Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מסיבות אלו ואחרות את האלטו השחורה החדשה שלי אני מעביר מחניון מקורה לשמש הנעימה של ישראל :roll:

מישהו מכיר אולי סוג ספציפי של כיסוי שהוא איכותי במיוחד ובגודל שיתאים?

רוב הכיסויים שנתקלי בהם משאירים ג'יפה כזו על הרכב (מתפוררים) ואולי מגינים על הרכב מהשמש אבל בטח לא מהחום.

האם קיים כיסוי איכותי יותר שגם לא מלכלך וגם מפחית בצורה משמעותית את החום?

תודה!

פורסם

במקום לפתוח שרשור חדש החלטתי לשאול כאן, מישהו יוכל לומר משהו על הכיסוי 4 עונות HAMMER?

בכמה מקומות אמרו לי שזה הכי איכותי שניתן למצוא אבל לא ברור לי הנושא של 4 עונות כי הרי אם יש לו פתחי אוורור לקיץ, הרי שבחורף הרכב ירטב ואם הוא אטום, אז הרי שבקיץ הוא יתאדה שם בפנים :)

מה דעתכם? האם ללכת על 4 עונות? אני בעיקר רוצה את הכיסוי לשמש החמה שלנו, בחורף לא הייתי רוצה לשים אותו בכלל.

תודה.

• תוכן חדש...