Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תגובות 233
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מעלה שירשור קצת ישן.

ביום שקיבלתי את רכבי שמתי נועל(אום עם פתיחה יחודית שרכשתי מאטו דיפו) במקום אום בכל 4 גלגלים.

היום בבוקר עשיתי סיבוב סביב הרכב וגיליתי שחסר לי אום אחד בגלגל האחורי,אולי גנבים רצו לגנוב לי את הג"נטים ונועל עצר אותם?

משום מה קשה לי להאמין שאום נפל לבד.

אני פשוט חסר אונים,לפני שבועיים גנבו חיפוי של אור ערפל והלילה אולי נסיון גניבה של גלגלים.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

הי leo69. יש לך ספיריט הדגם החדש, נכון? זה הרכב שבו סט ג'אנטים וצמיגים עולה 30,000 ש"ח?

היה שרשור של מישהו שגנבו לו סט כזה. אאוצ' כואב.. איזה ברגים נועלים יש לך? הפשוטים שקונים ב 150 ש"ח או את הסט של מזדה? ראיתי בזמנו באחד השרשורים סטים מאיזו חברה שמתמחה בנושא, אני רק לא זוכר איך קוראים לה. נראה לי שכדאי להשקיע בנושא.

פורסם

כן,ספיריט.

כן,רכשתי סט פשוט ב150 ש"ח,זה מה שהיה.

באמת הייתי משקיע יותר,רק אני לא יודע היכן לקנות את הסט שאתה רשמת.

אני עכשיו מחפש ברשת.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שוב שרשור ישן...

לי גנבו מהמזדה 3 קומפורט (צורה החדשה) ביום חמישי בלילה 2 גלגלים (צמיגים וג'אנטים).

אפילו לא טרחו לזרוק לשים בלוקים החלאות האלה.

חניתי באזור הצ'ק פוסט מאחורי הסנוקר רד בול למי שמכיר, היום יום הקולנוע בקניון וכל החניות היו מפוצצות.

מה שכן, בביטוח אמרו לי שזה לא נכלל.

האם צמיגים כן תופסים בביטוח?

ביום ראשון אבדוק שוב.

אם מישהו מוצא למכירה ג'אנטים כאלה באזור חיפה, שיעדכן אותי.

אני חושב שיש לי את המספר הסידורי של הצמיגים.

פורסם

לי גנבו לפני כשנתיים מרכב בן שבוע את כל הצמיגים+ג'אנטים והביטוח כן כיסה את זה.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם
מקפיץ שוב שרשור ישן...

,,,

מה שכן, בביטוח אמרו לי שזה לא נכלל.

האם צמיגים כן תופסים בביטוח?

ביום ראשון אבדוק שוב.

אם מישהו מוצא למכירה ג'אנטים כאלה באזור חיפה, שיעדכן אותי.

אני חושב שיש לי את המספר הסידורי של הצמיגים.

במידה והגלגלים (סוג החישוקים והצמיגים) הגיעו במקור עם הרכב, זה נכלל צמוד כחלק מדגם הרכב .

צריך לבדוק בפוליסה אם יש החרגות - אבל בגדול.. זה כלול.

אבל כדאי לבדוק אם אפשר להשיג לבד - במחיר זול.

מאחר וזה נחשב תביעת ביטוח, אשר כוללת השתתפות עצמית.

ובהמשך הוספת תשלום לביטוח עקב העדר תביעות.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

עקב אי העדר תביעות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

858dfebb62737369a76fe83fe0475f38.jpg

יום חמישי, ירושלים.

היו ג'אנטים סטייל BBS בצבע זהב

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...