Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הוא אסטרה 2003.

כבר קרה פעמיים שאני לא מצליח לסובב את המפתח בסוויץ'.

כאילו שהמנגנון שמזהה כניסת מפתח לסוויץ' תקוע באיזשהו מצב בו הוא חושב שהמפתח כבר בפנים.

פעם ראשונה קראתי למנעולן והוא הצליח (איכשהו) לסובב, אבל זה היה פתרון זמני כיוון שהבעיה קרתה גם אחרי זה.

אני לא יודע אם זה קשור למנגנון נעילת ההגה כיון שזה קרה פעם ראשונה כשההגה לא היה נעול, אבל נראה שבאופן עקיף זה קשור.

עקב החג, והסופ"ש אני לא אטפל בזה השבוע כך שיש לי זמן לסווג את הגורם.

יכול להיות שמדובר באיזשהו פין שפשוט נתקע לפעמים ואז משתחרר "לבד"?

אשמח לעזרה.

פורסם

אני לא יודע אם באסטרה יש עוד משהו חוץ ממנגנון נעילת ההגה שיכול לגרום לזה. בתצורה הרגילה הייתי אומר שהבעיה קשורה למנגנון נעילת ההגה או שיש בעיה בהתאמה של המפתח לצילינדר (אחד מהם נשחק או נפגע). ניסית אגב עם מפתח אחר?

צריך לפרק את הצילינדר ולבדוק מה הולך שם ומה יכול לגרום לתקיעה. עקרונית אם גם באסטרה המנגנון מופרד לצילינדר ולאלמנט חשמלי יכול להיות שהאלמנט החשמלי תוקע את העסק. בקיצור צריך לפרק ולראות.

פורסם

שחיקה של החלקים הפנימים במנעול הגה עצמו.

99% שיש צורך בהחלפת המנעול הגה.

זה קורה בדר"כ בגלל צרור מפתחות עמוס וכבד שגורם לשחיקה של החלקים הפנימיים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

באופל בהתנעה צריך לדחוף את המפתח פנימה (בלחיצה אחרי שהמפתח בצילינדר) ורק אז לסובב.

שלא עושים את זה, עם הזמן אתה יוצר מדרגה קטנה בברזל של הצילנדר שבסופו של דבר מונעת ממך מלסובב את המפתח.

מנעולן יכול לשפץ לך את החלק וזה בעצם פירוק ושיוף של אותה ה"מדרגה". לא משהו שלוקח המון זמן.

• תוכן חדש...