Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבקש את עזרתכם לבחור מערכת MP3 לאוטו, בתקציב של כ- 4000 שקל (גמיש).

הדגש הוא בעיקר על איכות. הדרישות הן:

* HU - חשוב שיהי נוח, עם זמני גישה קצרים (במיוחד ל-VBRים). קריאת כל צורות התאגים, כולל ID3v2. הספק לפחות 4x50. שלט על ההגה - יתרון, אך עדיף ללא שלט רחוק נפרד "רגיל". חשוב מאוד שיהיה פאנל נשלף!!!

* רמקולים קדמיים - צריך להתקין אותם במאזדה לאנטיס 2000 במקום המקוריים, לפי מה שהבנתי חייבים להיות "5.25 (האם אני צודק ?). חשבתי על קומפוננטים.

* רמקולים אחוריים - להתקנה על הפאנל האחורי, חשוב מאוד שיהיו איכותיים וחזקים, במיוחד בבאסים כי אני לא רוצה להתקין סאב (אני יודע שזה לא תחליף :wink: ). למיטב הבנתי מדובר ב-"6x9.

קודם כל, האם HU 4x50 יספיק, או שאצטרך לקנות גם מגבר? אם כן, נא להמליץ.

אבקש המלצות על חלקים זמינים בארץ בלבד.

בתודה מראש,

RaraAvis

פורסם
פורסם

קודם-כל, תודה על תשובתך.

רק רציתי לוודא - האם כדאי להוסיף עוד 200 שקל ולקנות HU 750 במקום 760 שהמלצת? בחנות הזאת המליצו לי דווקא על דגם ה-750.

תודה.

פורסם
קודם-כל, תודה על תשובתך.

רק רציתי לוודא - האם כדאי להוסיף עוד 200 שקל ולקנות HU 750 במקום 760 שהמלצת? בחנות הזאת המליצו לי דווקא על דגם ה-750.

תודה.

למיטב ידיעתי , ה750 ישן יותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

במאזדה לאנטיס 2000 (ובכלל במאזדה 323, לאנטיס, F ו-3) גודל הרמקול מקדימה הוא 5x7. זה לא משאיר כל כך מקום לשינויים, אבל אם קונים רמקול 6 אינץ' ומטה אפשר לעשות השלמה עם טבעת MDF בין הגדלים.

והערה קטנה - אם אתה קונה מגבר - תצטרך גם להתקין אותו מה שאומר עוד 200-300 שקל.

• תוכן חדש...