Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קיבלת דוח בצדק, אולי השוטר הזה הציל לך את החיים?, כי בפעם הבאה כשתנהג שוב, ותשים חגורה כי לא תרצה לקבל עוד פעם 250 שקל על אי חגירת חגורת בטיחות, וחס ושלום חס ושלום תכנס לתאונה והחגורה הזאת תציל לך את החיים?

קיבלת קנס, הכי בצדק שיש, אין יותר מוצדק מזה.

שלם את הקנס, וסע עם חגורה.

שבת שלום, אלי.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
תודה רבה.

בנוגע הסבה לאזהרה או משהו דומה, נאמר לי ע"י השוטר שזה אפשרי, נדיר אבל אפשרי דרך רשות הרישוי.

רק אם אתה עומד בקריטריונים לקבלת אזהרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קיבלת דוח בצדק, אולי השוטר הזה הציל לך את החיים?, כי בפעם הבאה כשתנהג שוב, ותשים חגורה כי לא תרצה לקבל עוד פעם 250 שקל על אי חגירת חגורת בטיחות, וחס ושלום חס ושלום תכנס לתאונה והחגורה הזאת תציל לך את החיים?

קיבלת קנס, הכי בצדק שיש, אין יותר מוצדק מזה.

שלם את הקנס, וסע עם חגורה.

שבת שלום, אלי.

אמת.

שאלה נוספת, מתן קנס של נקודות הוא באמת הכרחי? 2 נקודות בנוסף לקנס

פורסם

אתה צודק לא מגיע לך דוח .אני קיבלתי דוח על חגורה של זוג חברים שלא שמו חגורת בטיחות מאחורה. השוטר לא נתן לי נקודות רק קנס.אתה יודע מה הכי הרגיז אותי בסיפור שבדיוק חזרנו מבית העלמין בגלל שחבר מהעבודה הבת שלו נהרגה בגלל שהיא לא חגרה חגורה מאחורה וניכנסה דרך הזכוכית הקדמית ונהרגה .אז לך תשלם יפה את הקנס ותגיד תודה אני נושם

פורסם
2 נקודות בנוסף לקנס

השוטר לא נותן נקודות.

מי שנותן את הנקודות זאת רשות הרישוי. העבירה הזאת מקבלת נקודות. מדובר במהלך אוטומטי.

עשה חיפוש בפורום או באתר משרד התחבורה על נקודות/שיטת הניקוד ותבין את השיטה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אתה צודק לא מגיע לך דוח .אני קיבלתי דוח על חגורה של זוג חברים שלא שמו חגורת בטיחות מאחורה. השוטר לא נתן לי נקודות רק קנס.אתה יודע מה הכי הרגיז אותי בסיפור שבדיוק חזרנו מבית העלמין בגלל שחבר מהעבודה הבת שלו נהרגה בגלל שהיא לא חגרה חגורה מאחורה וניכנסה דרך הזכוכית הקדמית ונהרגה .אז לך תשלם יפה את הקנס ותגיד תודה אני נושם

ברור שמגיע, לא על זה היה הויכוח ופתיחת האשכול.

פורסם
השוטר לא נותן נקודות.

מי שנותן את הנקודות זאת רשות הרישוי. העבירה הזאת מקבלת נקודות. מדובר במהלך אוטומטי.

עשה חיפוש בפורום או באתר משרד התחבורה על נקודות/שיטת הניקוד ותבין את השיטה.

.

תודה רבה.

פורסם

האמת שפגשת שוטר אדיב ונחמד שהתחשב בך ויצאתם בזול. שלם את הקנס ולפעמים הבאות, אף פעם אל תיסע לא חגור, זה באמת ההבדל בין חיים ומוות או בין שריטה קלה לפציעה חמורה, הכי מיותר שיש.

פורסם
אם הרכב משנת יצור 1986 (אולי 87) ומטה - אז לא חלה חובת חגירת חגורות במושב האחורי.

לא מדוייק.

כל רכב בו מותקנות חגורות בטיחות, בין אם מאחור ובין אם מקדימה, חייב היושב ברכב בעת נסיעה בחגירתה.

ברכבים עד ש.י. 86'(כולל), אין חובת הימצאות חגורות במושב האח', אך אם היא קיימת ישנה החובה בחגירתה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...