Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום, לאחר כמעט שנתיים בחיפוש גנטים , מצאתי משהו שיתאים לי, לצערי הרב זה רק במידה 13".

אני אמור לקבל אותם עוד כמה ימים, היום כבר התחלתי לחפש צמיגים ברמה בכמה מקומות שבדרך כלל מחיזקים צמיגים איכותיים.

באחד לא מצאתי שום דבר חוץ מחברה סינית, שבהחלט לא מתאים לי . במקום השני, מצאתי צמיג של קונטיננטל לא זוכר את הדגם במדוייק, אני חושב שSPORT CONTACT . במידה 175-50-13. עם TREADWARE זהה לTIR שהוא 280.

מידה ואיכות שבהחלט מתאימה לי אך לצערי מחיר שלו הזוי לחלוטין, 700 שקל לצמיג בודד.

אם לא תיהיה לי ברירה, אני אקנה אותם. אבל אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

הדרישות שלי הם :

מידה דומה לזו, זאת אומרת הכי רחב שאפשרי, עם חתך הכי נמוך שאפשרי, מקסימום 65 וכמובן במידה 13".

כמובן שהכי חשוב לי זה האיכות של הצמיג, אני מעוניין בצמיג שיהיה כמה שיותר ספורטיבי.

תודה על העזרה .

A.R.T Performance

פורסם

בעיה להכניס צמיגים ללא "אישור סוג" ביבוא אישי ...

המכס ישלח אותך למשרד התחבורע לקבל אישור שאין סיכוי לקבלו ...

למה לא לעלות למידות ג'אנט נורמליות ? איזה רכב זה ?

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

junk-

אתה יכול להיות בטוח שאני באמת יקבל את הצמיג ללא בעיות של אישורים וכאלה?

היתעסקת עם זה?

תודה

4ראנר-

תודה שאתה מנסה לעזור ולהציע לי אלטרנטיבות . אבל תאמין לי שכמו שאמרתי שנתיים אני מתעסק עם החרא הזה, אין להשיג רביעיית גנטים שיתאים לי באופסט, מרחק ברגים בעיה , אבל אפשרי,

אם אתה מבין קצת במידות של גנטים

אם אני אקנה 14" אני אצתרך ברוחב גנט 7 למשל סביבות ה0 אופסט, כן כן אני לא מתבלבל 0!!

אם אני יעלה ל15 , אותו רוחב גנט, לכיוון ה-10 עד 20.

עכשיו לא בעיה לא חסר אופסטים כאלה בארץ

הבעיה היא, שאני צריך את זה בשילוב עם מרחק ברגים של 4X114.3 שזה כבר ניהיה בלתי אפשרי!

יש לי איזה משהו שונה במסרק הגה, שנותן לי יותר זווית, ככה שאם אני שם אופסט גבוהה , זה נוגע לי בשלדה.

למשל יש לי גנט אלומיניום שהוא 14" רוחב 6 וחצי. והוא ET27. והוא נוגע לי המון!

אז אחרי שנתיים של חיפושים , מצאתי רביעיה יחידה שלצערי היא ב13" . אז כרגע זה מה יש!

יש לכם רעיון?

A.R.T Performance

פורסם

אני ספיציפית לא הזמנתי בעצמי צמיגים

אבל אני (ואתה) מכיר הרבה יותר מעשרה אנשים שהזמינו מהאתר הזה

והצמיגים נכנסו בלי יותר מדי בעיה (כל מיני סוגי צמיגים הזויים )

ממה שאני יודע, שאתה מזמין מהאתר הזה הם מספקים את כל הניירת הדרושה לשיחרור צמיגים

• תוכן חדש...