ולא משאיר שום פתק בארץ כמה שלא תנסה לצאת בסדר מול כול השאר שבכול מקרה לא היו יוצאים בסדר אתה נידפק.

רוב הסיכויים שלא היו משאירים לך פתק והיתה מתקן הכול על חשבונך לבד הבן אדם בא ביוזמתו ונותן תיקח זה סכום קטן לא משהוא מטורף .

פורסם

^^^

בא ביוזמתו אלק...הבן אדם בא ביוזמתו ודפק שירוקו חדשה:evil: . זה הדבר היחיד שהוא עשה ביוזמתו. עכשיו שישלם על תיקון נורמאלי ולא על תיקון של פחח חאפר שהאוטו יראה כמו 99 אחוז מהמכוניות הנעות פה על הכביש.

אם אחד כמוך שהיה בורח לא הייתי מדבר בכלל אם הייתי קולט את הרכב, פשוט למחרת היית מוצא את האוטו על בלוקים עם מכות פטיש על כל הפח.

פורסם

אני מבין את הבחור שלא מוכן לשלם.

עברתי מקרה דומה שבו אני הייתי הפוגע.

היה שפשוף קל ביותר שלדעתי יכל לרדת בפוליש.

עמדתי בצד - שמתי פתק והבחור חזר אלי עם 800 שקל הערכת מחיר.

לא הסכמתי - הלכנו ביחד לפחח שאני מכיר והמחיר ירד ל 300 שקל.

לדעתי היית צריך לשלוח לו הצעת מחיר לפני התיקון.

פורסם

הי אמיר,

אני במקומך לוקח את הכסף שהבחור מציע ( הודעה מלאה באשמה).

בנוסף מקבל הצעת מחיר לצביעת הפגוש במוסך מרכזי (הימור שלי על 1500 ש"ח +).

לאחר מכן שולח לבחור מכתב בו אני דורש את שאר הכסף.

במידה ולא יישלם, תובע אותו בבית משפט לתביעות קטנות תוך שאני מוכיח לשופט מס' נק':

א. הבחור פגע ברכב חדש- צילום של הפגיעה.

ב. עלות התיקון במוסך המרכזי היא - 1500 ש"+-

ג. עלות תיקון במוסך מקומי- 580 ש"ח בלבד.

ד. הבחור מודה באשמה אך שילם רק 250 ש"ח כי זה מה שהתאים לו.

ה. מכתב דרישה על שאר הכסף ונסיון לפתור את העניין מחוץ לכתלי בהמ"ש

ו. תביעה על שאר הכסף + אקסטרות קטנות כגון נסיעות, הפסד יום עבודה ואגרה.

אין מה לעשות, צריך לקחת אחריות על כל הנזק ולא רק על מה שנראה לעין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

^ למה לפרנס סתם מוסכים?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

כאשר אני קורה את התגובות איך למצות את הדין עם משאיר הפתק אני נזכר בביטוי האיידישי "א גאיץ פערדבערט דער פראייער" - "החמדנות הפילה את הפראיער". ובמיוחד מעציבה אחת התגובות האלימות.. נשאר הרושם שלא חסרים הקאקערים שמרגישים לא פחות מראשי חמוללות הפשע.

פורסם

אתה מזכיר לי את השופטים שלנו במדינה שכל פושע ועבריין יוצא לחופשי או מקבל עונש מגוחך. אותי חינכו אחרת! כשהייתי ילד קטן ועשיתי משהו מפגר או אסור הייתי מקבל כמה הצלפות עם חגורה מאחורה והכאב לימד אותי לקח שזה אסור, מצד שני אותו אחד שדופק רכב ומחליט לברוח כניראה קיבל רק "נו נו נו" במקרה הטוב. אז אתה יכול ליקרוא לתגובה שלי "אלימה" העובדה היא שאם זה לא בישביל "להחזיר למישהו באותו מטבע" אני בחיים לא אעיז לגעת אפילו למישהו ברכב, אפילו לא להשען או לשבת על הרכב. אז כן אם הבן אדם מחליט לברוח ולא להשאיר פרטים ואני קולט את כל הארוע מהחלון ויודע של מי הרכב אני אלמד אותו לקח כואב אישית כי מהמשטרה לא יצא שום דבר חוץ מ"תיק שיסגר מחוסר עיניין לציבור".

פורסם

כמה שאתה אומר שתלמד את המישהוא הזה לקח אתה אף פעם לא יכול לדעת על מי תיפול בכול מיקרה ברור שאני מסכים שאם אני היתי קולט מישהוא דופק לי תרכב ובורח תהיה בטוח גם אני היתי מוצא אותו אבל זות לא הפואנטה.

הבן אדם השאיר פתק וחשב על תיקון מסויים והוא הלך תיקן בלי לדבר איתו על הסכום .

אני מאמין אם הוא היה אומר לי פני זה את הסכום ובא איתו למוסך בישביל להבין למה צריך ליצבוע את כול הטמבון זה היה אחרת.

בכללי מה שכתבתי למלה על זה שכמה שאתה יוצא בן אדם בארץ אתה נידפק יותר זה לא רק בקשר לרכב זה בקשר לכול דבר שקיים לפי דעתי דופקים את הטובים ולא את המניייקים

פורסם
ועשיתי משהו מפגר או אסור.

מה שאתה מתיימר לעשות הינו לא רק מפגר ואסור אלה פלילי. באנגלית זה נקרה "Vigilante" וברוסית "Cамоуправство" ואלה הן הכותרות לסעיפים פליליים מתאימים. בעיברית זה אמור להקרא "לקיחת חוק לידיים" אך נופל תחת ההגרדתו של הסעיף 413 ה של חוק העונשין התשל"ז -1977:

413ה. חבלה במזיד (תיקון: תש"ן)

ההורס או פוגע במזיד ברכב או בחלק ממנו, דינו - מאסר חמש שנים.

העובדה שהמשטרה מתייחסת בזילזול לפגיעות ברכושם של הבלתי-מיוחסים זו כבר סגה אחרת שדי משתלבת בתרבות הכללית. אך אם וכאשר התיקים מגיעים לבתי המשפט - העונשים והקנסות יכולים להיות לא קלים. כך למשל קרה לא מכבר לגברת השורטת והבורחת באולמו של כב' השופט טננבוים בירושלים. הגברת לא רק זכתה בקנס 4-ספרתי אלה גם בשלילה לא קצרה.

פורסם

על זה שאותו אחד עוד מתווכח על נזק שהוא עשה (לא משנה אם בסוף הוא הודה שזה הוא והשאיר פרטים) ובסוף לא מוכן לשלם את הסכום, הייתי "נכנס" בו עם הביטוח ובסוף הוא יצטער על זה שהוא לא שילם את ה600 שקל המסכנים האלו. פגעת ברכוש? נכנסת ברכב תשלם את המחיר. אל תנסה להתחמק ולהמציא תירוצים שהיה אפשר למזער את המחיר. אני במקומך מבהיר לו שאם הוא לא מוכן לשלם את מלוא הסכום (עכשיו אני מדבר מתוך עיקרון ולעזאזל הכסף) אתה מפעיל ביטוח. תיתן לו יום לישון ותראה איך הוא חוזר אליך.

• תוכן חדש...