Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שוק הרכב יד שניה מת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רק אצלי? או ככה זה . פרסמתי שתי מכוניות ביד 2 במחיר המחירון וכלום. אפילו לא שואלים כמה למה?. האם חודש אוגוסט נחשב לחודש חלש?

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הכל שאלה של איזה רכב אתה מפרסם.

שוק היד שניה לא מת, אבל יש מכוניות שמאוד קשה למכור, במיוחד כשאתה מבקש מחירון (ואנשים התרגלו בלקנות מליסינג ב10-15 אחוז מתחת למחירון + תשלומים + אחריות לכמה חודשים).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני חושב שכבר היה שרשור בנושא הזה ודיברנו על איך "עידן הליסינג" הרג את שוק הפרטיים, אין מה לעשות להרבה ישראלים אין כלכך הרבה שכל והם מתפתים מהצעות "מנצנצות" ולא חושבים הרבה רחוק בהחלט מפתה לקנות רכב משנתון גבוהה שנראה טוב אבל אני לפחות לעולם לא אוכל לעכל את המחשבה לקנות רכב שעברו היה מושכר או רכב חברה שמי שנהג עליו לא היה בעליו הפרטיים ופשוט כטבע האדם והישראלי בפרט כשזה לא שלך ולא אתה שילמת על זה אתה מתייחס לזה באותו האופן בקיצור לא שם פס על הרכב וקורע אותו למה לא החברה תחליף לי לחדש.

באותו פן אני גם שומע בזמן האחרון על קניות רכבים בלי לעשות בדיקה לפני, אני פשוט לא מאמין שכלכך הרבה אנשים פשוט הולכים וקונים חתול בשק כי הרכב נראה נחמד ומנסיעת מבחן קצרה הוא הרגיש בסדר.

אין יותר מילים מאשר פראיירים לא מתים הם רק מתחלפים שיהיה בהצלחה במכירה.:roll:

פורסם

זה תלוי במספר גורמים, כשבראשם סוג הרכב ויצרנו.

השתדל לפרסם תמונות של הרכב במיטבו, וכתוב הרבה פרטים (כמובן שיהיו רלוונטיים) במקום הנדרש.

נסה לשווק את הרכב שלך בצורה טובה. גם לרכב עם שוק חלש - תמיד יהיה קונה!

דאג להקפיץ את המודעה שלך לעיתים קרובות.

והכי חשוב - סבלנות!

נ.ב.

כשמדובר ברכב יד שנייה, רוב הסיכויים שלא יהיה אדם שיהיה מוכן לקחת אותו במחיר מחירון, והדבר ייאלץ אותך למכור אותו במחיר נמוך יותר בסופו של דבר.

Xbox12341

פורסם

כמי שעוקב אחרי י2 ברמה יומית, באמת קצת מת. מכוניות יד1 עם פחות מ100K ק"מ בנות 10-12 לא נמכרות מס' שבועות (כולל דייהטסו שרייד, 306 ושלל קשת ההיצע).

משכנתא זה קל

פורסם

מספר האנשים שיחפשו רכבי כאלה (בני 10+) מועט אני חושב, במיוחד לאור אינפלציית ייבוא הרכב ב5 השנים האחרונות, וזמינות של רכבים זולים כמו גטס אקסנט ודייהולט.

פורסם

בנוסף , חשוב לפרסם תמונות כי רבים מהקונים מסננים על פי תוצאות עם תמונות בלבד.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
מספר האנשים שיחפשו רכבי כאלה (בני 10+) מועט אני חושב, במיוחד לאור אינפלציית ייבוא הרכב ב5 השנים האחרונות, וזמינות של רכבים זולים כמו גטס אקסנט ודייהולט.

יש מצב, מצד שני 206XS 110HP יד ראשונה 70K ק"מ ב-6 פחות ממחירון יד2?

משכנתא זה קל

פורסם

מתנצל, אבל כשהיום אפשר לקנות פיאט גרנדה פונטו שנת 2010 במחיר של 79K, עם 2 ק"מ (לא טעות, 2 ק"מ) על השעון -

למה לקנות מכונית משומשת ב-70K?

כנ"ל רכבי השכרה, בעיקר גטס ואקסנט - נמכרים במחירי זנות פשוט ואי אפשר לנצח את זה.

לבנאדם שבסה"כ רוצה להגיע מנקודה א לנקודה ב אלה רכבים מושלמים - הם אמינים מאוד ועושים את העבודה - בזול.

לגבי שוק היד 2 - בתחום המחירים הזול מאוד, מתחת ל-20 אלף ש"ח, השוק רותח. הרכבים האלה סופר פופולריים, בעיקר כרכב סטודנטים.

תנסה למכור היום רכב קטן וידני עם נתונים יפים - הטלפון שלך יקרוס מרוב שיחות.

פורסם

למען האמת אני כרגע בחיפוש רכב עד +-20000 וחוץ מגרוטאות יד 6+ ו230000 קילומטר אין כלום.

ומתי שכבר יש משהו שנראה סביר זה מתגלה כשוכר רכב ששיחק עם הקילומטראז והרכיב מכונית חדשה מ5 מכוניות הרוסות.

בנוסף שאני שואל אנשים אם הם מתחייבים בבדיקה אני מקבל תשובות כמו :

"מה אני מוסכניק?? הכל מבחינתי בסדר גמור"

אשכרה מתעצבנים עליי!!

איך אפשר ככה למצוא רכב?:?

פורסם
אני חושב שכבר היה שרשור בנושא הזה ודיברנו על איך "עידן הליסינג" הרג את שוק הפרטיים, אין מה לעשות להרבה ישראלים אין כלכך הרבה שכל והם מתפתים מהצעות "מנצנצות" ולא חושבים הרבה רחוק בהחלט מפתה לקנות רכב משנתון גבוהה שנראה טוב אבל אני לפחות לעולם לא אוכל לעכל את המחשבה לקנות רכב שעברו היה מושכר או רכב חברה שמי שנהג עליו לא היה בעליו הפרטיים ופשוט כטבע האדם והישראלי בפרט כשזה לא שלך ולא אתה שילמת על זה אתה מתייחס לזה באותו האופן בקיצור לא שם פס על הרכב וקורע אותו למה לא החברה תחליף לי לחדש.:roll:

בלי לחשוב פעמיים, אם הייתי בשוק למכונית "קבוצה 2", הייתי קודם כל עושה סבב בין חברות הליסינג. מה לעשות והרוב לא מתעללים במכוניות שלהם, והתנאים מעולים. כאילו שחסרים אנשים פרטיים שמזניחים מכוניות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...