Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכרטיס שופרסל משלמים 35 אגורות פחות לליטר על המחיר הרשמי (בתדלוק מלא) ...

זו הסיבה היחידה שאני לא מבטל את הכרטיס הזה כי בשופרסל אני כבר כמעט לא קונה.

ניצחתי, עם ה-YOU של מגה יש לאמא שלי הנחה של 40 אגורות בדור אלון.

וימי שישי בכל התחנות דלק בקרית גת מקבלים עיתון חינם מעל 150 שקלים, אבל ב-10 בבוקר כבר נגמרים כל העיתונים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין שאף אחד ממכם לא כתב, את הדבר היחיד והבטוח, שכולנו מקבלים אחרי כל תדלוק:

חור מוגדל יותר בכיס! ! !

ועכשיו ברצינות:

אצלינו בדרום הרחוק, אנחנו מסתפקים כמו שרבים אחרים כתבו, בדלק נקי ורמתדלק נורמלית.

מקבלים? עיתון בתדלוק מעל 200 שקלים, הבעייה היא שיש רק 60 יחידות, ולא בז*ן שלי לרוץ לתדלק מהר מהר, בשביל חתיכת עיתון שממילא אקנה.

אייס קפה?

לא טעים, לא מעניין, לא אטרקציה.

מים? אחרי שראיתי מאיפה מביאים את המים הנ"ל, ואיך מתייחסים אליהם (שמש, אבק, חולות, נופלים על הכביש 60 פעמים ביום)

כבר מעדיף מי ביוב.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

מכל התחנות שתדלקתי (ותדלקתי בהרבה מאוד תחנות) הכי מפנקת הייתה:

תחנת "דלק" הראשונים באשדוד.

בתדלוק מעל 150 ש"ח - עיתון + לבחירה ברד/אייס קפה/ קפה/ פופקורן/ גלידה אמריקאית, ימי שישי אתה מקבל את העיתון ומגזינים נוספים בפנים: *לאשה *בלייזר *דיסני לילדים ועוד כמה מקומונים.

בתדלוק מעל 30 ליטר, שטיפה חיצונית חינם.

מה גם שאין שם שירות עצמי וכל העמדות הם בשירות מלא ואתה מקבל מחיר זול יותר מתחנות דלק אחרות בשירות עצמי.!

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם
מכל התחנות שתדלקתי (ותדלקתי בהרבה מאוד תחנות) הכי מפנקת הייתה:

תחנת "דלק" הראשונים באשדוד.

בתדלוק מעל 150 ש"ח - עיתון + לבחירה ברד/אייס קפה/ קפה/ פופקורן/ גלידה אמריקאית, ימי שישי אתה מקבל את העיתון ומגזינים נוספים בפנים: *לאשה *בלייזר *דיסני לילדים ועוד כמה מקומונים.

בתדלוק מעל 30 ליטר, שטיפה חיצונית חינם.

מה גם שאין שם שירות עצמי וכל העמדות הם בשירות מלא ואתה מקבל מחיר זול יותר מתחנות דלק אחרות בשירות עצמי.!

מאיפה הבאת את השטות הזאת, גל הראשונים זאת התחנה הכי יקרה באשדוד נראה לי, אני לא יתקרב לשם גם אם יציעו לי לאפה בחינם.

6.41 לליטר בכל העמדות.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חשבתי שרק אני לא מקבל כלום בפז בדרך פיק"א :roll:

האם זה ככה בכל תחנות 'פז'?

בפז בשנים האחרונות כנראה הבינו שכסף גדול יותר מקבלים מחנויות הנוחות שפזורות ברחבי תחנות הדלק.

בעבר היו מחלקים עיתונים בחינם על תדלוק מעל 120 ש"ח בימי שישי בבוקר.

בשלב מאוחר יותר התחילו לשלב תדלוק עם גביה של של מחיר סימלי עבור עיתון של שבת (בתקופתי זה היה 4-5 ש"ח), בשבוע הראשון לקוחות התלהמו ועזבו את התחנה, ועיתונים רבים נשארו, שבוע אחרי הלקוחות חזרו תדלקו ורכשו את העיתון.

לפז יש כמות תחנות דלק גדולה ביחס למתחרות שלה לכן היא יכולה להרשות לעצמה לא לחלק הטבות ודרבון למתדלקים בתחנה.

אני לדומא ונהגים רבים אחרים, יעדיפו לקבל דלק ללא תוספות של מים בו, ולתדלק בתחנה קבועה ללא הטבה, מאשר ללכת לתחנה מתחרה שנותנת לך עיתון ובקבוק של מים כמו שאמרו אל תוך מיכל הדלק בנוסף.

*פז סביון וקרית אונו נותנות בסופ"ש סקניה מעל 75 ש"ח בחנות חלה או עיתון פנאי פלוס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הנחה מהכרטיס של מולטי עזריאלי 35 אג' הנחה כשהמחיר לליטר עולה 6.41

מתדלק בסונול ביגאל אלון בת"א, התחנה הקבועה שלי.

לא מומלץ בעליל !

התחנה נסגרה לא פעם אחת על דלק מלוכלך .

היתה לי קריאה פעם אחת על לקוח תקוע בירידה לאילון דרום ממחלף השלום לאחר שתדלק בתחנה זו, הוא הלך לתחנת הדלק ברגל לברר את העניין וגילה שסגרו את התחנה (זמנית) בגלל הדלק המלוכלך.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

מתדלק ב"פז" ליד קניון בת ים - לא מקבל כלום (כל פעם 'פול' טנק).

אתעלק ואשאל - איזו תחנת דלק באיזור חולון-בת ים מומלצת? (שמישהו יודע בוודאות שהיא לא מהולה והמחיר טוב).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני רואה יש פה כמה חבר'ה מאשדוד.

איך התחנות של סדש? איזו מהן יותר מומלצת זאת ביציאה מהעיר או זו שקרובה לאיזור התעשייה.

מה עם תחנות דלק TEN? זאת שבאזור התעשייה ליד ה"פורום".

בTEN תדלקתי ב6.24 ש"ח לליטר,שווה לעבור לסדש? או שה5 אג' לליטר שוות את הדלק היותר איכותי,אם בכלל?

אשמח לתשובות בבקשה.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אשדוד, דור אלון (ליד המתחם של רביבו) מעל 150 ש"ח - מים ליטר וחצי/שטיפה חיצונית/עיתון

אני מתדלק אחת לשבוע ובדרך כלל לוקח עיתון.

פורסם
מתדלק בפז יהונתן בראשל"צ ומעל 180 ש"ח מקבל שטיפה חינם, עיתון יומי ונדמה לי גם ברד (בעבר היה, לא בטוח לגבי ההווה). בנוסף יש מבצע מתנות לצבירת ליטרים.....

יש ברד ושטיפה מעל 150 ש"ח

אני מתדלק בדור אלון החדש מול נאפיס, ומקבל שטיפה , אייס קפה ועיתון.

המחיר הכי זול באזור, ובעיקר חור בכיס.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...