Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב לסטודנטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתחילה ללמוד השנה, והחלטתי לקנות רכב שיקצר לי את זמני הנסיעה, ואני מבקשת את עזרת חברי הפורום למצוא לי רכב מתאים. אני צריכה רכב שנוח לנהוג בו בסביבה עירונית, הוא חייב להיות אוטומטי וחסכוני בדלק (בגלל הפקקים במרכז..).

אם הוא יהיה אמין וחלקי החילוף יהיו זולים, זה גם יהיה נחמד :) כרגע יש לי 40 אלף לטובת הרכב.

על מה אתם ממליצים?

תודה מראש!

פורסם

התמקדי במכוניות קטנות. נסי לחפש מכונית משנתון גבוה וק"מ נמוך. היד פחות קריטית, אבל לא מכונית שהחליפה יותר מדי ידיים.

בתקציב הזה אפשר למצוא אולי דייהטסו סיריון מהדור החדש (2005 ומעלה) שהיא סבירה בלבד, אבל זולה לאחזקה ובעלת מוניטין אמינות טוב. פיאט פונטו תהיה טובה יותר ואפשר גם לחפש סקודה פאביה, סיטרואן C3 או פיג'ו 206. לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה ואת מוזמנת לבצע חיפוש בפורום.

יש הרבה עסקאות זולות כמו יונדאי גטס או שברולט אוואו, אבל לא הייתי מתקרב אליהן במרבית המקרים. מה שזול עשוי לעלות ביוקר.

בהצלחה

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...