Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב קודם כל, הייתי מעוניין לדעת עם איזה איבזור מגיע הרכב ברמה זאת? בקרת אקלים דיגטלית? פנסי ערפל? בקרת שיוט? בכל מקום הנתונים שונים ככה שאין מקור אמין מבעל רכב בדגם הזה. הרכב מגיע בארץ עם הרדיו דיסק המקורי?

מקווה שזה המקום המתאים לשאלה, תודה ושוב לילה טוב. :-D

פורסם

ממה שרשום אצלי בקטלוג שקיבלתי מסיאט, איביזה דרגת אבזור style (סטיילנס אין להם...) מגיעה עם מזגן מכני (לא קוראים לזה בקרת אקלים אצלהם ואין יותר מדי הבדל), עם פנסי ערפל ועם בקרת שיוט.

בנוסף הם שמים לך מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית, לפי מה שרשום לי נכון ללפני חודש. לדעתי אפשר לבקש מהם להשאיר את המערכת המקורית ואז אתה מרוויח את השליטה מההגה.

פורסם

קודם כל תודה על התשובה המהירה. אכן Style נחשב כסטיילנס. ביד2 רשום שהרכב מגיע עם מזגן דיגטלי, כנראה שהם טעו. בגדול ההבדל בין גרסאת סטיילנס לריפרנס היא בעיקר במנוע וככל הנראה גם תוספת של בקרת שיוט, לא מעבר לזה. יש למישהו אולי קישור לדף עם רשימת תוספות מקורית של היצרן ?

פורסם

היי בהמשך לשאלתי, יש פה בעלים או מישהו שיודע לגבי איבזור של אחת כזו ?

הרכב מגיע עם משענת יד מקורית? מרים שמשות? יציאת AUX? גלגלים 16" ?

פורסם

אנסה לעשות סדר בדברים:

1. אין הבדל במנועים כרגע יש 1.4, 1.6 וצפוי להחליפו 1.2TSI .

2. ישנם 3 רמות גימור של פנים וחוץ הרכב: א. רפרנס (הפשוט ביותר, ללא פנסי ערפל, הגה מעור, גג, ידיות ומראות בצבע שחור וכ"ו), ב. סטיילנס שכולל מראות וידיות בצבע הרכב, מערכת בהתקנה מקומית ללא שליטה מההגה , פנסי ערפל, גלגלים ללא ג'נטים מגנזיום, ללא גג, בקרת שיוט ?, ג. סטיילנס פלוס שמקביל לדגם ספורט רק ללא מושבי ספורט אך כולל בקרת שיוט והג'אנט בעיצוב שונה וגודל שונה. ד. דגם ספורט= הגירסה הבכירה כולל מושבי ספורט פנסי ערפל מערכת עם שליטה מההגה 6 כריות אויר ועוד ועוד.

ככל שידוע לי אף אחת מהגירסאות לא מגיעה עם בקרת אקלים דיגטלית אך ניתן להוסיף בתוספת תשלום של כ 3500 ש"ח אם זכרוני אינו מטעה אותי. בקרת שיוט במידה ואין גם ניתן להוסיף, בקיצור כל תוספת שתחפוץ תוכל להוסיף (חלק בהתקנה מקומית וחלק ישר מהיצרן ).

מקווה שהמידע עזר, בהצלחה.:lol:

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובות. מבירורים שעשיתי הסטיילנס יגיע עם מערכת מקורית משמע גם שליטה מההגה. המשענת יד היא סטנדרט בכל הרמות גימור? אם לא, יש אותה בסטיילנס ?

תודה רבה על העזרה ולילה טוב.

• תוכן חדש...