Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שביב, ממך לא ציפיתי להיכנס למוסך כמו פליקס... לא נורא, מטעיות לומדים.

עזוב אותך שהמחירים בשמיים, הם לא מקצועיים בשיט!

ואני מדבר מנסיון, ולא רק שלי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא נראה מחיר סביר לגמריי.

אגב רפידות מקוריות לסובארו גם עולות סביב ה400 ש"ח כך שלא נראה לי בוצע פה גנבה לאור יום.

פורסם

אז לכול הטוענים להתלהמות מצידי להלן התגובה :

1. דנידין - אני שמאי במקצועי ויודע בדיוק את עלות שעת העבודה במוסכי הרשת ובכלל .יש לי גם לנד קרוזר

ואני יכול להבטיח לך שהטיפול בו זול באופן משמעותי .

2. דניאל - לא טענתי מעולם שמחירי הרפידות יקר .הוא בהחלט סביר ...ובאמת אף אחד לא חייב לי הנחה ...

רק אולי תסביר לי ידידי המלומד מדוע אין זכותי להביא את הרפידות שאני בוחר ? גם אם הרכב בתקופת האחריות

דיסקיות וצלחות הבלימה מוגדרים כחלקים מתכלים ואין עליהם שום אחריות מצד היצרן / יבואן ?

ואולי תסביר לי מדוע המוסך מחייב אותי בכיפות גלגל שעפות בגלל פגם ביצור ...מסרב להכיר בזה באחריות ...מחליף אותם

מחייב אותי בכ180 ש"ח כולל מע"מ וגם כשאני מראה לו שהקדמיות אוטוטו עפות אומר לי מנהל העבודה ...ככה זה ???

מכיוון שפה לא הסכמתי ואני בטוח שהם טועים ביקשתי הנחה בגובה 10אחוז שהיא פחות או יותר

שוות ערך למחיר הכיפות .

מילא אם היה פונה מישהו למחלקת השרות ומקבל סירוב ...ניחא ...אבל גם את המאמץ הקטן הזה לא ממש עשו .

ועוד דבר קטן ...שתדע ...מוסכים בארץ קונים שמנים לפי התקן שמחייבים אותם היצרנים אולם ברמה הנמוכה שיש,

בגלל מחירם היקר של השמנים האיכותיים ובגלל שרוב הלקוחות מסרבים לשלם בעבור שמן איכותי .

( מוסך פליקס משתמש בשמן של יצרן שנקרא GULF) . ידידי ..לא בטוח שהיית שם באוטו שלך שמן GULF ...

אני הבאתי שמן של קסטרול שעולה 550 ש"ח לארבע ליטר ( וצריך 5 ליטר במנוע ) כך שלקוח היה

צריך לשלם כ1100 עבור השמן .

השמן מאושר על ידי VW העולמית ואפילו רשום על האריזה VW RECOMENDED . מה שלא רשום על הGULF .

אז אם אני מוכן לשלם יותר בעבור השמן ...והשמן עומד בתקנים המחמירים ביותר של VW למה לא בעצם?

בגלל שלמוסך יש את השיקולים הכלכליים שלו ? הם לא מעניינים אותי בכלל....אותי מעניין רק המנוע של הרכב שלי .

תוסיף על זה חיוב בגין " ניקוי מנוע " "חמרי עזר וניקוי " מה שבפועל לא בוצע / הוחלף ותבין למה אני מרוגז ...

נ.ב החשבונית הועברה לרואה חשבון ...בקרוב העתק סרוק

פורסם

ידידי, אינני נאיבי ובהחלט ידוע לי הלך הדברים פה אולם עדיין חשוב לי להסביר את טענותיי באופן האובייקטיבי ביותר עד כמה שניתן .

כחובב הגה וכבעל מקצוע חשוב לי שיתייחסו אלינו בהתאם .אינני לקוח שמחפש " הכי זול " אבל נושא השרות חייב להשתפר

בטח ובטח במוסכי רשת .

אינני כועס. המוסך הפסיד אותי כלקוח חוזר ובטח את חבריי בעלי פולקסוואגן / אודי.

שאלה יהיו הצרות שלנו בחיים :-P

חג שמח ושנה טובה לכולם

פורסם
אם כן, למה רפידות הבלמים הלכו כ"כ מהר?

לשלי היה עוד בשר ב 60,000.

מדובר ב-gti, לא?

גז, טורבו, ברקס, גז, טורבו, ברקס.

ככה נגמרות רפידות בטרם עת.

פורסם

מה הקשר לgti ולטורבו, אני עם אטמוספרית גמרתי רפידות ב18 אלף קילומטר

פותח השרשור, אם היית מריץ חיפוש על המוסך הזה, יכול להיות שהיית נוהג אחרת.

אני עם הgti שהייתה לי הייתי מטפל במורשה טלנוע אשדוד, אחלה שירות ומחירים סבירים ביחס למוסכי רשת אחרים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

1. דנידין - אני שמאי במקצועי ויודע בדיוק את עלות שעת העבודה במוסכי הרשת ובכלל .יש לי גם לנד קרוזר

2. דניאל - לא טענתי מעולם שמחירי הרפידות יקר .הוא בהחלט סביר ...ובאמת אף אחד לא חייב לי הנחה ...

רק אולי תסביר לי ידידי המלומד מדוע אין זכותי להביא את הרפידות שאני בוחר ? גם אם הרכב בתקופת האחריות

דיסקיות וצלחות הבלימה מוגדרים כחלקים מתכלים ואין עליהם שום אחריות מצד היצרן / יבואן ?

ואולי תסביר לי מדוע המוסך מחייב אותי בכיפות גלגל שעפות בגלל פגם ביצור ...מסרב להכיר בזה באחריות ...מחליף אותם

מחייב אותי בכ180 ש"ח כולל מע"מ וגם כשאני מראה לו שהקדמיות אוטוטו עפות אומר לי מנהל העבודה ...ככה זה ???

מכיוון שפה לא הסכמתי ואני בטוח שהם טועים ביקשתי הנחה בגובה 10אחוז שהיא פחות או יותר

שוות ערך למחיר הכיפות .

מילא אם היה פונה מישהו למחלקת השרות ומקבל סירוב ...ניחא ...אבל גם את המאמץ הקטן הזה לא ממש עשו .

ועוד דבר קטן ...שתדע ...מוסכים בארץ קונים שמנים לפי התקן שמחייבים אותם היצרנים אולם ברמה הנמוכה שיש,

בגלל מחירם היקר של השמנים האיכותיים ובגלל שרוב הלקוחות מסרבים לשלם בעבור שמן איכותי .

( מוסך פליקס משתמש בשמן של יצרן שנקרא GULF) . ידידי ..לא בטוח שהיית שם באוטו שלך שמן GULF ...

אני הבאתי שמן של קסטרול שעולה 550 ש"ח לארבע ליטר ( וצריך 5 ליטר במנוע ) כך שלקוח היה

השמן מאושר על ידי VW העולמית ואפילו רשום על האריזה VW RECOMENDED . מה שלא רשום על הGULF .

אז אם אני מוכן לשלם יותר בעבור השמן ...והשמן עומד בתקנים המחמירים ביותר של VW למה לא בעצם?

בגלל שלמוסך יש את השיקולים הכלכליים שלו ? הם לא מעניינים אותי בכלל....אותי מעניין רק המנוע של הרכב שלי .

תוסיף על זה חיוב בגין " ניקוי מנוע " "חמרי עזר וניקוי " מה שבפועל לא בוצע / הוחלף ותבין למה אני מרוגז ...

עם כול הכבוד לזה שאתה שמאי רכב אבל להתנהל נכון מול מוסך אתה לא ממש מוכשר. כפי שכבר כתב לך חבר הפורום דניאל היה עלייך לקבל הצעת מחיר לפני ביצוע העבודות על הרכב.

השמן תוצרת חברת GULF מאושר לשימוש ברכבי קונצרן VAG ועומד בתקן VW 502.0.

עם סנדוויצ'ים לא מגיעים למסעדה !

איזה כייף לי :)

פורסם

בגלל שהייתי כבר בתל אביב ובגלל המלצה של חבר

בחרתי להכניס את הרכב למוסך פליקס לטיפול ראשון .

ומה החבר אומר על כל זה...? :wink:

פורסם

השמן תוצרת חברת GULF מאושר לשימוש ברכבי קונצרן VAG ועומד בתקן VW 502.0.

אני מצטער לחלוק עליך אבל ניתן ללכת למסעדה עם בקבוק יין (שאין להם מסוגו) ולשלם עלות חליצה סמלית. אותו דבר במוסכים כשיש רכבים מיוחדים\ספורטיביים - ישנם הרבה בעלי רכבים ספורטיביים שרוצים לשם שמן סינטטי מלא והם או מביאים מהבית או שהמוסך דואג להם לשמן המתבקש.

אני לא מתכוון לטפל בשום מוסך עם השמן המקורי ששמים במזדה 3 ואם המוסך לא יסכים להביא לי שמן מיוחד או לשם את השמן שאני רוצה - הוא לא יקבל אותי בתור לקוח.

בסופו של דבר במוסך מרוויח ממני כלקוח על זמן העבודה מעבר לעלות החלפים. זה לא שאני מבקש שיחליפו לי בחינם.

פורסם

אם אתה יודע זאת למה בכלל עולה הטענה ממך? זו בדיוק סגנון התלהמותי.

זכותך כמובן אך גם זכותו של המוסך לסרב להרכיב אותן, להבא כדאי לסכם נושאים אלו מראש מול המוסך.

נכון.

לא יודע מה יש לכיפות אך אתה בהחלט לא היית חייב לרכוש אותן ואם חשבת שיש כאו עניין של פגם ואחריות יצרן אתה יכול לפנות ישירות ליבואן ולברר. אתה שמאי רכב, לעזאזל והתחושה היא שאתה ממש לא מבין ברכב ולא מכיר את הענף.

שוות ערך למחיר הכיפות .

המוסך בסופו של דבר הסכים למרות שהרווחיות שלו מהטיפול ברכב שלך ירד משמעותית, אז על מה אתה מלין?

בגלל שלמוסך יש את השיקולים הכלכליים שלו ? הם לא מעניינים אותי בכלל....אותי מעניין רק המנוע של הרכב שלי.

אם היה כל כך מעניין אותך המנוע והרכב היית עושה שעורי בית טובים יותר לפני שהיית בוחר מוסך להכנס אליו לטיפול ראשון.

שתעלה החשבונית נדבר על המחירים, בנתים לצעוק על המחיר הגבוה זה יהיה התלהמות ולגבי השירות, אותו ציינת ככושל, אין לי ויכוח עם זה כלל למרות שאתה חושב שמגיע לך יחס מיוחד רק כי יש לך GTI....

תשובתיי מודגשות.

פורסם
אני מצטער לחלוק עליך אבל ניתן ללכת למסעדה עם בקבוק יין (שאין להם מסוגו) ולשלם עלות חליצה סמלית. אותו דבר במוסכים כשיש רכבים מיוחדים\ספורטיביים - ישנם הרבה בעלי רכבים ספורטיביים שרוצים לשם שמן סינטטי מלא והם או מביאים מהבית או שהמוסך דואג להם לשמן המתבקש.

אני לא מתכוון לטפל בשום מוסך עם השמן המקורי ששמים במזדה 3 ואם המוסך לא יסכים להביא לי שמן מיוחד או לשם את השמן שאני רוצה - הוא לא יקבל אותי בתור לקוח.

בסופו של דבר במוסך מרוויח ממני כלקוח על זמן העבודה מעבר לעלות החלפים. זה לא שאני מבקש שיחליפו לי בחינם.

לגבי היין והמסעדה, נושאים אלו, בדיוק כמו במוסך, מסכמים מראש. המוסך/מסעדה לא חייבים להסכים.

פורסם

מוסך זה לא מסעדה וקיים תעריף לשעת עבודה! זכותו של כול לקוח לשים ברכב שלו את השמן שהוא מעדיף (בתנאי שהוא מאושר על ידי היצרן) ולא זה, שהכי משתלם למוסך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...